Artikeln innehåller annonslänkar
Man

Dofterna som imponerar mest på din omgivning!

Doften av framgång, sicilianska citrustoner eller mer träig mysk. Metro Mode har valt ut de 8 herrdofterna som imponerar mest på din omgivning i sommar.

Foto: Instagram @armanibeauty

Tre tips att tänka på när du väljer en doft;

1. Många gnuggar gärna in parfymen efter att man sprayat. Detta ska man undvika då doftmolekylerna går sönder. Spraya och låt parfymen sjunka in.

2. Doften är en väldigt stor del av ditt personliga varumärke och det som många du möter lägger märke till först. Tillsammans med din personlighet spelar doften en stor roll för vem du vill visa dig vara. Välj en doft som sänder ut de signaler du vill förmedla.

3. Förnya dig! Bär inte samma doft på kontoret som en intim middag eller dejt.

Pour Homme EdT  - Versace KÖP

Pour Homme EdT - Versace

Versace Pour Homme har skapats med en självsäker och stilfull man i åtanke. Mannen som bär denna parfym är dynamisk och modern med en stark personlighet. En klassisk herrparfym med noggrant utvalda ingredienser som skapar en tidlös aromatisk, citrusdoft för alla tillfällen.

Pris: 511 kronor

 

 

KÖP

Nästa bild
Sauvage EdP - Dior KÖP

Sauvage EdP - Dior

Signaturen Sauvage berikad med varma kryddor och vaniljabsolute. Orientalisk, träig och aromatisk. En överdos av fräschör med ett spår och en signatus som man minns.

Pris: 1 215 kronor.

KÖP

Nästa bild
Colonia - Acqua Di Parma KÖP

Colonia - Acqua Di Parma

En tidlöst fräsch och harmonisk doftkomposition som tar avstamp i solig siciliansk citrus, blomessenser från lavendel och bulgarisk ros, och som avrundas i en bas av träiga noter från vetiver, sandelträ och patchouli.

Pris: 669 kronor.

(Nedsatt 25%)

KÖP

Nästa bild
Mixed Emotions EdP - Byredo KÖP

Mixed Emotions EdP - Byredo

Mixed Emotions, en unisexdoft skapad som en reflektion av den turbulenta tid vi lever i. Värmande noter av mate och den skarpa sötman av svarta vinbär ramas in av nyanser av trä; den lugnande doften av svart te som bryts av syntetiska violblad.

Pris: 1 400 kronor

 

KÖP

Nästa bild
Y EdT - Yves Saint Laurent KÖP

Y EdT - Yves Saint Laurent

Denna eau de toilette är inspirerad av Yves Saint Laurents ikoniska vita t-shirt och svarta kavaj och representerar en balans mellan fräschhet och styrka.

Pris: 725 kronor.

KÖP

Nästa bild
Boss Bottled EdT - Hugo Boos KÖP

Boss Bottled EdT - Hugo Boos

BOSS Bottled är en av världens mest sålda herrparfymer. Parfymen andas självsäkerhet och vänder sig till mannen som vill framhäva den sensuella och emotionella sidan av sin manliga karaktär.

Pris: 680 kronor.

Finns även hos Lookfantastic!

KÖP

Nästa bild
Ombré Leather - Tom Ford KÖP

Ombré Leather - Tom Ford

Frihet, oändliga vidder och hög klar luft med slingrande noter av läder. Ombré Leather utvecklas som ett öppet landskap i olika lager: förfinat läder öppnar upp och förvandlas till en mjukt krämig och maskulin doft på huden. Doften har en sensuell och förfinad kontrast – som svart läder insvept i glamour.

Pris: 713 kronor.

(Nedsatt 25%)

KÖP

Nästa bild
Acqua di Giò EdT - Giorgio Armani KÖP

Acqua di Giò EdT - Giorgio Armani

Lätta, akvatiska toner blandas med jasminblad, krispig solvända, rosmarin, fruktig persimon och varm indonesisk patchouli för att skapa en maskulin parfym som är både frisk och sensuell.

Pris: 509 kronor.

Finns även hos Lookfantastic!

 

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!