Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Bästa duscholjan 2022 – vi listar 9 favoriter

Duscholjan är en stor räddning för många torrisar, samtidigt som den både rengör och återfuktar. Nedan listar vi 9 favoriter inför vinterns kalla månader.

Foto: Verso Skincare

Många får problem med hyn under vintern. Torr och kliande hy kan leda till både dåligt humör och i värsta fall att du river upp små sår som gör det hela värre. För att råda bot på torr, röd och fnasig hud bör du vara noggrann med att skrubba bort döda hudceller, återfukta ordentligt med lotion, men du kan också byta ut din duschkräm mot en vårdande duscholja.

Applicera oljan i handen, smörj på kroppen och skölj av ordentligt. I allmänhet är duscholjan dryg och du kan använda relativt små mängder. Du kan också droppa några droppar i ditt badkar inför ett långt och värmande bad. Nedan listar vi 9 favoriter som kan göra underverk för torr och krånglig hy.

Shower Oil Parfymerad - Eucerin pH 5 KÖP

Shower Oil Parfymerad - Eucerin pH 5

Milt rengörande och skyddande duscholja för torr och även känslig hud. Den är lätt parfymerad och löddrar milt. Innehåller naturligt vårdande oljor som återfuktar och samtidigt skyddar huden mot uttorkning. Passar vuxna och barn.

Pris: 89 kronor.

Finns även hos Lloyds Apotek!

Finns även hos Lyko!

KÖP

Nästa bild
Almond Shower Oil - L'occitane KÖP

Almond Shower Oil - L'occitane

En duscholja som omvandlas till ett fint lödder när den kommer i kontakt med vatten. Kroppen rengörs och huden får näring och återfuktning som räcker hela dagen. Lätt att tvätta av och lämnar kvar en subtil och härlig doft av färsk mandel.

Pris: 345 kronor.

Finns även hos Lyko!

KÖP

Nästa bild
Body Oil Cleanser - Verso Skincare KÖP

Body Oil Cleanser - Verso Skincare

En mjuk skummande formula som innehåller en hög koncentration av solrosolja för att behålla huden mjuk och smidig efter daglig dusch. Salicylsyra exfolierar huden och gör den slät och jämn och havre har en lugnande effekt.

Pris: 600 kronor.

KÖP

Nästa bild
Body Caring Shower Oil Parfymfri Duscholja - ACO KÖP

Body Caring Shower Oil Parfymfri Duscholja - ACO

En mild duscholja som rengör och återfuktar huden.

Pris: 79 kronor.

KÖP

Nästa bild
Hydrating Shower Oil - Ida Warg KÖP

Hydrating Shower Oil - Ida Warg

Mjukgörande och återfuktande duscholja med bland annat moringaolja, risolja och squalane. Lämnar huden mjuk, fräsch och återfuktad på djupet.

Pris: 159 kronor.

KÖP

Nästa bild
Hemp Shower Oil - The Body Shop KÖP

Hemp Shower Oil - The Body Shop

Hydrera och ge skydd till ultra-torr hud direkt i duschen med denna mjukgörande Duscholja. Denna silkeslena olja förvandlas till ett mjuk skum som varsamt rengör din hud utan att torka ut den. Hjälper till att motverka torr hud och skyddar hudens egna fuktbarriär.

Pris: 115 kronor.

KÖP

Nästa bild
2 Day Long Lasting Moisture Shower - Sanctuary Spa KÖP

2 Day Long Lasting Moisture Shower - Sanctuary Spa

Intensivt återfuktande olja!

Honungliknande konsistens och oljan förvandlas snabbt till ett rikt doftande skum, som täcker huden i hydrering. Detta lödder lyfter upp smuts, föroreningar och döda hudceller, rensar porerna och minskar deras utseende.

Pris: 88 kronor.

KÖP

Nästa bild
Prodigieux Scented Shower Oil - Nuxe KÖP

Prodigieux Scented Shower Oil - Nuxe

Passar alla hudtyper, och tar bort överflödig olja, smuts och orenheter. Den lyxiga oljan har en underbar Huile Prodigieux®-doft av apelsinblomma, magnolia och vanilj och ger huden en sidenmatt finish. Duscholja har en gyllene pärlton och är berikad med sötmandelolja så att du kan få en mjuk, smidig och ren hud. E.N.

Pris: 135 kronor.

Finns även hos Lookfantastic!

KÖP

Nästa bild
Fitness Shower Oil - ESPA KÖP

Fitness Shower Oil - ESPA

En näringsrik krämig duscholja som rengör kroppen och piggar upp sinnet.

Den återställande doften av kryddnejlika och eukalyptus är perfekt för en uppiggande känsla efter träningen, samtidigt som djupt närande kokosolja gör huden mjuk och smidig.

Pris: 426 kronor.

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!