Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Bästa arganoljan – Räddaren för hår, hud och naglar

Arganoljan är en riktig räddare i nöden. Den har helande egenskaper när det kommer till hår, hud och naglar.

Foto: Pexels

Arganolja är en riktigt superprodukt som fungerar på flera områden. Ditt torra hår kommer tacksamt ta emot superoljan, och detsamma gäller torr hy och naglar. Arganoljan fungerar som en fuktkräm och är naturligt framställd av arganträdet. Det kan också hjälpa till att återställa hårbotten till en hälsosam och naturlig balans, på så sätt kan ditt hår växa till sig och bli både tjockare och fylligare.

Arganoljan utvinns ur det marockanska arganträdet och tack vare dess innehåll av vitamin A, vitamin E, antioxidanter och omega 6 fettsyror har den många olika användningsområden. Den fungerar bra för personer med känslig hud men också för normalhy. Oljan hjälper din hud och ditt hår att hålla sig återfuktat, glansigt och friskt.

100% Organic Cold-Pressed Moroccan Argan Oil - The Ordinary KÖP

100% Organic Cold-Pressed Moroccan Argan Oil - The Ordinary

Denna formula innehåller 100% ren marockansk arganfröolja, extraherad genom kallpressning för att bevara sammansättningen av oljans fettsyror, vitaminer, fenoler (inklusive koffeinsyra) och karotener. Arganoljans huvudsakliga fettsyrainnehåll består av oljesyra och linolsyra. Oljan förbättrar hudhälsan och minskar utseendet av hudflagning. Den stärker också håret samt ger mjuk glans.

Pris: 89 kronor.

KÖP

Nästa bild
Arganolja Flaska med pump - Loelle KÖP

Arganolja Flaska med pump - Loelle

En kallpressad och ekologisk arganolja för hud och hår. Arganoljan hjälper till att förbättra hudens elasticitet, mjukgör både hår och hud och ger en fin lyster. Denna flaska är försedd med praktisk pump. 100% ekologisk olja. Loelles arganolja kommer från ett kvinnokooperativ i Marocko. Ekologiskt certifierad av EcoCert.

Pris: 209 kronor.

Finns även hos Lyko!

KÖP

Nästa bild
100% Argan Oil - John Masters KÖP

100% Argan Oil - John Masters

Den viktigaste ingrediensen i denna flaska är samtidigt den enda ingrediensen: ren, organisk arganolja fylld med vitamin E och omega-6 fettsyror. Rik på näringsämnen. Utför mirakel på hår och hud: mjukar och tämjer ohanterliga lockar och behandlar kluvna toppar. Samtidigt ger oljan en intensiv fukt som huden en frisk glöd och håret en fantastisk glans. Lämplig för alla hud- och hårtyper.

Pris: 499 kronor.

(Rek pris: 540 kr)

KÖP

Nästa bild
Pure Argan Oil - Bare Origin KÖP

Pure Argan Oil - Bare Origin

Arganolja är en olja med många bra egenskaper. Känd som flytande guld både för sina fantastiska egenskaper och dess gyllene färg.

Pris: 369 kronor.

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!