Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Bästa body scrub – 14 favoriter som gör din hud len och fin

Kroppsskrubben är en viktig del av varje skönhetsrutin! Både innan och efter sommaren är det god tid för att skrubba bort döda hudceller och fräscha till huden. Spana in våra favoriter nedan, som gör jobbet så enkelt som möjligt!

Foto: Mio Skincare

Bästa body scrub 2023

Att använda skrubb minst en gång i veckan kan göra underverk för din hud. Inte minst främjar du blodcirkulationen och hjälper huden att göra sig av med döda hudceller. Genom att skrubba huden regelbundet underlättar du också för huden att absorbera fuktgivande krämer efter en härlig dusch.

Vill du underlätta för din hud att hålla sig fräsch och len, full av lyster och glow hjälper en bra skrubb dig en god bit på vägen. Spana in våra favoriter nedan!

Scalp & Body Scrub - OUAI KÖP

Scalp & Body Scrub - OUAI

En mild exfoliering som ger hela kroppen lyster. Skrubben innehåller naturliga sockerkristaller som skonsamt tar bort smuts, orenheter och överflödiga oljor. Huden blir silkeslen och slät.

Pris: 420 kronor.

KÖP

Nästa bild
Heavenly Body Purifying Scrub - mio KÖP

Heavenly Body Purifying Scrub - mio

En fuktgivande saltskrubb med kokosnöt och mandelolja som varsamt exfolierar huden för en snygg glöd från topp till tå. Få mjuk, återfuktad hud med en frisk lyster med denna exfolierande saltskrubb. Huden exfolieras på djupet och förnyar hudcellerna på ytan för hud som ser klar och återställd ut.

Pris: 126 kronor.

(Spara 187 kr)

KÖP

Nästa bild
Vitalizing Enzyme Body Peeling - Ida Warg KÖP

Vitalizing Enzyme Body Peeling - Ida Warg

En effektiv djuprengörande kroppspeeling som exfolierar gamla hudceller både mekaniskt och kemiskt. Peelingen jobbar med silica skrubbkorn samt AHA, PHA och enzymer från granatäpple. Den innehåller dessutom vitaliserande kråkbärsextrakt som piggar upp en glåmig hud.

Pris: 126 kronor.

(Rek pris: 139 kr)

Finns även hos Lyko!

KÖP

Nästa bild
Redemption Body Scrub - Aesop KÖP

Redemption Body Scrub - Aesop

Upplivande kroppsskrubb för att buffa och polera, från topp till tå. Innehåller finmald pimpsten och bambustam för att avlägsna trötta celler och kvarvarande smuts, polera huden ordentligt och förbereda den för återfuktning. Eteriska oljor av gran- och tallbarr, salvia blad och kryddnejlika ger en underbart fräsch doft.

Pris: 345 kronor.

KÖP

Nästa bild
Shea Body Scrub - The Body Shop KÖP

Shea Body Scrub - The Body Shop

Skrubba kroppen silkeslen med Shea Body Scrub. Kroppsskrubben exfolierar huden och avlägsnar döda hudceller. 95 % av ingredienserna är av naturligt ursprung, inklusive ekologisk Community Fair Trade-sheasmör från Ghana. Säg hej till len, mjuk och återfuktad hud!

Pris: 215 kronor.

KÖP

Nästa bild
Coconut Coffee Scrub - Frank Body KÖP

Coconut Coffee Scrub - Frank Body

100 % naturlig och vegansk skrubbkräm som ger dig skimrande hud året runt. Med en blandning av kaffe och essentiella oljor som tar hand om bristningar, ärr och torrhet så att huden blir silkeslen.

Pris: 199 kronor.

Finns även hos Sephora!

KÖP

Nästa bild
The Ritual Of Sakura Body Scrub - Rituals KÖP

The Ritual Of Sakura Body Scrub - Rituals

En kroppspeeling med en lyxig kombination av organiskt socker och underbart mjukgörande oljor. Särskilt utvecklad för att ge näring och återuppliva till och med den torraste huden.

