Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Bästsäljande Olaplex – därför gör produkterna underverk för ditt hår

Olaplex har blivit alltmer populärt den senaste tiden och många lyfter hur väl produkterna slätar till hårstrån och förbättrar kvalitéen avsevärt. Vi berättar varför produkterna gör underverk för ditt hår!

Foto: Olaplex

Varumärket har snabbt blivit hypat och vuxit i popularitet, det säljs faktiskt en Olaplexprodukt var femte sekund. Men trots detta finns många frågor kring hur man bäst använder produkterna och vem de passar för.

Vem kan använda Olaplex?

Alla produkter från Olaplex är 100 procent veganska, de är även parbenfria, glutenfria och nötfria. Olaplex passar på alla hår, även färgat och löshår. Schampot No.4 och No.5 är dessutom färgbevarande. Olaplex kan blandas med alla färger och blekningar för att minska skador som kan uppstå vid de här behandlingarna. Oavsett hur ditt hår mår kommer Olaplex att stärka håret inifrån och ut, även ett helt obehandlat hår. Olaplex återuppbygger, omstrukturerar och förbättrar dessutom hårets förmåga att behålla fukt för de som har lockar som förlorat sin form. Produkterna ger lockigt hår en inre styrka som vårdar så att lockarna blir mer fasta och motståndskraftiga.

Så fungerar produkterna

Använder du dig av hela serien kan du också få fukt, skydd och samtidigt stärka svavelbidningarna i håret med samtliga produkter. Olaplex-molekylen sammanlänkar nämligen svavelbindningarna i håret och då märket har en stark patent inom området finns det inget annat varumärke som erbjuder just detta. Det finns inga regler för i vilken ordning produkterna bör användas och man kan själv testa sig fram.

Kan Olaplex kombineras med andra produkter?

Olaplex fungerar även fint att kombinera med andra produkter och ger allt du behöver för att bibehålla ett friskt hår. Olaplex No.6 innehåller även ett visst värmeskydd som räcker ifall du bara ska föna håret. Ska du använda andra stylingverktyg rekommenderas du istället använde No.7.

Spana in produkterna nedan!

Intensive Bond Building Hair Treatment No.0 155 ml - Olaplex KÖP

Intensive Bond Building Hair Treatment No.0 155 ml - Olaplex

Olaplax No.0 är en del av en revolutionerande 2-stegsbehandling (No.0 och No.3) som stärker och skyddar håret genom att återuppbygga dess svavelbindningar på en helt ny nivå.

Pris: 359 kronor.

Finns även hos Lyko!

Finns även hos Åhlens!

Finns även hos Cocopanda!

 

KÖP

Nästa bild
No.0 No.3 Paket - Olaplex KÖP

No.0 No.3 Paket - Olaplex

En hemmabehandlingskur som reparerar, stärker och skyddar håret på djupet. Denna djupverkande kur gör håret både starkare och ger en friskare look. Unik innovativ formula som sammanlänkarhårets svavelbindningar. Passar alla hårtyper. Färgbevarande och vegansk.

Pris: 649 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
Bond Intense Moisture Mask No.8  - Olaplex KÖP

Bond Intense Moisture Mask No.8 - Olaplex

Olaplex No.8 är en koncentrerad hårinpackning som reparerar, ger glans och volym samtidigt som håret får en intensiv återfuktning.

Pris: 329 kronor.

Finns även hos Lyko!

Finns även hos Kicks!

 

KÖP

Nästa bild
Blonde Enhancer Toning Shampoo No.4  - Olaplex KÖP

Blonde Enhancer Toning Shampoo No.4 - Olaplex

Ett silverschampo som stärker, mjukgör och neutraliserar. Dämpar oönskade gula toner i blont hår samtidigt som det ger en kall och klar nyans.

Pris: 320 kronor.

Finns även hos Lyko!

Finns även hos Cocopanda!

 

KÖP

Nästa bild
Trio Treatment - Olaplex KÖP

Trio Treatment - Olaplex

No.4 & No.5 innehåller en unik sammansättning av fuktgivande ingredienser som gör att alla hårtyper får en optimal fuktnivå. Detta är en av de viktigaste komponenterna för att håret skall kännas friskt och starkt. Det är dessutom extra viktigt efter att man använt No.3 eftersom fukt oftast är det som saknas i håret för att uppleva den perfekta känslan.

Pris: 929 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
Bond Maintenance Conditioner No.5 - Olaplex KÖP

Bond Maintenance Conditioner No.5 - Olaplex

Balsam som återställer, reparerar och återfuktar utan att tynga ner håret. Eliminerar skador och frizz för ett starkare, glansigare och mer hälsosamt hår. Extremt drygt och passar alla hårtyper.

Pris: 329 kronor.

Finns även hos Lyko!

Finns även hos Åhlens!

Finns även hos Cocopanda!

 

KÖP

Nästa bild
Bond Maintenance Shampoo No.4 - Olaplex KÖP

Bond Maintenance Shampoo No.4 - Olaplex

Shampoo som återställer hårets styrka och fuktnivå för en otrolig glans och hanterbarhet. Extremt drygt och passar alla hårtyper. Kan användas dagligen. Färgbevarande och vegansk.

Pris: 329 kronor.

Finns även hos Lyko!

Finns även hos Åhlens!

Finns även hos Cocopanda!

 

KÖP

Nästa bild
Bond Smoother No.6  - Olaplex KÖP

Bond Smoother No.6 - Olaplex

Styling leave-in creme som skyddar, reparerar, eliminerar frizz och återfuktar alla typer av hår. Denna koncentrerade och mjukgörande leave-in creme är utmärkt för alla typer av hår, även färgade och kemiskt behandlande hår. Färgbevarande och vegansk.

Pris: 329 kronor.

Finns även hos Lyko!

Finns även hos Cocopanda!

 

KÖP

Nästa bild
Bonding Oil No.7 - Olaplex KÖP

Bonding Oil No.7 - Olaplex

Bonding Oil är den första i sitt slag. Extremt koncentrerad, fjäderlätt och reparerande stylingolja som ger en otrolig glans, stärker, mjukgör
och förbättrar kvaliteten på alla hårtyper. NO.7 innehåller värmeskydd
upp till 230 °C och kan användas tillsammans med alla värmeverktyg.

Pris: 329 kronor.

Finns även hos Lyko!

Finns även hos Cocopanda!

 

KÖP

Nästa bild
Hair Perfector No.3 - Olaplex KÖP

Hair Perfector No.3 - Olaplex

Hemmabehandlingskur som reparerar, stärker och skyddar håret på djupet. Denna djupverkande kur gör håret både starkare och ger en friskare look. Unik innovativ formula som sammanlänkarhårets svavelbindningar. Passar alla hårtyper.

Pris: 329 kronor.

Finns även hos Kicks!

Finns i större förpackning hos Bangerhead!

 

KÖP

Nästa bild
Bundle Deal Olaplex - Olaplex KÖP

Bundle Deal Olaplex - Olaplex

I det här paketet från Olaplex ingår det en No.4 Bond Maintenance Shampoo 250ml och en No.5 Bond Maintenance Conditioner 250ml.

Pris: 607 kronor.

(Nedsatt 31 kr)

KÖP

Nästa bild
Pro Kit - Olaplex KÖP

Pro Kit - Olaplex

Holiday Kit är ett fantastiskt presentkit från Olaplex som innehåller schampo, balsam, hårkur och en stärkande hårbehandling.

Pris: 516 kronor.

(Nedsatt 25%)

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!