Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Bästa ögonmaskerna 2023 – vi listar 11 bästsäljande favoriter

Vill du också hitta ett sätt att trolla bort mörka ringar och svullnad under ögonen när du vaknar på morgonen? Med rätt ögonmask är det en lätt match! Vi listar våra bästsäljande favoriter nedan!

Foto: Xlash

På bara några minuter är svullnaden och de mörka ringarna, som ser ut som sju svåra år, ett minne blott! Oavsett om du haft en dålig natts sömn eller kanske sovit för länge är det ett vanligt problem många kämpar med. Men med rätt ögonmask trollar du bort den trötta känslan i ansiktet på bara några minuter.

Ögonmask, eller eye patches som det också heter, är speciellt anpassade till den tunna och känsliga hy vi har runt ögonen. Allt från dålig sömn, till stress och annan påverkan kan därför sätta spår just där, och leda till att vi vaknar upp med känslan av att ha få en rak höger på varje öga.

Maxa skönhetssömnen genom att applicera en eye sleeping mask som verkar medan du sover. Vår absoluta favorit är Eye Sleeping Mask från Laneige – Pris: 429 kronor. Den återfuktar huden på djupet och reducerar svullnader.

Spana in våra favoriter bland ögonmaskerna nedan!

Reviving Eye Mask - Verso Skincare KÖP

Reviving Eye Mask - Verso Skincare

Mjukgörande hydrogelmask med Retinol 8 för huden runt ögonen. Återfuktar intensivt och motverkar tecken på åldrande. Retinol 8 stimulerar hudens egen produktion av kollagen vilket gör att huden känns yngre, fräschare och klarare. Hyaluronsyra, grapefruktextrakt och rapsolja vårdar din hud optimalt.

Pris: 99 kronor.

KÖP

Nästa bild
Cellular Performance Extra Intensive Revitalising Pads - Sensai KÖP

Cellular Performance Extra Intensive Revitalising Pads - Sensai

Behandlingspads för omedelbar tillförsel av revitalisering. Dessa essensfyllda och stretchbara pads som är berikade med Koishimaru Silk, fäster vid huden runt ögon och mun för förnyad lyster och intensiv fukt.

Pris: 1 211 kronor.

(Nedsatt från 1 379 kr)

KÖP

Nästa bild
Cucumber De-Tox Hydra Gel Eye Patches 60 Pcs - Peter Thomas Roth KÖP

Cucumber De-Tox Hydra Gel Eye Patches 60 Pcs - Peter Thomas Roth

Ge nytt liv till dina trötta ögon med dessa energigivande ögonkontur gelpatches, som ökar cellförnyelsen samtidigt som de lugnar huden, verkar avsvällande, samt minimerar alla typer av linjer.

Pris: 420 kronor.

Finns även hos Nordicfeel!

KÖP

Nästa bild
Eye Therapy Under Eye Mask with Collagen and Green Tea Extract - BeautyPro KÖP

Eye Therapy Under Eye Mask with Collagen and Green Tea Extract - BeautyPro

Smidig anti-ageingbehandling på 20 minuter bestående av tre par svalkande patchar för placering nedanför ögonen som motverkar ålderstecken och ger en piggare ögonkontur.

Pris: 129 kronor.

KÖP

Nästa bild
BeautifEYE Patchs - PIXI KÖP

BeautifEYE Patchs - PIXI

Dessa lyxiga eye patches i hydrogel är fullproppade med snabbverkande ingredienser som snabbt piggar upp och återfuktar det känsliga ögonområdet.

Pris: 289 kronor.

KÖP

Nästa bild
FortifEye - Pixi KÖP

FortifEye - Pixi

Dessa lyxiga eye patches i hydrogel är fullproppade med snabbverkande ingredienser som lugnar och återfuktar det känsliga ögonområdet. De anpassar sig efter formen runt ögat. Formulan är fullproppad av närande och återfuktande ingredienser. FortifEYE ger ett snabbt lyft och och minskar synligheten av fina linjer runt ögat.

Pris: 276 kronor.

