Skönhet

Bianca Ingrosso avslöjar detaljer om sitt sminkmärke CAIA

Entreprenören Bianca Ingrosso lanserar eget sminkmärke och ingen kan ha undgått nyheten om CAIA! På sin blogg delar hon nu med sig av inspirationskällorna till namnet och signaturfärgen.

bianca-ingrossoFoto: Instagram/@biancaingrosso, fotograf till vänster: Instagram/@paulinatorbjornsen

Bianca Ingrosso – namnet på allas läppar just nu. Ett annat namn som är lika hett är hennes sminkmärke CAIA. Redan våren 2017 började hon och agenten Vanessa spåna på ett varumärke som de kunde stå för till 100 % och inom ett område som Bianca brann för. Det självklara valet föll på smink.

Redan på första spånarmötet fanns CAIA med som namnförslag. Men till en början hade de tänkt att det skulle stavas KAYA, och när de insåg att det var ett taget namn, blev teamet knäckta. Sedan stod CLEO på tur men även det namnet var taget. Då trodde Bianca att de skulle ge upp – men visst brukar man säga tredje gången gillt? Bianca vaknade nämligen upp mitt i natten och hade löst namngåtan i sömnen.

– Vänta lite nu… VARFÖR har vi inte tänkt på att bara byta ut K och Y mot C och I….??? Då kan vi heta CAIA!!!” , skrev hon i gruppchatten.

Och inspirationen har inte varit särskilt trög för Bianca. På bloggen berättar hon att hon får sin inspiration från alla möjliga platser. Ett tag såg hon CAIA precis överallt: i matbutiker, inredningsbutiker, restauranger, utomhusmiljöer, folks outfits på stan, sociala medier, fashion shows, väggar och i ord när folk pratade. Ett kuddfodral från en av sofforna på kontoret och ett lock från en skål från mamma Pernillas soffbord blev inspirationen till CAIA:s signaturfärg.

– Den kreativa processen när det kommer till makeup är extremt omfattande, men det har varit den absolut roligaste resan jag någonsin gjort!

Källa: Bianca Ingrosso

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!