Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Sheet masks – 18 favoriter som återfuktar huden och ger fint glow

När huden känns tråkig, trött och torr är sheet masks din bästa vän! Superenkelt och superbra för din hud. Sheet mask är, enkelt förklarat, en arkmask som är dränkt i serum eller essence. Maskerna är formade efter ansiktet och har hål för ögon, näsa och mun och ska appliceras på rengjord hud. Här är 18 sheet masks som återfuktar och ger lyster, och lämnar din hy strålande.

Foto: Shutterstock

Sheet masks är perfekt att använda när huden kännas extra torr och saknar lyster. Har du ännu inte testat sheet masks så är det definitivt dags! Sheet masks är gjorda av en tunn duk som är dränkt i effektivt och vårdande serum. Duken lägger du på ansiktet och låter verka i vanligtvis runt 5-20 minuter under tiden huden suger åt sig av alla härliga ingredienser.

Att sheet masks har blivit så populär just nu beror framför allt på K-beautytrenden. I det hudvårdstokiga Sydkorea, som hela skönhetsbranschen nu inspireras av, har nämligen arkmasken en central del i hudvårdsrutinen.

Idag finns det även små sheet masker för ögonen, så kallade eye patches eller eye pads, som ofta reducerar svullnader och mörka ringar. Det finns också speciella sheet masker för läpparna, som återfuktar och med hjälp av hyaluronsyra gör dem fylligare.

Här har vi samlat 18 sheet masks att skämma bort din hy med!SparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSpara

Hyal Reyouth Sheet Mask - Dr Ceuracle KÖP

Hyal Reyouth Sheet Mask - Dr Ceuracle

Denna sheetmask innehåller hela sex olika hyaluronsyror som ger en långvarig och intensiv återfuktning till torr och trött hud samt lämnar huden plumpad. Maskens lätta konsistens ger en djup och riklig återfuktning utan att kännas klibbig på huden.

Pris: 49 kronor.

KÖP

Nästa bild
Flawless firm sheet mask - CAIA KÖP

Flawless firm sheet mask - CAIA

En uppfriskande ansiktsmask som återfuktar och stramar upp huden. Den milda formulan gör att sheet masken kan användas på alla hudtyper. Applicera på ett rengjort ansikte efter toner och låt sitta i 20 minuter.

Pris: 245 kronor.

KÖP

Nästa bild
Dermask Water Jet Vital Hydra Solution - Dr. Jart+ KÖP

Dermask Water Jet Vital Hydra Solution - Dr. Jart+

Återfuktar huden och skyddar hudens egna fukt.

Pris: 82 kronor.

KÖP

Nästa bild
Pure Essence Mask Sheet Green Tea - Holika Holika KÖP

Pure Essence Mask Sheet Green Tea - Holika Holika

En fuktgivande sheetmask som ger återfuktning och lugnar ner huden med extrakt av grönt te. En anti-inflammatorisk sheetmask som återuppfriskar huden, hjälper till att återställa hudton och reducera glansighet. Grönt te kontrollerar talgkörtlarna, kamomillextrakt motverkar inflammation och återfuktar huden och bergamot friskar upp och ger en strålande hy.

Pris: 29 kronor.

Finns även hos Lookfantastic!

KÖP

Nästa bild
Glow Tonic Family Glow Glycolic Boost Sheet Masks - Pixi KÖP

Glow Tonic Family Glow Glycolic Boost Sheet Masks - Pixi

Denna sheetmask innhåller en hög koncentration av avancerade ingredienser som ger direkta och snabba resultat för ett vackert glow!  3-pack.

Pris: 179 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
Master Lab Sheet Mask Vitamin C - Tony Moly KÖP

Master Lab Sheet Mask Vitamin C - Tony Moly

Lystergivande ansiktsmask .

Pris: 89 kronor.

Finns även hos Apotek Hjärtat!

 

KÖP

Nästa bild
Hyaluronic Acid Moisture Mask Sheet  - It'S SKIN KÖP

Hyaluronic Acid Moisture Mask Sheet - It'S SKIN

Återbyggande ansiktsmask med hyaluronsyra. Revitaliserande, fuktgivande, mjukgörande och stärkande för huden. Återställer hudens naturliga pH-balans. Gör huden silkeslen len och återställer sin naturliga lyster. Hudtyp: För torr och trött hud.

Pris: 35 kronor.

Finns även hos Nordicfeel!

 

KÖP

Nästa bild
Life Plankton Essence Sheet Mask - Biotherm KÖP

Life Plankton Essence Sheet Mask - Biotherm

Näringsrik engångsmask som lugnar och återfuktar huden och ger den förnyat lyster, oavsett ålder och hudtyp.

Pris: 98 kronor.

