Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Budgetprodukten som ger kändisarnas hy lyster – för under 100 kronor

Lyxiga hudvårdsprodukter i all ära, men när en produkt som kostar under hundralappen hyllas av både Nicole Kidman, Lucy Liu och Beyoncé så spetsar vi öronen lite extra. Här är kändisarnas budgetfavorit som både vårdar huden och ger den lyster.

Foto: Instagram @nicolekidman/@beyonce

För under hundra kronor kan du lägga vantarna på hudvårdsprodukten som både Nicole Kidman, Beyoncé, Charlize Theron, Lucy Liu och Meghan Markle älskar. Tror du oss inte? Läs vad kändisarna själva säger om Eucerin Aquaphor här!

1. Beyonce

Foto: Instagram @beyonce

Beyoncé är en av de kändisar som älskar Eucerin Aquaphor. Faktum är att artisten har berättat att hon använder produkten varje kväll:

“Jag går till sängs helt inoljad”, berättar hon i en intervju med Elle.

2. Meghan Markle

Foto: Getty Images

Eucerin Aquaphor var en av de produkter som gav Meghan Markle lyster på sin bröllopsdag, avslöjar makeup-artisten Daniel Martin för E! Online:

“Innan highlighters kunde du skapa en liknande effekt med Aquaphor. Aquaphor ger samma textur, speciellt på bild [när den appliceras] på ansiktets höga punkter”, säger Martin.

3. Charlize Theron

Foto: Instagram @charlizeafrica

Även vackra Charlize Theron är ett stort fan av salvan. Hon har berättat att hela familjen använder produkten:

“Läkaren rekommenderade den till [Charlizes äldsta barn] Jackson. När jag började använda den på honom insåg jag att det är en av de bästa handkrämerna någonsin. Jättebra på läpparna också”, har skådespelerskan sagt i en intervju med InStyle.

4. Lucy Liu

Foto: Instagram @lucyliu

Skådespelerskan Lucy Liu har berättat för The Strategist att hon ser Eucerin Aquaphor som lösningen på allt:

“Jag kallar den ‘Aqua-för-allt’. Du kan använda lite på ditt ansikte på vintern eller på spruckna läppar när som helst. Det är bra för barnets rumpa om du är en förälder eller för att läka skärsår och blåmärken. När det kommer till glamour har vi den i sminkväskan för att hjälpa till med återfuktning.”

5. Nicole Kidman

Foto: Instagram @nicolekidman

“La Mer Crème är min favorit, men jag älskar också Aquaphor”, har Kidman sagt i en intervju med Allure. “Den kostar ingenting och den är fantastisk för torr hud, vilket jag har. Jag använder den i ansiktet och den är väldigt, väldigt bra.”

Källa: Who What Wear

Aquaphor Soothing Skin Balm - Eucerin  KÖP

Aquaphor Soothing Skin Balm - Eucerin

Har du torr, irriterad eller sprucken hud i akut behov av vård? Eucerin Aquaphor Soothing Skin Balm är en vattenfri gelsalva som lugnar och vårdar mycket torr och sprucken hud på såväl kropp som ansikte.

Salvan är en riktig universalprodukt som kan användas till allt från sprucken hud, självsprickor, torra nagelband till hälsprickor, känslig barnhud och mindre brännskador. Den hjälper huden att förnya sig och stärker barriären.

Pris: 69 kronor.

Finns även hos Meds!

Finns även hos Lyko!

Finns även hos Apotek Hjärtat!

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!