Skönhet

Bob, 80-tal och volym – frisören Elin Johansson listar trendigaste frisyrerna

Vi älskar verkligen när det är dags att inspireras av säsongens nya heta frisyrtrender. Denna gång har vi frågat vår bloggare och frisören Elin Johansson om vilka som är de största trenderna i höst. Vi är så redo att plocka fram saxen! 

HOSTENS-FRISYRTRENDER-FRISYRER-2017-FRISYR-KORTA-PUFFFoto: REX

Vilka frisyrer satsar vi på i höst? 
– Det har inte hänt så mycket de senaste två åren, tyvärr. Loben och boben är fortfarande väldigt trendiga och kommer hålla i sig i några år till tror jag. I våras såg vi mycket snaggat och den trenden håller i sig i höst. En ny trend är lockiga hår, mycket uppklippt och mycket volym, lite 80-tals vibbar.

Om alla skulle klippa en frisyr i höst, vilken skulle det vara? 
– Då skulle jag återigen välja en lob. Det är en frisyr som de flesta människor passar i, går att göra personlig och lyfter fram kvinnligheten.

Din favoritfrisyr? 
– Min favorit i höst är en mellanfrisyr som är framåtlutat. Frisyren får gärna vara uppklippt med en snedlugg och lockad med en smalare locktång. En dutt utav en god hårparfym och hösten är här.

Vilken frisyr hoppas du ska slippa i höst?
– Att inte ha någon frisyr alls. Jag tycker alla hår måste få bli klippt i en snygg frisyr som passar personen. Det gör en oändlig skillnad att få en skräddarsydd frisyr till ditt ansikte. Låt håret bli höstens hetaste accessoar.

Vad hoppas du få se mer av? 
– Att vi vågar förändra oss ibland. Det behövs så små medel för att göra en förändring och så jag hoppas att vi vågar leka lite mer med våra hår. Den låga hästsvansen är hetare än någonsin och har synts på catwalken i höst, den är enkel att göra hemma och räddar vilken dålig hårdag som helst.

Vill du har mer hårinspiration får du inte missa att gå in upp Elins blogg elin.metromode.se.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!