(Rek pris: 339 kr)

KÖP

Nästa bild
DetoxifEYE Eye Patches - PIXI KÖP

DetoxifEYE Eye Patches - PIXI

Dessa lyxiga eye patches i hydrogel är fullproppade med snabbverkande ingredienser som lugnar och återfuktar det känsliga ögonområdet. De anpassar sig efter formen runt ögat. DetoxifEYE jobbar mot svullnad och trötta ögon.

Pris: 322 kronor.

(Rek pris: 339 kr)

Finns även hos Lyko!

KÖP

Nästa bild
Princess Eye Patch Gold - Kocostar KÖP

Princess Eye Patch Gold - Kocostar

Hydrogelmasker avsedda för huden omkring ögonen, som återfuktar huden och ger den lyster. Tack vare hydrogelen binder de effektivt fukten i huden och ger en sval och uppfriskande känsla. Maskerna är bionedbrytbara. Innehåller 30 par hydrogelmaskar.

Pris: 195 kronor.

Finns även hos Lyko!

KÖP

Nästa bild
Rejuvenating Eye Gel Pads - Xlash KÖP

Rejuvenating Eye Gel Pads - Xlash

Minska mörka ringar och påsar under ögonen på ett ögonblick! Med hjälp av atmosfärisk ånga som omvandlats till rent, färskt vatten ger dessa revitaliserande ögonmasker en ordentlig fuktboost till huden under ögonen. De hjälper till att minska synligheten av fina linjer, kråkfötter och mörka ringar.

Pris: 529 kronor.

KÖP

Nästa bild
Brightening Hydra-Gel Eye Patches - Peter Thomas Roth KÖP

Brightening Hydra-Gel Eye Patches - Peter Thomas Roth

Ögonmask med anti-aging effekt som innehåller ett kraftfullt THD askorbat, en mycket stabil vetenskapligt banbrytande ingrediens som är 50 gånger kraftfullare än traditionellt C-vitamin. Motverkar ålderstecken i ögonkonturen och kråkfötter, fina linjer och rynkor reduceras. Mörka ringar ljusas upp, svullnader minimeras, och huden lämnas med en föryngrande effekt och förbättrad fasthet.

Pris: 633 kronor.

(Rek pris: 875 kr)

Finns även hos Meds!

Finns även hos Skincity!

KÖP

Nästa bild
Hyaluronic Acid and Orange Juice Hydrating Brightening Eye Sheet Mask - Garnier KÖP

Hyaluronic Acid and Orange Juice Hydrating Brightening Eye Sheet Mask - Garnier

Väck ögonkonturen till liv! Den djupt närande masken innehåller en kraftfull kombination av ingredienser som ger intensiv fukt till den känsliga huden runt ögonen. Den ljusar upp mörka ringar och ger huden en svalkande effekt.

Pris: 44 kronor.

(Nedsatt 12 kr)

Finns även hos Åhléns!

Finns även hos Meds!

KÖP

Nästa bild
Skinesis Platinum Stem Cell Eye Mask - Sarah Chapman KÖP

Skinesis Platinum Stem Cell Eye Mask - Sarah Chapman

Föryngra och vitalisera dina ögon! Den triokulära behandlingsmasken blandar progressiv stamcellsteknologi med Effipulp®, ett hyaluronsyrekomplex, Eyeseryl® tetrapeptider och ett Platinum Matrix-leveranssystemet som boostar kollagen så att det dämpar fula påsar under ögonen för fräschare, klarare ögon.

Pris: 1001 kronor.

KÖP

Nästa bild
Snail Bee Ultimate Hydrogel Eye Patch - Benton KÖP

Snail Bee Ultimate Hydrogel Eye Patch - Benton

Dessa små ögonlappar i hydrogel är dränkta i ett lyxigt serum med en hög koncentration av aktiva ingredienser som revitaliserar, återfuktar och stärker den tunna huden runt ögonen. Serumet baseras på fermenterat snigelsekret som tillsammans med bigift förebygger uppkomsten av fina linjer och gör huden fastare.

Pris: 360 kronor.

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!