Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Bästa ansiktsskrubbarna med korn – vi listar 10 bästsäljande favoriter

Ge huden extra glow med hjälp av en ansiktsskrubb! Vi förklarar varför en ansiktsskrubb kan ge din hy mer lyster – och tipsar om de bästa produkterna på marknaden.

Foto: Pexels

Att använda en ansiktsskrubb som en del av din hudvårdsrutin kan göra underverk för hyn! En bra ansiktsskrubb ökar hudens lyster på flera sätt, bland annat genom att:

  • Ta bort det yttersta lagret av döda hudceller
  • Stimulera hudens produktion av kolagen
  • Rensa ut bakterier som täpper igen porerna

Hur ofta ska man då använda en ansiktsskrubb? Svaret beror på din hudtyp: för torr hy rekommenderas en till två gånger i veckan. Om du däremot har lite fetare hy kan du använda den två-tre gånger per vecka.

Sugen på att prova? Här nedan hittar du våra favoriter!

Potent-C Power Scrub - Peter Thomas Roth KÖP

Potent-C Power Scrub - Peter Thomas Roth

En uppfriskande och mjukgörande ansiktsexfoliering innehållande kraftfullt THD askorbat, en mycket stabil vetenskapligt banbrytande ingrediens som är 50 gånger kraftfullare än traditionellt C-vitamin. Verkar uppljusande på huden, förfinar dess struktur och minimerar porer. Grå och glåmig hud får nytt liv, och lämnas med en jämnare hudton och en strålande fräsch lyster. Passar alla hudtyper.

Pris: 352 kronor.

(Nedsatt 26%)

Finns även hos Åhléns!

Finns även hos Lyko!

KÖP

Nästa bild
Facial Scrub - Dr. Barbara Sturm KÖP

Facial Scrub - Dr. Barbara Sturm

En fin peeling som avlägsnar torr hud och gamla hudceller för att förhindra acne och stimulera blodcirkulationen. Innehåller hästkastanj som stärker huden medan A-vitamin och portlak hjälper till att lugna huden och reducera inflammation. Genom att hjälpa huden regenerera sig själv så minskas synligheten av fina linjer och gör att huden känns mjuk, jämn och återfuktad.

Pris: 649 kronor.

KÖP

Nästa bild
Achive Triple Microdermabrasion Face Polish - Exuviance  KÖP

Achive Triple Microdermabrasion Face Polish - Exuviance

En trippelverkande exfoliering som kombinerar kemisk och mekanisk exfoliering. AHA exfolierar och stimulerar cellförnyelsen och papayaenzym exfolierar ytterligare genom att lösa upp de döda hudcellerna medan mikrokristaller ger en mekanisk exfoliering. Sammansättningen ger en intensiv effekt och lämnar huden smidig, klar med förnyad lyster.

Pris: 599 kronor.

Finns även hos Bangerhead!

Finns även hos Lyko!

KÖP

Nästa bild
MultiVitamin Thermafoliant - Dermalogica KÖP

MultiVitamin Thermafoliant - Dermalogica

En kraftfull, värmande exfoliering som polerar hudytan samtidigt som de avancerade ingredienserna konditionerar huden på djupet. Kombinationen av mekanisk och kemisk exfoliering gör hudytan jämnare. Hudens förmåga att absorbera de aktiva ingredienser som bekämpar tecken på förtida hudåldrande förbättras. Huden får ökad lyster och förbättrad spänst.

För mogen eller förtida åldrad hy.

Pris: 530 kronor.

(Nedsatt 27%)

Finns även hos Nordicfeel!

KÖP

Nästa bild
Comfort Scrub - Clarins KÖP

Comfort Scrub - Clarins

Rengörande olje-scrub för ansiktet som innehåller sockerkristaller från rödbeta som väldigt varsamt avlägsnar döda hudceller och ger komfort på djupet. Berikad med vildmango-smör ger den näring på djupet och välbefinnande. Håller huden i gott skick och får fram lystern i huden, cellförnyelsen stimuleras och effektiviteten av efterföljande hudvårdsprodukt förbättras. Passar för alla åldrar och är speciellt anpassad för en torr hud.

Pris: 274 kronor.

(Nedsatt 25%)

Finns även hos Åhléns!

Finns även hos Lyko!

KÖP

Nästa bild
Scrub & Detox Mask - Filorga KÖP

Scrub & Detox Mask - Filorga

En exfolierande mousse med dubbel verkan för intensiv rengöring som ger ny hud på endast 5 minuter! Polyfenoler renande beståndsdelar och aktivt kol arbetar för att befria huden från stress och du får en ren hud med lyster. En lugnande blandning [niacinamid + vitamin E] bildar en skyddande film på huden och skyddar den mot vardagens påfrestningar.

Pris: 290 kronor.

(Nedsatt 27%)

Finns även hos Åhléns!

KÖP

Nästa bild
Gentle Rose Exfoliator - Elemis KÖP

Gentle Rose Exfoliator - Elemis

Peeling med höggradigt rosextrakt och jojoba-mikrokulor som varsamt exfolierar huden. Gurkextrakt, som är rikt på C-vitamin är en naturlig antioxidant som bidrar med fukt och har lugnande och uppfriskande verkan. Kan användas varje dag för att avlägsna smuts och gamla hudceller för att få en hy med ungdomlig lyster. Efterlämnar en silkeslen känsla.

Pris: 396 kronor.

(Nedsatt 20%)

Finns även hos Skincity!

KÖP

Nästa bild
Gentle Black Sugar Facial Mask - Klairs KÖP

Gentle Black Sugar Facial Mask - Klairs

En helt vegansk peeling som exfolierar, återfuktar och mjukgör huden. Produkten innehåller massor av svart socker som löser upp döda hudceller, rengör porerna på djupet och avlägsnar pormaskar. Har en antibakteriell effekt och reducerar ålderstecken genom att stimulera cellförnyelsen i huden. Lugnar och återfuktar torr och flagnande hud.

Pris: 389 kronor.

Finns även hos Skincity!

KÖP

Nästa bild
The Ritual Of Namasté Skin Brightening Face Exfoliator - Rituals KÖP

The Ritual Of Namasté Skin Brightening Face Exfoliator - Rituals

Rengör och exfolierar med hjälp av skrubbpartiklar från bambu, och är ett viktigt steg i varje själfull hudvårdsritual. Använd den 1–2 gånger i veckan för att rengöra på djupet och släppa fram en frisk och strålande hud.

Pris: 140 kronor.

Finns även hos Lyko!

KÖP

Nästa bild
Transform Lemonade Smoothing Scrub - Ole Henriksen KÖP

Transform Lemonade Smoothing Scrub - Ole Henriksen

En vegansk exfolierande vitaminboost som omedelbart skrubbar och polerar din hud. Inspirerad av frisk lemonad kombinerar denna tillfredställande skrubb AHA-syra, citronskal och exfolierande socker för att omedelbart ge en uppfräschning och ingredienser som basilika och kamomill ger en lugnande effekt.

Pris: 319 kronor.

(Nedsatt 25%)

Finns även hos Åhléns!

Finns även hos Lyko!

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!