Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Boosta huden med lyster nu när våren är på ingång!

I takt med att solen långsamt börjar komma tillbaka längtar vi efter glow och lyster att matcha våren och sommaren med. Nedan avslöjar vi hur du boostar huden för maxad lyster!

Foto: M Picaut

Efter den kalla och långa vintern är huden i extra stort behov av fukt och näring. Med rätt ansiktsolja kan du komma långt och få huden både fin och elastisk. Precious Oil från M.Picaut är baserad på olja från aprikoskärna, jojoba och havtornsfröolja som ger huden en rejäl näringsboost. Havtorn förebygger pigmentfläckar och stimulerar samtidigt hudens egen produktion av kollagen, något som minskar fina linjer och rynkor. Huden blir också optimalt återfuktad, något som ger goda förutsättningar för en lättare makeup.

Hudvårdsrutin för lyster

Med hjälp av en peeling mask kan du också ge dig själv optimala förutsättningar för glow samtidigt som huden får näring och lyster. Den används två gånger i veckan och tar bort torra hudceller. Med en nattmask vaknar du sedan upp med pumpad hy och ansiktsoljan kan sedan blandas med ett serum som blir ytterligare en fuktbomb. Inför den varmare årstiden kan det vara en bra idé att välja en lättare kräm. Spana in M. Picauts Skin Detox Moisturiser som innehåller nyttig broccoli och ger massor av fukt. Den fungerar också för känslig hy.

Spana in produkterna nedan!

Källa: Bangerhead

Goodness Glow All Over Dry Oil - M Picaut KÖP

Goodness Glow All Over Dry Oil - M Picaut

En ultralätt lyxolja, som ger hudennäring, lyster och en silkeslen känsla. Passar även till torra hårtoppar och naglar. Exklusiva oljor och extrakt från Havtorn, Nyponros, Chia frön, Kamelian, Jojoba och Squalene ger huden en djupgående näringsboost och vacker glöd. Citronmyrten lyfter sinnet för ny energi och ger balans. Baserad på certifierade ekologiska ingredienser.

Pris: 499 kronor.

KÖP

Nästa bild
Skin Detox Moisturiser - M Picaut  KÖP

Skin Detox Moisturiser - M Picaut

En lätt och lyxig fuktcrème, med bla broccoliolja, fungerar som en mild detox för huden. Avhjälper problem som känslig hud, rosacea, acne mm utan att täppa till porerna. Normaliserar, lugnar och skyddar huden både dag och natt. Ett patent med glucocider från bl.a. solhattsblomman dämpar och förebygger rodnader samt rensar ut och avgiftar huden. Rik på certifierade ekologiska ingredienser. Allergenfri.

Pris: 599 kronor.

KÖP

Nästa bild
Precious Oil - M Picaut KÖP

Precious Oil - M Picaut

Ett Anti Age-serum som ger näring och silkeslen hy. Tack vare naturliga peptider ökar även hudens egen produktion av kollagen, vilket minskar fina linjer och rynkor. Serumet är baserat på exklusiv olja av aprikoskärna, jojoba och havtornsfröolja från ekologiska odlingar. Ger huden en riktig näringsinjektion. För alla hudtyper, särskilt torr eller mogen hy.

Pris: 729 kronor.

KÖP

Nästa bild
Exfoliating Peel Mask - M Picaut KÖP

Exfoliating Peel Mask - M Picaut

En kombination av peeling och intensivverkande mask som varsamt exfolierar, ger huden näring och lyster. Mikropärlor från jojoba exfolierar varsamt medan havtorn, phragmites och poria cocos extrakt både lugnar, vitaliserar och ger ny energi. Rik på aktiva, rena oljor från certifierade ekologiska odlingar.

Pris: 399 kronor.

KÖP

Nästa bild
Hydra Miracle Serum - M Picaut KÖP

Hydra Miracle Serum - M Picaut

Ett intensivt återfuktande serum med naturens allra finaste fuktgivare från djuphavsalger, tamarindfrukt, havtorn och hyaluronsyra. Ett biopatent “tredje generationens hyaluronsyra” stimulerar cellförnyelsen och bygger upp huden inifrån och förbättrar Anti Age-effekten. Huden blir mirakulöst återfuktad och får en ny skönhet och lyster. Rik på ekologiskt certifierade ingredienser.

Pris: 729 kronor.

KÖP

Nästa bild
Hydra Lagoon Overnight Mask - M Picaut KÖP

Hydra Lagoon Overnight Mask - M Picaut

En lyxig anti age ansiktsmask som återfuktar huden på djupet, ger fasthet och stimulerar nybildningen av hudens celler. Malakit, en grön ädelsten och kraftig antioxidant, skyddar och lugnar stressad hud. Avokado och Squalene stimulerar elastin och kollagen, vilket ger huden fasthet och ny styrka. Hyaluronsyra och Pentivitin, ökar fuktnivån, fyller ut fina linjer och ger en anti-age effekt. Rik på ekologiskt certifierade ingredienser.

Pris: 699 kronor.

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!