Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Black Week 2022 – Skönhetsprodukterna vi vill fynda på rean

Nu är  årets bästa shoppingvecka här. Vi kommer såklart passa på att klicka hem skönhetsprodukterna som vi länge suktat efter – till extra bra priser!

Foto: Instagram @negin_mirsalehi

Black Friday är dagen då många fyndar – vare det sig är att handa julklappar i god tid eller unna sig själv något lyxigt. Vi tänker verkligen passa på att unna oss mirakelprodukter för en billigare peng. Nedan listar vi produkterna som vi passar på att införskaffa under dagen samt dagens bästa erbjudanden!

Skönhet

Bangerhead (Reklamlänk)

Upp till 30 % Rabatt på tusentals skönhetsfavoriter!

Lyko (Reklamlänk)

20 % Rabatt på tusentals varor

Kicks (Reklamlänk)

Black Week fest med olika erbjudanden varje dag!

Cocopanda (Reklamlänk)

Upp till 35 % Rabatt på stora mängder

Nordicfeel (Reklamlänk)

Black Week – superpriser på skönhet

Skincity (Reklamlänk)

25 % Rabatt på allt*

Apohem (Reklamlänk)

Upp till 50 % Rabatt

Apotek Hjärtat (Reklamlänk)

25 % Rabatt* när du handlar för minst 400 kr

Eleven (Reklamlänk)

Black Week – superpriser på skönhet

Meds (Reklamlänk)

Upp till 50 % Rabatt på tusentals varor

Skin Perfecting BHA Liquid - Paula's Choice KÖP

Skin Perfecting BHA Liquid - Paula's Choice

En daglig leave-on exfoliering som är extra effektiv för akne, förstorade porer, rynkor, rodnad och pormaskar. Exfolierar både hudens yta och inuti porerna tack vare en koncentration på 2% salicylsyra (BHA). Har en mycket lätt fomula som snabbt absorberas av huden. Salicylsyra har även en naturligt anti-inflammatorisk (lugnande) och antibakteriell effekt på huden. 100% fri från parfym och färgämnen.

Pris: 336 kronor.

(Rek pris: 449 kr)

KÖP

Nästa bild
Advanced Snail 96 Mucin Power Essence - CosRX KÖP

Advanced Snail 96 Mucin Power Essence - CosRX

Innehåller 96% Singel sekret (Mucin). Denna essence ser till att huden tappar mindre fukt vilket gör att den håller sig mjuk, återfuktad och ser hälsosam ut.

Pris: 195 kronor.

(Rek pris: 279 kr)

KÖP

Nästa bild
Hyal Reyouth Lifting Mask är en sheetmask som innehåller sex olika typer av hyaluronsyra som ger en långvarig och intensiv återfuktning till torr hud. Maskens lätta konsistens ger en djup och riklig återfuktning utan att kännas klibbig på huden. Hyaluronsyra, pantenol och adenosine har även en uppstrammande effekt och skyddar huden mot fria radikaler - Dr Ceuracel KÖP

Hyal Reyouth Lifting Mask är en sheetmask som innehåller sex olika typer av hyaluronsyra som ger en långvarig och intensiv återfuktning till torr hud. Maskens lätta konsistens ger en djup och riklig återfuktning utan att kännas klibbig på huden. Hyaluronsyra, pantenol och adenosine har även en uppstrammande effekt och skyddar huden mot fria radikaler - Dr Ceuracel

Hyal Reyouth Lifting Mask är en sheetmask som innehåller sex olika typer av hyaluronsyra som ger en långvarig och intensiv återfuktning till torr hud. Maskens lätta konsistens ger en djup och riklig återfuktning utan att kännas klibbig på huden. Hyaluronsyra, pantenol och adenosine har även en uppstrammande effekt och skyddar huden mot fria radikaler.

Pris: 36 kronor.

(Rek pris: 49 kr)

KÖP

Nästa bild
Almost Lipstick Black Honey - Clinique KÖP

Almost Lipstick Black Honey - Clinique

Transparent pigment som smälter in och blandar sig med läpparnas naturliga färg och skapar en unik och naturlig ton. Skirt och glansigt. Återfuktande och lätt.

Pris: 176 kronor.

(Rek pris: 235 kr)

KÖP

Nästa bild
Niacinamide Serum - Jorgobé KÖP

Niacinamide Serum - Jorgobé

Niacinamide Serum är ett högkoncentrerat och näringsrikt serum som är utvecklat för att återskapa hudens naturliga balans. Hudtonen jämnas ut och hudstrukturen blir slätare medan pigmentfläckar och rodnader reduceras. Huden skyddas och lugnas, blir fastare och porstorleken minskar. Vegansk och parfymfri formula med 93% naturliga ingredienser, tillverkad i Danmark. Niacinamid (vitamin B3) jämnar ut hudtonen och hudstrukturen och reducerar rodnad och pigmentfläckar. Agarikonsvampextrakt ger fasthet och minskad porstorlek medan betain skyddar huden och balanserar den naturliga återfuktningen. Allantoin har en lugnande effekt.

