Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Bästa ansiktskrämerna till budgetpris – 7 bästsäljande dagkrämer

En ansiktskräm är ett måste för att bevara hudens fuktbalans och elasticitet. Här listar vi de mest prisvärda ansiktskrämerna för olika hudtyper.

Det finns en hel del prisvärda och effektiva ansiktskrämer på marknaden idag, men liksom med alla andra hudvårdsprodukter gäller det att välja en produkt som passar just dina behov. Här listar vi de bästa ansiktskrämerna i olika kategorier.

Bästa ansiktskrämen för torr hy

För dig som har torr hy rekommenderar vi Cetaphils Facial Moisturizer, vars omedelbara och långvariga effekter är kliniskt bevisade. Den innehåller mängder av välgörande ingredienser som sötmandelolja, niacinamid, pantenol och vitamin E. Dessutom är den icke-irriterande, vilket gör den till ett utmärkt val för personer med känslig hy.

Om du är ute efter en något lättare ansiktskräm för torr hud rekommenderar vi Facial moisturizing lotion PM från CeraVe. Den återfuktar och stärker hudbarriären och absorberas dessutom snabbt av huden utan att täppa till porerna. Passar även normal hy.

Bästa ansiktskrämen för känslig hy

Om du har känslig hy rekommenderar vi att prova Weledas Almond Facial Cream, en extra mild kräm som lugnar och balanserar huden samt förbättrar dess naturliga skyddsfunktioner.

Bästa ansiktskrämen med SPF

För dig som är ute efter en bra dagkräm med SPF är Niveas Q10 Power Firming Day Cream med SPF30 ett utmärkt val. Den passar dessutom känslig hy väl.

Bästa återfuktande ansiktskrämen

En härligt fuktgivande ansiktskräm är Face 3+3 Day Cream Parfymfri Dagkräm från ACO. Den ger en direkt återfuktning till huden och består av noga utvalda återfuktande ämnen och naturliga oljor.

Bästa återfuktande ansiktskrämen för normal och kombinerad hud

För dig som är ute efter en ansiktskräm för normal och kombinerad hud rekommenderar vi Fresh Hydration Face Cream från L300, en lättare ansiktscreme som både vårdar och återfuktar huden.

Bästa doftfria ansiktskrämen

The Ordinarys Natural Moisturizing Factors + HA Creme är en ansiktskräm som är helt doftfri och passar de flesta hudtyper. Ett bra val för dig som är ute efter en icke-fet, återfuktande kräm.

Här nedan hittar du mer information om de bästa och mest prisvärda hudkrämerna just nu!

Facial moisturizing lotion PM - CeraVe  KÖP

Facial moisturizing lotion PM - CeraVe

En fuktgivande ansiktskräm som passar normal till torr hud. Formulan med tre essentiella ceramider, niacinamid och hyaluronsyra hjälper huden att stärka sin naturliga skyddsbarriär och behålla den naturliga fuktnivån.

Pris: 99 kronor.

Finns även hos Lyko!

Finns även hos Meds!

Finns även hos Lloyds Apotek!

KÖP

Nästa bild
Natural Moisturizing Factors + HA Creme - The Ordinary KÖP

Natural Moisturizing Factors + HA Creme - The Ordinary

En icke-fet återfuktande creme som hjälper huden att förbättra försvagade NMF-komponenter.

Pris: 99 kronor.

Finns även hos Kicks!

KÖP

Nästa bild
Facial Moisturizer - Cetaphil KÖP

Facial Moisturizer - Cetaphil

Nu med en ny och förbättrad formula. Detta är en rikt återfuktande och icke-irriterande ansiktskräm som bland annat innehåller sötmandelolja, niacinamid, pantenol och vitamin E. Den passar dig som har torr till mycket torr hud och/eller känslig hud. Den är kliniskt bevisad att ge både omedelbar och långvarig effekt.

Pris: 139 kronor.

Finns även hos Lloyds Apotek!

KÖP

Nästa bild
Fresh Hydration Face Cream - L300 KÖP

Fresh Hydration Face Cream - L300

En lätt ansiktscreme som synbart återfuktar huden och gör den silkeslen. Cremen innehåller effektiva återfuktare som optimerar hudens vattenreserver direkt och på lång sikt. Hudens egna fuktbevarande ämnen karbamid och mjölksyra vårdar huden och hjälper den att behålla sin rätta fuktbalans och naturliga skönhet. Dermatologiskt testad. Fri från parfym. För normal och kombinerad hud.

Pris: 99 kronor.

Finns även hos Apohem!

KÖP

Nästa bild
Almond Facial Cream - Weleda KÖP

Almond Facial Cream - Weleda

Lugnande ansiktscreme. Doftfri extra närande ansiktscreme för känslig/torr hy. Lugnar och balanserar huden och stärker dess naturliga skyddsfunktioner. Kan användas både morgon och kväll.

Pris: 136 kronor.

Finns även hos Lyko!

KÖP

Nästa bild
Q10 Power Firming Day Cream SPF30  - Nivea KÖP

Q10 Power Firming Day Cream SPF30 - Nivea

Formulan återfuktar huden intensivt för att bekämpa torrhet, stramhet och rodnad för en lugnare, mjukare och friskare hud. Tack vare lakritsextraktets antiinflammatoriska egenskaper är dagkrämen särskilt lämplig för känslig hud.

Pris: 135 kronor.

Finns även hos Åhléns!

Finns även hos Ellos!

Finns även hos Nordicfeel!

Finns även hos Lyko!

Finns även hos Kicks!

KÖP

Nästa bild
Face 3+3 Day Cream Parfymfri Dagkräm  - ACO KÖP

Face 3+3 Day Cream Parfymfri Dagkräm - ACO

En dagkräm som ger en direkt återfuktning till huden. Hyn blir mjuk och spänstig. Innehåller tre återfuktande ämnen och tre naturliga oljor. Dessa är noga utvalda i syfte att återfukta huden på djupet. För torr hy. Parfymfri.

Pris: 99 kronor.

Finns även hos Apohem!

Finns även hos Lloyds Apotek!

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!