Pris: 175 kronor.

KÖP

Nästa bild
Bum Bum Body Scrub - Sol de Janeiro KÖP

Bum Bum Body Scrub - Sol de Janeiro

Lyxig Body Scrub som framkallar otroligt mjuk hy! Ger näring och exfolierar huden varsamt utan mikroplaster för en silkeslen känsla som vi älskar att visa upp året om.

Pris: 489 kronor.

Finns även hos Lyko!

KÖP

Nästa bild
Radiance Renewal Body Scrub - Indy Beauty KÖP

Radiance Renewal Body Scrub - Indy Beauty

Lystergivande kroppspeeling som effektivt exfolierar huden med korn från naturlig silika, aprikoskärnor och mandelskal. Enzymer från granatäpple, AHA-syra och extrakt från rosa pomelo avlägsnar döda hudceller och därmed  främjas hudens cellförnyelse. Den återfuktar och förfinar hudstrukturen.

Pris: 139 kronor.

Finns även hos Apohem!

Finns även hos Lyko!

KÖP

Nästa bild
The Ritual of Karma Softening Body Scrub - Rituals KÖP

The Ritual of Karma Softening Body Scrub - Rituals

Denna saltskrubb av 94% naturligt ursprung kombinerar en näringsgivande blandning av fylliga oljor med havsmineraler för en fantastiskt mjuk hud. Havssalt är naturligt exfolierande och bevarar sina egenskaper när det används på huden. Det avgiftar, mjukgör och är rikt på kraftfulla, naturliga mineraler som främjar cellförnyelsen och efterlämnar en välmående hud.

Pris: 185 kronor.

KÖP

Nästa bild
Body Scrub - Maria Åkerberg KÖP

Body Scrub - Maria Åkerberg

En härlig kroppspeeling som gör att huden stärks, stramas upp, blir jämn och mjuk. Grapefruktoljan är uppfriskande, bra mot celluliter och underlättar nedbrytning av fett. Rosmarinoljan verkar välgörande.

Pris: 144 kronor.

(Rek pris: 169 kr)

Finns även hos Lyko!

Finns i mindre förpackning här!

KÖP

Nästa bild
Babor Spa Energizing Body Scrub - Babor KÖP

Babor Spa Energizing Body Scrub - Babor

Vitaliserande kroppspeeling baserad på naturliga växtbaserade oljor från oliver och druvkärnor som ger huden näring samtidigt som sockerkristaller och havssalt tar bort döda hudceller och stimulerar hudförnyelse. Ger en vitaliserad hud insvept i närande oljor och ger en silkeslen finish.

Pris: 268 kronor.

(Rek pris: 335 kr)

Finns även hos Lyko!

KÖP

Nästa bild
Vanilla Tangerine Renewing Body Scrub - Estelle & Thild KÖP

Vanilla Tangerine Renewing Body Scrub - Estelle & Thild

En mild exfolierande kroppsskrubb, berikad med näringsrika oljor och sheasmör. Med hjälp av sockerkristaller stimulerar denna produkt blodcirkulationen samt avlägsnar döda hudceller. Kroppsskrubben ger dig vitaliserad och silkeslen finish.

Pris: 229 kronor.

KÖP

Nästa bild
Bom Dia Bright Body Scrub - Sol de Janeiro KÖP

Bom Dia Bright Body Scrub - Sol de Janeiro

Säg bom dia (good day) till en exfolierande kroppsskrubb för jämn, mjuk och klar hud över hela kroppen. Likt en ansiktsbehandling för din kropp, denna 10% AHA & BHA skrubb behandling ger en omedelbar effekt på ojämn hudstruktur för att ge len och strålande hud. Arbetar effektivt på torra fläckar och hudupplagringar. Designad för Keratosis Pilaris och aknebenägen hud. Denna hud-förvandlande skrubb ger en märkbart mjukare och lenare hud – med en varm och förförisk doft.

Pris: 489 kronor.

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!