Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Bästa steg-för-steg-guiden: Så fixar du den perfekta hästsvansen med plattång

En hög hästsvans är den perfekta frisyren både till vardags och fest! Det enda du behöver är en effektiv plattång, en snodd och en hårnål. Nedan visar vi hur du snabbt och lätt får till en snygg och trendig hög hästvans.

Hästsvansen är många go-to-frisyr, och det är lätt att förstå varför: hästsvansen kan varieras i oändlighet och passar till alla tillfällen beroende på hur du stylar den. En frisyrfavorit är den höga, strama hästsvansen som är lika fin till fest med röda läppar eller till vardags för en snyggt strikt look.

Det enda du behöver för att få till den här trendfrisyren är en hårsnodd, en hårnål, hårspray – och en riktigt bra plattång. BaByliss nya plattång Digital Sensor Straightener är ditt bästa stylingverktyg för att snabbt och enkelt få till en slick hästvans eftersom den gör ditt hår rakt på endast drag!

5 anledningar till varför BaByliss Digital Sensor Straightener är en vinnare bland plattänger:

1. Den värms upp på och är klar att användas endast 15 sekunder.

2. Den känner av ditt hårs tjocklek och justerar själv temperaturen för att du snabbt ska uppnå bästa resultat och slippa råka ut för att ditt hår drabbas av överhettning.

3. Den har långa och smala keramiska plattor (som är skonsamma mot håret) och gör att den ger perfekt resultat på både lockigt och platt hår, oavsett om håret är långt eller kort.

4. Du kan också ställa in temperaturen manuellt och då välja mellan 12 olika temperaturinställningar, mellan 180 grader och 235 grader.

5. Den har en smart jonisk funktionen som minskar statisk elektricitet så att du kan säga hej då till frissigt hår och hej till ett extra glänsande resultat.

HÄR kan du läsa mer om BaByliss Digital Sensor Straightener.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!