Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Bästa ögonbrynsserum – 8 bästsäljande favoriter

Kämpar du också med att få till riktigt buskiga och fylliga bryn? Kanske plockade du för mycket kring millenieskiftet och har bryn som har svårt att återhämta sig? Nedan listar i 8 ögonbrynsserum som hjälper dig en bra bit på vägen till fylligare och friskare bryn!

Foto: Shutterstock

Ögonbrynsserum är en produkt för dig som vill ha mer välmående och fylligare ögonbryn. Även du som redan har fylliga bryn kan använda ögonbrynsserum som då underhåller och vårdar dina bryn. Med ett bra serum kan du vara säker på att dina bryn får all vård och näring de behöver, det är det perfekta verktyget till fylligare och jämnare ögonbryn!

Eyebrow Renewing Serum - M2 Beauté KÖP

Eyebrow Renewing Serum - M2 Beauté

Stimulerar ögonbrynens naturliga tillväxt på grund av ett bevisat effektivt och innovativt aktivt ingredienskomplex, vilket förstärks av den helt naturliga ingrediensen Black Sea Rod Oil. Resultatet: mer uttrycksfulla, tätare och mörkare ögonbryn för fler stylingmöjligheter. Tunna eller alltför plockade ögonbryn regenereras effektivt.

Pris: 1 635 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
Multi-Peptide Lash and Brow Serum - The Ordinary KÖP

Multi-Peptide Lash and Brow Serum - The Ordinary

The Ordinary Multi-Peptide Lash and Brow Serum är ett koncentrerat, färglöst till blekgult, lättviktigt serum som är utformat för att främja utseendet av tjockare, fylligare och friskare fransar och bryn.

Pris: 149 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
Xbrow Eyebrow Serum - Xlash KÖP

Xbrow Eyebrow Serum - Xlash

Stärker, definierar och formar om dina ögonbryn på en månad. Potent hyaluronsyra återfuktar, biotin peptid ger dem en fylligare look och Vitamin B5 stärker. Ögonbrynen kommer att se tätare och fylligare ut. Fungerar för dig som vill ha naturligt tjocka bryn eller som tidigare plockat ögonbrynen för mycket och vill ha tillbaka formen.

Pris: 479 kronor.

KÖP

Nästa bild
Benefit BrowVo! Conditioning Primer - Benefit Cosmetics KÖP

Benefit BrowVo! Conditioning Primer - Benefit Cosmetics

Budgetfavorit!

Vårdande keratin ögonbrynsgel för ögonbrynen. Applicera innan du sminkar dig för en skönhetsboost, eller bär den näringsrika primern under natten och låt den vårda brynen medans du sover. Den vårdande primern innehåller keratin och sojaprotein, vilket ger friskare och fylligare ögonbryn. Första gången du använder produkten ska du vrida om botten tills gelen pressas ut. För daglig användning behöver du bara klicka en gång och vänta på att gelen skall komma ut.

Pris: 449 kronor.

KÖP

Nästa bild
Eyebrow Enhancing Serum - RapidLash KÖP

Eyebrow Enhancing Serum - RapidLash

Ett otroligt effektivt serum som hjälper till att förbättra utseendet på ögonbrynen på så kort tid som 1–2 månader. Ögonbrynen kommer att se tjockare, fylligare och mer definierade ut.

RapidBrow® ögonbrynsframhävande serum framställs med det innovativa Hexatein®2 Complex. Något som är exklusivt för RapidBrow® är att Hexatein®2 Complex består av sex högeffektiva ingredienser som konditionerar och förbättrar utseendet på dina ögonbryn, samt ger ditt ansikte en riktig wow-faktor! Fylligare och vackrare naturliga ögonbryn är inte långt borta!

Pris: 479 kronor.

KÖP

Nästa bild
Browfood Eyebrow Enhancer - Lashfood KÖP

Browfood Eyebrow Enhancer - Lashfood

Ett ögonbrynsserum som är världens första och enda Eco Certifierade. Serumet använder sig av Phyto-Medic Complex, ett säkert och effektivt alternativ för ökad ögonbrynstillväxt och som består av organiska örtextrakt. Denna kraftfulla blandning har i en serie kliniska studier visat sig främja tillväxten av ögonbryn. Produkten är framtagen för personer som upplever sig ha tappat eller fått tunnare ögonbryn på grund av åldrande eller överplockande av bryn.

Pris: 799 kronor.

KÖP

Nästa bild
RevitaBrow Advanced - RevitaLash KÖP

RevitaBrow Advanced - RevitaLash

En mjukgörande ögonbrynsformula som tagits fram av läkare och som behandlar tecken på åldrande och slitage av ögonbrynen, samt bekämpar de negativa effekterna av överstyling. En unik kombination av vetenskapligt avancerat BioPeptin Complex® och naturliga växtingredienser hjälper till att skydda mot avbrutna hårstrån, förbättrar flexibilitet, fukt och glans för vågade, vackra och mer dramatiska ögonbryn.

Pris: 1 299 kronor.

KÖP

Nästa bild
Eyelash Serum  - Xlash KÖP

Eyelash Serum - Xlash

Perfekt för dig som vill fixa till både ögonbryn och ögonfransar med en och samma produkt.

Gör att dina ögonfransar blir naturligt längre och fylligare. Resultatet ger dig ett mer personligt utseende som håller över tiden och med hjälp av naturliga ingredienser ger den styrka till dina ögonfransar. Redan efter 3-4 veckors användning kan du förvänta dig att se resultat.

Pris: 479 kronor.

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!