Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Bästa balsam för tunt hår – 10 favoriter

Även om balsam är en viktig del av varje hårvårdsrutin så kan det vara svårt att hitta en produkt som inte tynger ner håret. Vi listar produkterna som gör tunt hår mjukt och smidigt utan att belasta det i onödan.

Eftersom balsam har en tendens att tynga ned håret kan det vara svårt att hitta en produkt som fungerar för tunt hår.

Rätt balsam bidrar med volym samtidigt som det gör håret glänsande och förser det med fukt – detta är viktigt eftersom de flesta schampon har en lätt uttorkande effekt på både hår och hårbotten.

Om du är en av de som ofta blir frustrerade över olika balsams nedtyngande effekt så ska du kolla in produkterna nedan: de lyckas nämligen med konststycket att förse håret med fukt samtidigt som det får en chans att uppnå sin fulla volym.

Gold Lust Repair & Restore Conditioner - Oribe KÖP

Gold Lust Repair & Restore Conditioner - Oribe

Upptäck den ultimata produkten för mjukt, glänsande och ungdomligt hår. Detta intensivt återfuktande balsam kombinerar uråldriga oljor och extrakt – cypress, argan och maracuja – med vårt revolutionerande föryngrande komplex för att revitalisera och jämna ut varje hårstrå samt reparera det slitage som tiden (och styling) har orsakat.

Pris: 210 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
Fine Conditioner - OUAI KÖP

Fine Conditioner - OUAI

Äntligen känns det bra att vara fin. Denna duo med schampo och balsam rengör håret varsamt och ger det näring, förbättrar styrkan och tillför en viktlös volym och stadga som får håret att se bättre ut.

Pris: 315 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
Honey Infused Leave In Conditioner - Gisou KÖP

Honey Infused Leave In Conditioner - Gisou

Vår vårdande blandning av honung, baobab-extrakt, arganolja och pantenol mjukgör och motverkar frissighet samtidigt som den förbättrar hårets styrka och glans. Använd detta multifunktionella leave-in-balsam efter och mellan tvättar för ett silkeslent, starkt och friskt hår. Förbättrar hanterbarheten.

Pris: 359 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
Hair The One Signature Conditioner - Kristin ESS KÖP

Hair The One Signature Conditioner - Kristin ESS

Balsamet är tillräckligt viktlös för att du ska kunna styla håret precis som du vill men också fuktgivande för att ge ditt hår den näring som det behöver. Balsamet innehåller Zip-Up-teknologi: Patenterat stärkande komplex designat för att “Zip-Up” kluvna hårtoppar samtidigt som det inriktar sig på att stärka skadat hår.

Pris: 159 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
Nutritive Lait Vital Conditioner - Kérastase KÖP

Nutritive Lait Vital Conditioner - Kérastase

Kérastase Lait Vital är ett närande balsam för normalt till något torrt hår. Formula med aktiva näringsämnen och Irisome-extrakt, som ger håret näring och gör det mjukt samt bevarar lystern.

Pris: 269 kronor.

(Rek pris: 420 kr)

KÖP

Nästa bild
Volumizing Conditioner - Briogeo KÖP

Volumizing Conditioner - Briogeo

Stärkande volymbalsam med ginseng, biotin och vitamin B5. Maltodextrin (naturlig sockerstärkelse) separerar håret så det känns tjockare och fylligare.

Pris: 249 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
Body Building Conditioner - Philip Kingsley KÖP

Body Building Conditioner - Philip Kingsley

Body Building Conditioner är ett viktlöst balsam som gör flygiga hårstrån hanterbara och verkar utredande. Ett vårdande balsam som också ger glans och motverkar statiskt hår. Håret både känns och ser naturligt fylligare och tjockare ut.

Pris: 108 kronor.

(Rek pris: 145 kr)

KÖP

Nästa bild
Curl Manifesto Fondant Hydratation Essentielle Conditioner - Kérastase KÖP

Curl Manifesto Fondant Hydratation Essentielle Conditioner - Kérastase

Lätt fuktpåfyllande balsam för alla typer av lockigt hår, berikat med manukahonung och ceramid. Berikar lockarna med lätt fukt utan att tynga ner håret, och reder varsamt ut även de mest envisa knutarna i håret.

Pris: 300 kronor.

(Rek pris: 475 kr)

 

KÖP

Nästa bild
Brazilian Joia Strengthening + Smoothing Conditioner - Sol de Janeiro KÖP

Brazilian Joia Strengthening + Smoothing Conditioner - Sol de Janeiro

Brazilian Joia Strengthening + Smoothing Conditioner är ett stärkande och lugnande för 2 gånger så starkt hår* Med vår patenterade SOL Seal Technology för starkt hår utan skador.

Pris: 231 kronor.

(Rek pris: 299 kr)

 

KÖP

Nästa bild
Nutriplenish® Hydrating Conditioner Deep Moisture - Aveda KÖP

Nutriplenish® Hydrating Conditioner Deep Moisture - Aveda

Nutriplenish™ Conditioner Deep Moisture är ett krämigt balsam som ger torrt till mycket torrt hår kraft och fyllighet tack vare näringsrik fukt. Balsamets formel består av 96 % naturligt utvunna ingredienser av en sammansättning av superfood med sheasmör. Balsamet genomdränker håret med näringsämnen för att omedelbar återställa fukten i håret och revitalisera glanslöst, skadat hår.

Pris: 455 kronor.

 

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!