Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Skönhet

Browlift – allt du behöver veta om trenden som är här för att stanna

Browlift är en skönhetstrend som tagit världen med storm de senaste åren. Nedan berättar vi vad trenden innebär och hur man går tillväga för att haka på!

Foto: Instagram @dashl

Browlift, som även kallas för eyebrow lamination, har tagit världen med storm de senaste åren. Fylliga bryn har blivit en eftersträvansvärd trend hos många och vi ser alltmer av fylliga och lagom rufsiga bryn! Ögonbrynslaminering är en metod som många använder för att få en buskigare och mer vaken look och den fungerar ungefär som en klassisk lashlift.

Möjligt att göra hemma

Browlift är möjligt att göra hemma med hjälp av ett browlift kit, men kan vara betydligt klurigare än att fixa naglar och vaxa sig. Är du osäker kan det vara en fördel att boka en tid och låta någon professionell göra jobbet.

Hur länge en browlift håller beror på hur dina ögonbryn växer, men ofta håller det i mellan 3-8 veckor. Genom att borsta dina bryn uppåt med jämna mellanrum hjälper du också till att underhålla dem. Det går även att ta bort en browlift genom att kamma brynen annorlunda.

Så gör man en browlift

En browlift innebär att man med hjälp av hudlim fixerar ögonbrynen så att de lägger sig rakt upp. Ögonbrynen fixeras med en plastfilm som sedan tas av.

  • Först klistras stråna upp med ett hudlim.
  • Första permanentvätskan läggs på, brynen fixeras och vätskan får verka.
  • Andra omgången med hudlim läggs på och får verka.

Foto: Instagram @dashl

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!