Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Bästa leave-in-produkterna som vårdar håret på djupet

En leave-in produkt är det perfekta tillskottet i din hårvård för att maxa både glans och fukt. Produkten fungerar bäst som ett komplement till ditt balsam. Nedan har vi listat våra favoriter just nu!

Foto: Maria Nila

Det kan vara klokt att tillföra lite extra vård och fukt till ditt hår. En leave-in produkt tämjer också frisset och bidrar till ett friskare och starkare hår. Produkten sprejas i håret när du är i extra behov av fukt och behöver inte sköljas ur, istället reder den ut tovor och skapar ett vackert glans.

Produkten lägger sig jämnt i ett handdukstorrt hår, men du kan även jobba in små mängder i ett torrt hår för en större effekt. Satsa på en mindre mängd om du har tunnt hår för att inte tynga ner håret.

Spana in våra favoriter nedan!

Essential - Leave In Conditioner - Noir Stockholm KÖP

Essential - Leave In Conditioner - Noir Stockholm

Fuktgivande, återuppbyggande leave-in-conditioner med värme- och UVskydd. En grundläggande produkt för all styling. Innehåller biologiskt nedbrytbar styling polymerer, aloe vera, protein från silke och vete, druvkärne-extrakt. Den är utredande, vårdande och skyddande -allt på samma gång. Paraben fri.

Pris: 279 kronor.

KÖP

Nästa bild
Bond Smoother No.6  - Olaplex KÖP

Bond Smoother No.6 - Olaplex

Styling leave-in creme som skyddar, reparerar, eliminerar frizz och återfuktar alla typer av hår. Denna koncentrerade och mjukgörande leave-in creme är utmärkt för alla typer av hår, även färgade och kemiskt behandlande hår. Färgbevarande och vegansk.

Pris: 329 kronor.

Finns även hos Lyko!

KÖP

Nästa bild
Essential Momo Hair Potion - Davines KÖP

Essential Momo Hair Potion - Davines

En universell leave-in creme som gör håret mjukt och blankt utan att tynga ner det. Innehåller extrakt av gul melon, är rik på vatten, vitaminer och mineralsalter. Ger långvarig återfuktning.

Pris: 255 kronor.

(Rek pris: 319 kr)

Finns även hos Åhléns!

Finns även hos Lyko!

KÖP

Nästa bild
Body.Mass - Kevin Murphy KÖP

Body.Mass - Kevin Murphy

En hårförtjockande leave-in-kur för alla med tunt hår. Ger ett tjockare och fylligare hår och förbättrar hårets kvalitet med tiden. Samma teknologi som fibermascara. Förlänger växtfasen, förebygger håravfall

Pris: 329 kronor.

KÖP

Nästa bild
Structure Repair Leave In Cream - Maria Nila KÖP

Structure Repair Leave In Cream - Maria Nila

En leave-in cream med alger som reparerar och bygger upp skadad hårstruktur. Leave-in cream ger fukt, näring, sluter kluvna hårtoppar och skyddar håret vid användning av fön eller plattång. Applicera en liten mängd i handdukstorkat hår före föning eller användning av plattång.

Pris: 269 kronor.

Finns även hos Åhléns!

KÖP

Nästa bild
Leave In Molecular Repair Mask - K18 KÖP

Leave In Molecular Repair Mask - K18

Denna återställande, intensiva behandling reparerar, stärker och förbättrar hårets elasticitet på 4 minuter, samtidigt som håret blir mjukare och lättare att kamma.

Pris: 895 kronor.

KÖP

Nästa bild
K-pak Color Therapy Luster Lock Glossing Oil - Joico KÖP

K-pak Color Therapy Luster Lock Glossing Oil - Joico

Möt din nya “must-have”. Med en tillräckligt lätt formula för fina hår, men samtidigt vårdande nog för tjocka hår, lämnas en omedelbar wow-effekt. Den lätta, vårdande oljan ger ett kraftfullt skydd för att säkra hårfärgens otroliga lyster. Lämnar håret livfullt med en otrolig glans!

Pris: 399 kronor.

KÖP

Nästa bild
Curl Manifesto Crème De Jour Leave-in - Kérsastase KÖP

Curl Manifesto Crème De Jour Leave-in - Kérsastase

Daglig fuktgivande och frizz-reducerande leave in-behandling för alla typer av lockigt hår, berikad med manukahonung och ceramid. En ultralätt utslätande creme som reder ut håret enkelt, samt ger intensiv fukt och värmeskydd upp till 230°C. Reducerar frizz och bevarar lockarnas form genom att hjälpa till att skrärma av håret från upp till 80% luftfuktighet. Använd Curl Manifesto-rutinen för att uppnå mjuka lockar som ser sunda ut, med fantastisk definition och bounce.

Pris: 256 kronor.

(Rek pris: 355 kr)

Finns även hos Åhléns!

Finns även hos Lyko!

KÖP

Nästa bild
Blow Dry Ever Lift - Kevin Murphy KÖP

Blow Dry Ever Lift - Kevin Murphy

Värmeaktiverad stylingbevarare för hållbara resultat. Denna lätta spray aktiveras av hårfönens värme och skapar den ultimata silkeslena föningen med mjukhet och flexibel volym. Motverkar fukt för en frissfri föning som håller längre.

Pris: 289 kronor.

KÖP

Nästa bild
Ol All in One Milk - Davines KÖP

Ol All in One Milk - Davines

All-in-one-milk är en multifunktionell leave-in spray som passar alla hårtyper. Sprayen är den bästa lösningen då den kombinerar många olika effekter i en enda produkt. Den ger glans, gör håret mjukt och silkigt, gör håret lätt att reda ut och att kamma i både vått och torrt tillstånd. Produkten tar bort frissighet, har vårdande effekter, återfuktar håret, skyddar mot värmestyling och passar utmärkt vid föning.

Pris: 299 kronor.

Finns även hos Bangerhead!

KÖP

Nästa bild
Keratin Healing Oil Defrizz Cream - Lanza KÖP

Keratin Healing Oil Defrizz Cream - Lanza

Fjällskiktsbindning minskar friktionen från kamning och förhindrar skador och motverkar frizz. Reder ut och mjukar upp håret. Minskar torktiden med 75%. Värmeskydd upp till 260°C.

Pris: 178 kronor.

(Rek pris: 239 kr)

Finns även hos Lyko!

KÖP

Nästa bild
Blond Absolu Cicanuit night serum - Kérastase  KÖP

Blond Absolu Cicanuit night serum - Kérastase

Detta nattserum är en lätt leave-in formula som passar alla typer av blont hår. Serum berikat med Hyaluronsyra och dyrbar Edelweiss, verkar under natten och reducerar 55% av skadorna från blekning, för ett 74% mer återfuktat och 80% starkare hår*. Serumets cremegel-textur verkar skyddande mot friktion från kudden, kluvna toppar och till hår som har tendens till att gå av.

Pris: 342 kronor.

Finns även hos Lyko!

KÖP

Nästa bild
Finishing Treatment - Rahua KÖP

Finishing Treatment - Rahua

Denna vårdande behandling minimerar även svåra skador på ditt hår redan efter första användningen. Den skyddar håret från skadade och splittade toppar under styling av värmetänger, hårföning eller borstning samtidigt som den ger en glansig och viktlös finish. Extrakt från ris skyddar håret från fuktförlust, lövextrakt från grönt te minimerar och dämpar skador från UV-strålar och lövextrakt från hallon genomsyrar ditt hår med antioxidanter som ger näring.

Pris: 489 kronor.

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!