Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Årets bästa ekologiska hårprodukter – 13 bästsäljande favoriter

Naturlig skönhet har på senare tiden vuxit och blivit större och större. Vi blir mer medvetna om vad våra skönhetsprodukter innehåller och mer nogranna med vilka produkter vi väljer. Nedan listar vi 13 ekologiska favoriter för ditt hår!

Foto: Pexels

På senare tid har många blivit intresserade av att välja hårprodukter som är fria från sulfater, silikoner och parabener. Vi blir mer och mer medvetna om vad produkterna i badrumsskåpet faktiskt innehåller, men det kan vara svårt att hitta rätt när man behöver fylla på med nytt. Ingen fara! Nedan har vi hjälpt dig en bra bit på vägen med 13 ekologiska favoriter som tar hand om både håret och miljön!

Nourish And Repair Paket - Mádara KÖP

Nourish And Repair Paket - Mádara

Rikt och silkeslent schampo med nordiska nässlor och kvitten. Rengör varsamt och vårdar torrt, skadat hår. Förebygger utmattning och hjälper till att förebygga kluvna hårtoppar. Håret blir förstärkt och naturligt lent.

Pris: 239 kronor.

KÖP

Nästa bild
111 Schampo Citrongräs - L:A Bruket KÖP

111 Schampo Citrongräs - L:A Bruket

Rengörande och återfuktande schampo med aloe vera, B-vitamin och havreextrakt för normalt till fett hår. Blandningen av eterisk olja från citrongräs och rosmarin balanserar hårbottens talgproduktion. Utan parabener och silikoner. Ekologiska och/ eller naturliga ingredienser.

Pris: 280 kronor.

KÖP

Nästa bild
112 Balsam Citrongräs - L:A Bruket KÖP

112 Balsam Citrongräs - L:A Bruket

Närande balsam som gör normalt till fett hår lätt att reda ut. Mandelolja, veteprotein, B-vitamin och havreextrakt minskar irritation. Blandningen av eteriska oljor från citrongräs och rosmarin ger håret extra glans. Ekologiska och/eller naturliga ingredienser.

Pris: 280 kronor.

KÖP

Nästa bild
Evening Primrose Shampoo - John Masters KÖP

Evening Primrose Shampoo - John Masters

Extra fuktgivande, sulfatfria schampo som är speciellt framtaget för att hjälpa till att behandla torrt hår på flera olika sätt: rengör varsamt utan att ta bort eller tynga ner håret, hjälper till att öka hårets fuktighetsnivåer, mjukgör hårstråna från rötterna till spetsarna för en förnyad glans och lyster.

Pris: 231 kronor.

(Rek pris: 350 kr)

Finns även hos Lyko!

KÖP

Nästa bild
Conditioner for Dry Hair with Lavender & Avocado - John Masters KÖP

Conditioner for Dry Hair with Lavender & Avocado - John Masters

Intensivt återfuktande balsam som är speciellt framtaget för att hjälpa till att behandla torrt hår på flera sätt: för att intensivt vårda och återfukta torrt, skört hår utan att tynga ner, för att hjälpa till att öka hårets förmåga att binda och behålla fukt, och för att hjälpa till att lugna hela hårstrået från rot till top för ett glänsande, mjukt och friskt hår.

Pris: 328 kronor.

(Nedsatt 20%)

Finns även hos Bangerhead!

KÖP

Nästa bild
Mandelolja - Loelle KÖP

Mandelolja - Loelle

Ekologiska och kallpressade mandelolja kan användas som mjukgörare till torr och narig hud eller till torrt och skadat hår. Kan även användas som serum till håret för att ge extra glans och lyster.

Pris: 119 kronor.

(Nedsatt från 159 kr)

Finns även hos Lyko!

KÖP

Nästa bild
Shampoo - RAHUA KÖP

Shampoo - RAHUA

Rengör och balansera hår och hårbotten med detta schampo som ger liv och ‘bounce’ utan att ditt hår torkar ut. Detta ekologiska, veganska schampo rengör även färgbehandlat hår skonsamt. Växten Palo Santo ger en delikat, lugnande doft samtidigt som den vårdar tillsammans med quinoa, kokosnöt och sheasmör.

Pris: 299 kronor.

(Rek pris: 399 kr)

Finns även hos Lyko!

 

KÖP

Nästa bild
Conditioner - RAHUA KÖP

Conditioner - RAHUA

Skydda ditt hår med detta balsam som hjälper dig att få ett hanterbart, mjukt hår utan någon uppbyggnad. Rahuaoljan stärker svaga, skadade toppar samt vårdar och regenererar hårbotten och hårsäckarna. Den organiska formulan är idealisk för färgat hår. Växten Palo Santo ger en delikat, lugnande doft samtidigt som den vårdar tillsammans med quinoa och aloe vera. Lövextrakt från grönt te minimerar skador från starka UV-strålar.

Pris: 299 kronor.

(Rek pris: 399 kr)

Finns även hos Lyko!

KÖP

Nästa bild
Organic Moisturizing Gentle Shampoo - Björn Axén KÖP

Organic Moisturizing Gentle Shampoo - Björn Axén

Återfuktande schampo med naturliga ingredienser. Här är ett schampo med ett uppdrag; att framhäva det allra bästa med ditt hår!

Pris: 120 kronor.

(Rek pris: 190 kr)

Finns även hos Meds!

KÖP

Nästa bild
Organic Moisturizing Conditioner - Björn Axén KÖP

Organic Moisturizing Conditioner - Björn Axén

Ett naturligt balsam som gör håret mjukt och följsamt. Låt detta balsam göra underverk för ditt hår!

Med ekologisk Aloe Vera och nordisk rapsolja som nyckelingredienser blir håret mjukt och följsamt. De utvalda ingredienserna sluter in fukten och ger ökad glans för ett vackrare hår. I Björn Axéns nya naturliga vård- och stylingserie är alla produkter doftsatta med naturlig kallpressad eterisk bergamottolja.

Pris: 139 kronor.

(Rek pris: 190 kr)

KÖP

Nästa bild
Hair Spray Organic - Maria Åkerberg KÖP

Hair Spray Organic - Maria Åkerberg

Ekologisk hårspray med skyddande Aloe Vera och vårdande Jojobaolja, täcker varje hårstrå och ger stadga.

Pris: 119 kronor.

(Rek pris: 129 kr)

Finns även hos Lyko!

KÖP

Nästa bild
Rosemary & Cedarwood Treatment - Neal's Yard KÖP

Rosemary & Cedarwood Treatment - Neal's Yard

Denna speciella, inpackning stimulerar hårbotten och vitaliserar matt hår. Det är speciellt fördelaktigt för hår som påverkats av färgning, klor, hårt väder eller ålder. Tänk på att hålla burken upprätt när den öppnas, då kokosoljan i produkten blir rinnande i rumstemperatur.

Pris: 93 kronor.

(Rek pris: 110 kr)

Finns även hos Bangerhead!

KÖP

Nästa bild
Voluminous Dry Shampoo - Rahua KÖP

Voluminous Dry Shampoo - Rahua

Framtagen med plantbaserade ingredienser håller vårt effektiva och volymgivande torrshampo hår och hårbotten fräsch emellan tvättar. Kommer i en miljövänlig förpackning utan aerosoler.

Pris: 299 kronor.

(Rek pris: 399 kr)

Finns även hos Cocopanda!

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!