Pris: 159 kronor.

(Rek pris: 249 kr)

KÖP

Nästa bild
Lash Sensational Sky High Mascara - Maybelline KÖP

Lash Sensational Sky High Mascara - Maybelline

Sky High Mascara tar dina fransar till skyhöga höjder, från alla vinklar! Sky High ger dina fransar gränslös volym och oändlig längd. Lång, flexibel borste ger följsamt volym och längd till varje ögonfrans, från rot till topp. Formulan, som är berikad med fiber och bambuextrakt, ger långa och fylliga fransar som känns lätta. Passar för känsliga ögon. Lätt att ta bort.

Pris: 113 kronor.

(Rek pris: 169 kr)

KÖP

Nästa bild
Turn Over - Dermaceutic KÖP

Turn Over - Dermaceutic

Nattcreme med hög halt av glycolsyra. Detta är en stark anti-age creme som stimulerar cellförnyelsen och motverkar rynkor och fina linjer. Den eliminerar cellrester och döda celler från hudytan och gör huden mjuk och föryngrad.

Pris: 344 kronor.

(Rek pris: 545 kr)

KÖP

Nästa bild
Super Eye Serum - Verso Skincare KÖP

Super Eye Serum - Verso Skincare

Lätt ögonserum som motverkar ålderstecken och ger energi till trötta ögon tack vare det effektiva retinol 8. Retinol 8 är ett stabiliserat A-vitaminkomplex, åtta gånger så effektivt som standard retinol och hälften så irritativt.

Pris: 440 kronor.

(Rek pris: 550 kr)

KÖP

Nästa bild
Medik8 r-Retinoate Intense - Medik8  KÖP

Medik8 r-Retinoate Intense - Medik8

Det är svårt att hitta en mer komplett nattcreme, då den kan ersätta både ett nattserum och vanlig nattcreme.

Effektiv, snabb och utan irritationer!

Pris: 2 396 kronor.

(Rek pris: 2 995 kr)

KÖP

Nästa bild
Resistance Bain Force Architecte Shampoo -  Kérastase KÖP

Resistance Bain Force Architecte Shampoo - Kérastase

Återuppbygger och förstärker håret. Håret får en stark känsla med Kérastase.

Pris: 174 kronor.

KÖP

Nästa bild
Resistance Ciment Anti-Usure Topseal Conditioner - Kérastase KÖP

Resistance Ciment Anti-Usure Topseal Conditioner - Kérastase

Ett stärkande anti-breakage-balsam utvecklat för försvagat och skadat hår, (erosionsnivå 1 och 2). Dess innovativa kombination av ingredienser hjälper till att styrka hårfiberna dag för dag. Detta balsam är perfekt för daglig användning.

Pris: 233 kronor.

(Rek pris: 380 kr)

KÖP

Nästa bild
Hyal Reyouth Toner - Dr Ceuracle KÖP

Hyal Reyouth Toner - Dr Ceuracle

består av hela sex stycken olika hyaluonsyror och är en geltoner som plumpar huden inifrån samtidigt som den lugnar och återfuktar torr och irriterad hud. Tonern sjunker lätt in i huden och återställer snabbt hudens naturliga fuktbarriär efter tvätt genom att de olika typerna av hyaluronsyra penetrerar varje hudlager.

Pris: 217 kronor.

(Rek pris: 289 kr)

KÖP

Nästa bild
Bodyguard Heat Protect Spray - ghd KÖP

Bodyguard Heat Protect Spray - ghd

Ett idealisk skydd för daglig värmestyling eller för att använda med andra styling produkter som inte innehåller värmeskydd! Produkten ger ditt hår ett lugn där du kan styla och omstyla när du vill- allt för att du ska uppnå maximalt resultat med din styling!

Pris: 197 kronor.

(Rek pris: 269 kr)

KÖP

Nästa bild
UFO 2 mini - Foreo KÖP

UFO 2 mini - Foreo

Den svenska innovationen UFO 2 passar alla hudtyper oavsett ålder. Den förbättrar din hy och skapar lyster med hjälp av kraftigt verkande Korea-inspirerade ansiktsmasker i kombination med snabb uppvärmning, nedkylning, T-Sonic-pulseringar och fullt spektrum av LED-ljus som gör att essensen verkar djupare ner i huden.

Pris: 1 038 kronor.

(Rek pris: 2 075 kr)

KÖP

Nästa bild
Head & Hair Heal Shampoo - maria nila KÖP

Head & Hair Heal Shampoo - maria nila

Ett lugnande, antiinflammatoriskt och hårväxtstimulerande schampo. Piroctone Olamine och naturligt Aloe Vera-extrakt behandlar och förebygger mjäll och hårbottenproblem. Vitamin E, Apigenin och aminosyror stimulerar hårsäckarna vilket ger ökad hårproduktion.

Pris: 615 kronor.

