Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Budgetfavoriten i Meghan Markles necessär – under 200 kronor

Meghan Markle har dykt upp i designer av både Givenchy och Fendi, men det är inte bara dyrgripar i hennes garderob. Eller snarare i hennes necessär. Nu har hennes makeup-artist avslöjat budgetfyndet och det får oss att häpna.

Foto: TT/REX

Den alltid lika strålande Meghan Markle bär inte bara helt fantastiska outfits, utan också en sminkning som alltid är på topp. Man kan därför tro att hennes necessär är fylld av dyra märkesprodukter, men så är inte fallet. Nu har Meghan Markles tidigare make up-artist, Lydia Sellers avslöjat en av hemligheterna bakom hennes alltid lika snygga look – nämligen Meghan Markles favoritmascara, Maybelline Lash Sensational Luscious Mascara. “Meghan introducerade mig till budgetmascaran, så tack vare henne finns den alltid med i mitt smink-kit numera.”, säger make up-artisten Lydia Sellers till tidningen HELLO!.

Du hittar dundermascaran här nedan!

Källa: Instyle

Lash Sensational Luscious Mascara - Maybelline New York KÖP

Lash Sensational Luscious Mascara - Maybelline New York

Bågformad borste som breder ut och förlänger fransarna. Formulan innehåller 3 oljor som gör fransarna mjuka: argan, nypon & solrosolja. Tack vare att borsten är flexibel och har många små piggar så separeras varje frans på ett skonsamt sätt.

Pris: 128 kronor.

(Nedsatt 14%)

Finns även hos Lyko!

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!