Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Vårens bästa parfymer 2024

Våren är snart här med utslagna knoppar, solen i ögonen (på en härlig uteservering) och vad passar då bättre än en ny och fräsch parfym!

Foto: Instagram @jomalonelondon

Vi listar 12 våriga doft-nyheter, i olika prisklasser nedan!

Läs även:

Vårens bästa parfymer – och här skall du applicera för en intensivare doft.

Dofterna som imponerar mest på din omgivning!

11 väldoftande parfymer för honom.

Yuzu Zest Cologne - Jo Malone Londono KÖP

Yuzu Zest Cologne - Jo Malone Londono

Badande i sommarvibbar på en tropisk strand. Luften är elektrisk med en doftande stig av yuzu. Med distinkta och livliga noter förstärks den saftig känslan av citrusfrukten med träiga djup av cederträ och en hartshalt av granbalsam.

Pris: 1 150 kronor.

Finns även i Sunlit Cerimoya och Yellow Hibiscus!

Vill du tesa all 3 dofterna så kommer de i ett sött travelkit!

KÖP

Nästa bild
Replica From the Garden EdT - Maison Margiela KÖP

Replica From the Garden EdT - Maison Margiela

Från The Garden kommer en upplyftande doft som väcker glada känslor av en solig eftermiddag i trädgården. Den jordnära upplevelsen av att sticka händerna i jorden, glädjen av att plocka mogna, saftiga tomater och ljudet av bin som surrar i luften.

Pris: 684 kronor.

(Rek pris: 825 kr)

KÖP

Nästa bild
Classic Spring Breeze EdP - CLEAN KÖP

Classic Spring Breeze EdP - CLEAN

Spring Breeze EdP är inspirerad av naturens förnyelse och uppvaknande – en doft som hyllar vårens uppiggande charm och livfulla omfamning. Parfymen öppnar med uppfriskande inslag av frisk bergamott och stärkande, grönt äpple som väcker ett hjärta av daggkysst jasmin, liljekonvalj och lavendel. Denna subtila men sprudlande bris blandas samman med fräsch, luftig och renande mysk, grundande sandelträ och hint av apelsinblomma som dröjer sig kvar.

Pris: 759 kronor.

KÖP

Nästa bild
Flora Luminare EdT - Molton Brown KÖP

Flora Luminare EdT - Molton Brown

Få sinnena att stråla med denna bubblande eau de toilette, en sensuell mix av soliga noter från apelsinblomma, ylang-ylang och polynesisk frangipani tar dig till en glimrande lugn morgonstund. Toppnoter av apelsinblomma, mandarin och ylang-ylang. Ett hjärta av polynesian frangipani, jasmin absolute och ros absolute. Basnoter: vanilj, cederträ och mysk.

Pris: 1 180 kronor.

KÖP

Nästa bild
Pour Femme Sunrise Eau de Parfum - Monlcler KÖP

Pour Femme Sunrise Eau de Parfum - Monlcler

En hyllning till naturens majestät, till utforskning och förhöjda sinnen. En doft som sammanfattar den uppiggande känslan av det första ljuset, där den friska bergsluften möter värmen från den uppgående solen. Denna Woody Floral Eau de Parfum är en symfoni av kontraster, som sömlöst blandar den robusta styrkan hos slätt trä med den mjuka omfamningen av mjukhet. En enkel men spännande känsla av gryningen i hjärtat av bergskedjan.

Pris: 1 090 kronor.

