Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Brun utan sol – tabletter och kapslar för att få solkysst hy

Brun utan sol-tabletter och kapslar är ett säkert sätt att bättra på solbrännan och få den att vara längre. Här tipsar vi om de bästa brun utan sol-tabletterna och kapslarna som går att klicka hem just nu!

Foto: Unsplash

Vill du få en snyggare solbränna och samtidigt skydda din hud i sommar? Då är brun utan sol-kapslar och tabletter något för dig. Vi guidar dig till hur du får din snyggaste bränna någonsin!

Vad är brun utan sol-tabletter och kapslar?

Brun utan sol-tabletter och kapslar är perfekt för dig som vill få en finare solbränna som varar långt in på hösten. Även om de ska kombineras med solskydd – detta gäller för övrigt alla brun utan sol-produkter – så bidrar de dessutom med ett extra skydd mot de cellskador som uppstår av UV-strålning.

Vad är betakaroten?

Tabletternas effekt beror att de innehåller betakaroten, ett pigment som i stort sett fungerar som ett förstadium till A-vitamin. Kroppen omvandlar betakaroten till Vitamin A vid behov, och Vitamin A bidrar i sin tur till att bibehålla normal hud, syn och slemhinnor. Det bidrar även till immunförsvaret fungerar som det ska.

Eftersom betakaroten är brunfärgat och lagras i hudens fettlager kan det ge huden en lätt brun nyans. Som en extra bonus visar studier att denna nyans uppfattas som mer attraktiv än den man får vid vanlig solbränna.

Sugen på att testa brun utan sol-tabletter eller kapslar? Spana in våra favoriter här nedan!

Källor: Vitalplus

SOLA Betakaroten - Elexir Pharma KÖP

SOLA Betakaroten - Elexir Pharma

SOLA™ innehåller extraktet Caro-10™, ett karotenoidkomplex som bidrar till en fräsch och solbrun hudton. Varje dagsdos ger hela 30 mg betakaroten. Kompletterad med bland annat koppar som bidrar till hudens normala pigmentering och därmed förbereder huden för dagarna i solen. Selen och vitamin E skyddar cellerna mot oxidativ stress som till exemepel i samband med solning

Pris: 149 kronor.

Finns även hos Apotek Hjärtat!

KÖP

Nästa bild
Maxosol KÖP

Maxosol

Förbered huden inför sommaren eller solsemestern med Maxosol. Innehåller betakaroten samt vitaminer och mineraler som tillsammans bidrar till att stärka huden inifrån.

Huden får en solkysst lyster samtidigt som den förberedes den för vistelse i solen. Zink och niacin bidrar till att bibehålla en normal hud, medan selen, zink, vitamin C och E skyddar cellerna mot oxidativ stress.

Pris: 169 kronor.

Finns även hos Apotek Hjärtat!

KÖP

Nästa bild
Tan & Glow Vitamins Tuggtabletter - VitaYummy KÖP

Tan & Glow Vitamins Tuggtabletter - VitaYummy

Med två läckra VitaYummy Tan och Glow-vitaminer om dagen, är det enkelt att bibehålla en solkysst hudton och sommarglöd året om.

VitaYummy Tan & Glow är ett veganskt kosttillskott i form av gummibjörnar med saftig smak av tropisk frukt. De innehåller Gurkmejaextrakt och Betakaroten, men även Lutein, Vitamin A, Vitamin C och Vitamin D.

Pris: 169 kronor.

KÖP

Nästa bild
Betakaroten 100mg  - Better You KÖP

Betakaroten 100mg - Better You

Naturliga pigment för huden – Extra hög dos Betakaroten

Betakaroten är en kraftfull antioxidant som fungerar som ett förstadium till Vitamin A och bidrar till att bibehålla en normal hud och ger en fin färgnyans när solen nuddar vår hud. Bra naturliga källor till Betakaroten är exempelvis morötter, ägg, mjölk och gröna och gula grönsaker.

Pris: 279 kronor.

Finns även hos Lyko!

KÖP

Nästa bild
Skin Sun - Skip KÖP

Skin Sun - Skip

Skin Sun innehåller betakaroten i hög dos, lykopen samt zink.Betakaroten är ett pigment som fungerar som ett förstadium till vitamin A. Kroppen använder det för att bilda vitamin A vid behov. Omvandlingen sker dock endast då det finns behov av extra A vitamin. Betakaroten är brun till färgen och lagras i hudens fettvävnad där den ger en fräsch gyllenbrun nyans till huden.

Pris: 157 kronor.

KÖP

Nästa bild
Betakaroten - Naturens Apotek KÖP

Betakaroten - Naturens Apotek

Betakaroten är ett provitamin till vitamin A. Det bruntonade ämnet lagras i hudens fettlager och kan därför förstärka hudens pigmentprocess och bruna färgton. Din kropp omvandlar betakaroten till vitamin A när den känner att det behövs.

Pris: 109 kronor.

KÖP

Nästa bild
Beta Boost - Better You KÖP

Beta Boost - Better You

Beta Boost är ett noga sammansatt vitamin- och mineral komplex med 25 mg betakaroten samt antioxidanter som inifrån boostar hudens skydd, återhämtning och pigmentering.

Pris: 179 kronor.

KÖP

Nästa bild
Karoten - Helhetshälsa  KÖP

Karoten - Helhetshälsa

Karoten innehåller Betakaroten som kroppen vid behov kan omvandla till A-vitamin. Vitamin A bidrar till att bibehålla normal hud, normal syn och normala slemhinnor samt bidrar till immunförsvarets normala funktion.

Pris: 199 kronor.

Finns även hos Bodystore!

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!