(Rek pris: 769 kr)

KÖP

Nästa bild
Nordic Hydra Hydration Recharge Overnight Cream - Lumene KÖP

Nordic Hydra Hydration Recharge Overnight Cream - Lumene

Denna vårdande nattcreme återfuktar huden intensivt och låser in fukten under natten, samtidigt som den kompletterar det naturliga mikrobiomet med en fyllig men ändå lätt konsistens som innehåller arktiskt källvatten och pre- och postbiotika från nordisk havre. På morgonen ser huden hälsosam, fräsch och förnyad ut. Passar alla hudtyper. Vegansk.

Pris: 164 kronor.

(Rek pris: 219 kr)

KÖP

Nästa bild
Air Hair Dryer Kit - ghd KÖP

Air Hair Dryer Kit - ghd

Med en ghd Air hårtork i kombination med en diffusor och professionell Ceramic Brush , kommer du att kunna skapa en salong fräsch look med lätthet.

Pris: 1 444 kronor.

(Rek pris: 1 699 kr)

KÖP

Nästa bild
Bond Maintenance Shampoo No.4 - Olaplex  KÖP

Bond Maintenance Shampoo No.4 - Olaplex

No.4 & No.5 innehåller en unik sammansättning av fuktgivande ingredienser som gör att alla hårtyper får en optimal fuktnivå. Detta är en av de viktigaste komponenterna för att håret skall kännas friskt och starkt.

Shampoo – Pris: 279 kronor.

(Rek pris: 349 kr)

Balsam – Pris: 279 kronor.

(Rek pris: 349 kr)

Finns som duo paket här!

KÖP

Nästa bild
Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex - Estée Lauder KÖP

Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex - Estée Lauder

Effektiv förnyelse under natten för en hud som ser yngre ut och strålar av lyster. Har en omedelbar lystergivande effekt. Återfuktar genast huden. Advanced Night Repair har en markant effekt på de viktigaste ålderstecknen.

Pris: 608 kronor.

(Rek pris: 880 kr)

KÖP

Nästa bild
Bonding Oil No.7 - Olaplex KÖP

Bonding Oil No.7 - Olaplex

Extremt koncentrerad,
fjäderlätt och reparerande stylingolja som ger en otrolig glans, stärker, mjukgör
och förbättrar kvaliteten på alla hårtyper. NO.7 innehåller värmeskydd
upp till 230 °C och kan användas tillsammans med alla värmeverktyg. Färgbevarande och vegansk.

Pris: 279 kronor.

(Rek pris: 349 kr)

KÖP

Nästa bild
Moisture Surge 100-Hour Auto-Replenishing Hydrator - Clinique KÖP

Moisture Surge 100-Hour Auto-Replenishing Hydrator - Clinique

Lätt formula utan olja som återfuktar ända ner till 10 hudlager in i överhuden.* Ger en omedelbar fuktboost på 174 %** och återfuktar huden i 100 timmar.

Pris: 288 kronor.

(Rek pris: 405 kr)

KÖP

Nästa bild
The Ritual Of Sakura Home Fragrance Scented Candle - Rituals KÖP

The Ritual Of Sakura Home Fragrance Scented Candle - Rituals

Pris: 191 kronor.

(Rek pris: 239 kr)

KÖP

Nästa bild
Relax Overnight Transformation Complex - Exuviance KÖP

Relax Overnight Transformation Complex - Exuviance

En intensivt återfuktande och revitaliserande kräm med PHA för natten som stärker hudens egen skyddsbarriär.

Pris: 374 kronor.

(Rek pris: 499 kr)

KÖP

Nästa bild
Libre Eau De Parfum - Yves Saint Laurent KÖP

Libre Eau De Parfum - Yves Saint Laurent

Den nya feminina parfymen från Yves Saint Laurent – friheten att leva livet som du vill.

Pris: 540 kronor.

(Rek pris: 725 kr)

KÖP

Nästa bild
True Soft Masque - Maria Nila KÖP

True Soft Masque - Maria Nila

En skonsam behandling för torrt hår som återfuktar, ger näring och ett silkesmjukt resultat. Arganolja motverkar frizz, statisk elektricitet och tillför glans. Colour Guard Complex reducerar färgförlusten som uppstår vid tvätt, värmestyling och skyddar håret mot UV-strålning samt fria radikaler.

Pris: 247 kronor.

(Rek pris: 309 kr)

KÖP

Nästa bild
Original Lighted Makeup Mirror - Browgame Cosmetics KÖP

Original Lighted Makeup Mirror - Browgame Cosmetics

Det mjuka, ljusa och anpassningsbara LED-ljuset ger en perfekt återspegling av färg och optimalt ljus för att applicera smink eller stärka ditt brow game. Ljusstyrkan kan justeras utefter egen smak baserat på vilket ljus som krävs för respektive tillfälle genom en touch-knapp på spegelns yta. Tryck på touch-knappen för att slå på/stänga av ljuset och justera ljuset genom att hålla inne knappen i minst två sekunder.

Pris: 556 kronor.

(Rek pris. 695 kr)

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!