Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Fem smarta beautyhacks med klassiska universalsalvan Eucerin Aquaphor

Eucerins universalsalva Aquaphor är en storfavorit hos många – inte minst Euphoria-stjärnan Zendaya, Beyoncé, Hailey Bieber och Meghan Markle. Nedan kan du ta del av fem enkla beautyhacks med salvan!

Foto: Instagram @zendaya

Aquaphor är en riktig räddare i nöden och framtagen för att ge mycket torr, sprucken och irriterad hud den SOS-vård den behöver. Spana in beautyhacksen nedan!

1. Forma ögonbrynen 
Med hjälp av Aquaphor och en brynborste håller du brynen på plats och gör dem samtidigt mer definierade.

2. Highlighter

Skapa en naturligt återfuktad look genom att applicera Aquaphor på de områden du vill framhäva och som normalt sett träffas av ljuset först – så som kindben, näsrygg eller amorbåge.

3. Krämrouge – en av årets stora beautytrender

Blanda puderrouge med Aquaphor för att skapa en krämig konsistens med en mer definierad färg. Detta gör även rouget mer återfuktande och lystergivande.

4. Tämj frissigt hår

Ta en liten klick Aquaphor i handflatan och gnugga händerna mot varandra, dra dem försiktigt över håret och krama in resterande produkt i topparna.

5. Parfym-primer

Få parfymen att hålla hela dagen genom att applicera Aquaphor på hudområdet innan du sprayar parfymen.

Aquaphor Soothing Skin Balm - Eucerin  KÖP

Aquaphor Soothing Skin Balm - Eucerin

Har du torr, irriterad eller sprucken hud i akut behov av vård? Eucerin Aquaphor Soothing Skin Balm är en vattenfri gelsalva som lugnar och vårdar mycket torr och sprucken hud på såväl kropp som ansikte.

Salvan är en riktig universalprodukt som kan användas till allt från sprucken hud, självsprickor, torra nagelband till hälsprickor, känslig barnhud och mindre brännskador. Den hjälper huden att förnya sig och stärker barriären.

Pris: 62 kronor.

(Nedsatt 10%)

Finns även hos Lyko!

Finns även hos Meds!

Finns även hos Apotek Hjärtat!

KÖP

Nästa bild
Aquaphor SOS Lip Care - Eucerin KÖP

Aquaphor SOS Lip Care - Eucerin

Effektiv SOS läppvård med omedelbar lindring. Reparerar, skyddar och lugnar torra och spruckna läppar inom 60 sek och gör dem mjuka och smidiga igen. Lämplig från 3 år. Utan parfym och konserveringsmedel

Pris: 40 kronor.

(Nedsatt 10%)

Finns även hos Lyko!

Finns även hos Meds!

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!