(Rek pris: 100 kr)

 

 

KÖP

Nästa bild
Bio Cellulose Hydrating Mask - Masque B.A.R KÖP

Bio Cellulose Hydrating Mask - Masque B.A.R

Hjälper till att återuppliva och ljusa upp huden genom en intensiv, lugnande återfuktning. Återfuktande ansiktsmask av biocellulosa som fäster mot ansiktet som en andra hud och tillåter varje del och kontur av ansiktet att kontinuerligt dra åt sig behandlingen för maximal absorbering av de verksamma ämnena.

Pris: 79 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
Time Filler Mask - Filorga KÖP

Time Filler Mask - Filorga

Revitaliserande och utjämnande sheetmask. Sheetmask som ger ett direkt lyft och en utjämnande effekt på huden tack vare naturligt kollagen och en intensivt revitaliserande effekt med fin lyster på endast 15 minuter! Kraften av ett serum koncentrerad i en svart fibermask, extraherad från japansk ek, som har dränerande anti-aging egenskaper samt ökar hudens absorberingsförmåga. Masken är lätt att applicera, passar alla hudtyper och ger ett snabbt resultat med omedelbart utjämnande och lyftande effekt.

Pris: 128 kronor.

(Rek pris: 150 kr)

KÖP

Nästa bild
Snail Bee High Content Mask - Benton KÖP

Snail Bee High Content Mask - Benton

För alla hudtyper. Svalkar och återfuktar, samt förbättrar stressad hud.

Pris: 39 kronor.

(Rek pris: 40 kr)

Finns även hos Cocopanda!

 

KÖP

Nästa bild
Sheet Mask - Dr. Ceuracle KÖP

Sheet Mask - Dr. Ceuracle

Återfuktar på djupet och ger ny energi till huden. C-vitamin jämnar ut hudtonen och lämnar huden med en hälsosam lyster. Passar alla hudtyper, framför allt en glåmig och torr hud, ojämn hudton samt en känslig hud.

Pris: 49 kronor.

Finns även hos Skincity!

 

KÖP

Nästa bild
Sheet mask - Holika Holika KÖP

Sheet mask - Holika Holika

En sheetmask med citronextrakt som har uppljusande egenskaper. Med sitt innehåll av vitamin C bidrar den till att ge en elastisk och lysterfull hud.

Pris: 25 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
Rich Moist Soothing Tencel Sheet Mask - Klairs KÖP

Rich Moist Soothing Tencel Sheet Mask - Klairs

En djupt återfuktande och lugnande sheetmask i materialet tencel, som fäster optimalt mot huden och är speciellt bra för känsliga hudtyper. Masken innehåller bland annat ceramider som stärker hudbarriären, återfuktande panthenol (vitamin B5) och lugnande aloe vera, lakritsrotsextrakt och centella asiatica. Den återfuktar, lugnar, reparerar och stärker en skadad hudbarriär.

Pris: 65 kronor.

Finns även hos Skincity!

KÖP

Nästa bild
Aqua Super Mask Bounce - Biotherm KÖP

Aqua Super Mask Bounce - Biotherm

Innehåller fuktgivande hyaluronsyra och Life Plankton Water. Masken är berikad med hyaluronsyra som ger huden en helt ny spänstighet och lyster.

Pris: 75 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
PRO Micro-Filler™ Mask Pack - StarSkin KÖP

PRO Micro-Filler™ Mask Pack - StarSkin

Revolutionerande icke-invasiv anti-age-behandling. Denna transdermala behandling i två steg innehåller banbrytande hyaluronsyra
Mikropyramider som levererar en föryngrande cocktail av hyaluronsyra, växt-EGF, växtstamceller och blom-DNA som transformerar huden omedelbart och fokuserar på att reparera och motverka tecken på åldrande.

Pris: 315 kronor.

KÖP

Nästa bild
Aqua Super Mask Glow - Biotherm KÖP

Aqua Super Mask Glow - Biotherm

Fuktgivande sheetmask med ?second-skin?-teknik som innehåller Life Plankton Water. Masken är berikad med C-vitamin som ger huden en helt ny spänstighet och lyster. Så snart masken läggs på huden gör ?second-skin?-tekniken att de aktiva ingredienserna kan tränga in i huden och återfukta den på djupet. *OBS! På bilden visas produktens nya förpackning. Biotherms produkter genomgår för närvarande förpackningsändringar, och därför kan det under en period variera vilken produktförpackning du får levererat vid köp.

Pris: 75 kronor.

KÖP

Nästa bild
Aloe Soothing Mask Pack - Benton KÖP

Aloe Soothing Mask Pack - Benton

Vare sig din hud är irriterad, stressad eller har fått för mycket sol så är denna Sheet Mask en räddare i nöden. Baserad på hela 48% aloe vera samt extrakt av Tea Tree och gurka, hjälper den att lindra inflammation, lugna och reparera huden för att lämna den lugn och återfuktad. Sheetmasken är tillverkad i tunn tencelfiber som ger en perfekt passform och hjälper huden att absorbera serumet mer effektivt.

Pris: 40 kronor.

Finns även hos Nordicfeel!

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!