KÖP

Nästa bild
Encens Précieux EdP - Van Cleef & Arpels KÖP

Encens Précieux EdP - Van Cleef & Arpels

Genomsyrad av mystik och inspirerad av dess ursprungsland, kapslar denna nya skapelse in den flammande värmen i öknen. Som sprakande från en elds första lågor öppnar doften sig på den skarpa, luftiga noten av kryddig peppar som smälter samman med rökelse för att väcka sinnena. Långsamt brinner lågorna starkare och avger en tjock, tät rök. Myrra och läder kombineras för att återskapa denna distinkta atmosfär, vilket ger parfymen dess karaktär och karisma. Allt eftersom tiden går försvinner röken. Ett osynligt doftspår av rökelse och tobak fortsätter att dröja över den omslutande basen av bärnsten, som förstärks av en hint av vanilj. Ekar rikedomen av komplexitet och överraskande kontraster som kännetecknar rökelse, denna parfym förkroppsligar perfekt de många mysterierna med dess kärningrediens.

Pris: 1 790 kronor.

KÖP

Nästa bild
Cheirosa 59 Perfume Mist - Sol de Janeiro KÖP

Cheirosa 59 Perfume Mist - Sol de Janeiro

Upplev värmen från en solnedgång med upplyftande toner av vaniljorkidé, sockrad viol och skir sandelträ.

Pris: 449 kronor.

KÖP

Nästa bild
INTRO eau de parfum - OMR Beauty KÖP

INTRO eau de parfum - OMR Beauty

INTRO är en självsäker unisexdoft som kan bäras vid alla tillfällen. I den här välbalanserade kompositionen möts du av en frisk och aromatisk topp som sveps in i ett mjukt och fruktigt hjärta. Doften får en exklusiv och inbjudande känsla tack vare sin träiga och sensuella bas. Den här oemotståndliga sammansättningen är skapad av Omars absoluta favoritnoter och lämnar ett oförglömligt intryck.

Pris: 595 kronor.

KÖP

Nästa bild
Flower by Kenzo Ikebana Mimosa Eau De Parfum - Kenzo KÖP

Flower by Kenzo Ikebana Mimosa Eau De Parfum - Kenzo

Parfym Dam – Fördjupa dig i den eteriska essensen av Flower Ikebana Mimosa By Kenzo, En doft som är en hyllning till Kenzo Takadas djupa beundran för blommor och konsten att leva graciöst. Doften är inspirerad av vinterns mjuka solstrålar och bjuder in dig att njuta av dess lysande värme och livfulla blommiga aura. Flower Ikebana Mimosa By Kenzo: Den nya blommande solskensbuketten.

Pris: 1 270 kronor.

KÖP

Nästa bild
Narciso Ambree Eau de Parfum - Narciso Rodriguez KÖP

Narciso Ambree Eau de Parfum - Narciso Rodriguez

Narciso Rodriguez introducerar NARCISO EAU DE PARFUM AMBRÉE, en magnetisk och varm doft som förmedlar känslan av sensuell, solkysst hud. Narciso’s emblematiska signatur ”hjärtat av mysk” får extra värme från ett ljuvligt amber-ackord och blir extra magnetisk tack var en bukett av förföriska blommor. NARCISO AMBRÉE är en Eau de Parfum som lämnar en sensuell och strålande doft på huden.

Pris: 1 670 kronor.

KÖP

Nästa bild
Ginza Night EdP Intense - Shiseido KÖP

Ginza Night EdP Intense - Shiseido

Ginza Night Eau de Parfum Intense, den nya doften från Shiseido, är för en mystisk kvinna som dyker upp vid skymning. En gourmand-bukett av vita blommor, förstärkt av sensuella tränoter. Värmande gourmand-vaniljnoter balanserar perfekt de fruktiga mandarin- och solbärfaceterna.

Pris: 860 kronor.

KÖP

Nästa bild
My Way Nectar V EdP - Armani KÖP

My Way Nectar V EdP - Armani

My Way Eau de Parfum Nectar bjuder in dig till en resa för dina sinnen och fångar en frigjord och frisinnad vision av kvinnlighet. Denna fruktiga blomdoft uppstår i det härliga mötet mellan saftigt päron och strålande tuberos och är inkapslad i en ny rosa flaska med en genomskinlig rosa talismankork.

Pris: 1 519 kronor.

(Rek pris: 1 800 kr)

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!