Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Bästa ögonbrynsserum – 9 bästsäljande favoriter

Kämpar du också med att få till riktigt buskiga och fylliga bryn? Kanske plockade du för mycket kring millenieskiftet och har bryn som har svårt att återhämta sig? Nedan listar i 9 ögonbrynsserum som hjälper dig en bra bit på vägen till fylligare och friskare bryn!

Foto: X-lash

Ögonbrynsserum är en produkt för dig som vill ha mer välmående och fylligare ögonbryn. Även du som redan har fylliga bryn kan använda ögonbrynsserum som då underhåller och vårdar dina bryn. Med ett bra serum kan du vara säker på att dina bryn får all vård och näring de behöver, det är det perfekta verktyget till fylligare och jämnare ögonbryn!

Eyebrow Renewing Serum - M2 Beauté KÖP

Eyebrow Renewing Serum - M2 Beauté

Stimulerar ögonbrynens naturliga tillväxt på grund av ett bevisat effektivt och innovativt aktivt ingredienskomplex, vilket förstärks av den helt naturliga ingrediensen Black Sea Rod Oil. Resultatet: mer uttrycksfulla, tätare och mörkare ögonbryn för fler stylingmöjligheter. Tunna eller alltför plockade ögonbryn regenereras effektivt.

Pris: 1 293 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
Optim Eyes Lashes & Brows, - Filorga KÖP

Optim Eyes Lashes & Brows, - Filorga

En vårdande duo-formula med stimulerande serum och vårdande hölje för fylligare ögonfransar och ögonbryn.

Pris: 584 kronor.

Finns även hos Sephora!

Finns även hos Apotek Hjärtat!

KÖP

Nästa bild
Xbrow Eyebrow Serum - Xlash KÖP

Xbrow Eyebrow Serum - Xlash

Stärker, definierar och formar om dina ögonbryn på en månad. Potent hyaluronsyra återfuktar, biotin peptid ger dem en fylligare look och Vitamin B5 stärker. Ögonbrynen kommer att se tätare och fylligare ut. Fungerar för dig som vill ha naturligt tjocka bryn eller som tidigare plockat ögonbrynen för mycket och vill ha tillbaka formen.

Pris: 315 kronor.

(Rek pris: 479 kr)

Finns även hos Lyko!

KÖP

Nästa bild
Benefit BrowVo! Conditioning Primer - Benefit Cosmetics KÖP

Benefit BrowVo! Conditioning Primer - Benefit Cosmetics

Budgetfavorit!

Vårdande keratin ögonbrynsgel för ögonbrynen. Applicera innan du sminkar dig för en skönhetsboost, eller bär den näringsrika primern under natten och låt den vårda brynen medans du sover. Den vårdande primern innehåller keratin och sojaprotein, vilket ger friskare och fylligare ögonbryn. Första gången du använder produkten ska du vrida om botten tills gelen pressas ut. För daglig användning behöver du bara klicka en gång och vänta på att gelen skall komma ut.

Pris: 439 kronor.

KÖP

Nästa bild
Eyebrow Enhancing Serum - RapidLash KÖP

Eyebrow Enhancing Serum - RapidLash

Ett otroligt effektivt serum som hjälper till att förbättra utseendet på ögonbrynen på så kort tid som 1–2 månader. Ögonbrynen kommer att se tjockare, fylligare och mer definierade ut.

RapidBrow® ögonbrynsframhävande serum framställs med det innovativa Hexatein®2 Complex. Något som är exklusivt för RapidBrow® är att Hexatein®2 Complex består av sex högeffektiva ingredienser som konditionerar och förbättrar utseendet på dina ögonbryn, samt ger ditt ansikte en riktig wow-faktor! Fylligare och vackrare naturliga ögonbryn är inte långt borta!

Pris: 479 kronor.

Finns även hos Cocopanda!

KÖP

Nästa bild
Browfood Eyebrow Enhancer - Lashfood KÖP

Browfood Eyebrow Enhancer - Lashfood

Ett ögonbrynsserum som är världens första och enda Eco Certifierade. Serumet använder sig av Phyto-Medic Complex, ett säkert och effektivt alternativ för ökad ögonbrynstillväxt och som består av organiska örtextrakt. Denna kraftfulla blandning har i en serie kliniska studier visat sig främja tillväxten av ögonbryn. Produkten är framtagen för personer som upplever sig ha tappat eller fått tunnare ögonbryn på grund av åldrande eller överplockande av bryn.

Pris: 895 kronor.

Finns även hos Meds!

KÖP

Nästa bild
Advanced Brow Conditioner KÖP

Advanced Brow Conditioner

Ett mycket speciellt serum som bidrar till att ge mer volymösa och definierade ögonbryn. Det är byggt på en unik formel som stimulerar brynen till en mer rik och tät tillväxt, vilket bidrar till ett mer uttryckligt utseende. Det innehåller bland annat vitamin B7, vilket förstärker brynen och bidrar till att förlänga hårens livscykel. Det har också veteprotein och ginseng-extrakt, vilket ger starkare och tjockare bryn. Innehåller även calendula, vilket är extremt fuktgivande och hjälper till att hålla brynen mjuka.

Pris: 1 129 kronor.

KÖP

Nästa bild
Xlash Pro Eyelash Serum - Xlash KÖP

Xlash Pro Eyelash Serum - Xlash

Högkvalitativt bryn-  och ögonfransserum som fixar till både dina fransar och ögonbryn på endast 30 dagar!

Pris: 432 kronor.

(Rek pris: 699 kr)

Finns även hos Meds!

Finns även hos Nordicfeel!

KÖP

Nästa bild
Eyelash Serum  - Xlash KÖP

Eyelash Serum - Xlash

Perfekt för dig som vill fixa till både ögonbryn och ögonfransar med en och samma produkt.

Gör att dina ögonfransar blir naturligt längre och fylligare. Resultatet ger dig ett mer personligt utseende som håller över tiden och med hjälp av naturliga ingredienser ger den styrka till dina ögonfransar. Redan efter 3-4 veckors användning kan du förvänta dig att se resultat.

Pris: 479 kronor.

Finns även hos Bangerhead!

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!