Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Budgetprodukten ger exceptionellt glow – hyllas av sminkexperter

Många sminkmärken har försökt återskapa den hyllade multiprodukten Charlotte Tilbury’s Hollywood Flawless Filter. Ett av de märken som har lyckats bäst är budgetfavoriten Maybelline, vars Instant Perfector 4-in-1 Glow anses vara förvillande lik sin förebild.

Foto: Instagram @gigihadid/Maybelline

Sociala medier kryllar av videor där Charlotte Tilbury’s Hollywood Flawless Filter – som beskrivs som en blandning av foundation, primer och highlighter – hyllas av influencers och skönhetsexperter. Men tyvärr är denna produkt inte bara svår att få tag på i Sverige, den befinner sig också i en något högre prisklass än många liknande produkter.

Därför är det bra att känna till att Charlotte Tilbury’s Hollywood Flawless Filter har gett upphov till flera produkter som ska ha en snarlik effekt. En av de som finns tillgängliga i Sverige är Maybelline New York Instant Perfector 4-in-1 Glow, som inte bara kommer till ett mer fördelaktigt pris utan också har fått lysande omdömen av både sminkexperter och konsumenter.

Sminkexperten: “Exceptionell”

Liksom Charlotte Tilburys multiprodukt fyller Maybelline New York Instant Perfector 4-in-1 Glow flera funktioner. Den utlovar omedelbar lyster, en fin finish och har en “ljusreflekterande och lätt täckande formula som används som bas, för att täcka, jämna ut och som highlighter”.

En av de som har testat produkten är TikTok-profilen Mikayla Nogueira, som har över tretton miljoner följare på plattformen. I den video där Nogueira testar Maybelline New York Instant Perfector 4-in-1 Glow medger hon att hon är skeptiskt inställd till produkten – men när hon väl provar den ändrar hon åsikt.

“Den ser exakt likadan ut. Exakt likadan!” utbrister Nogueira.

Spana in sminkexpertens video här nedan!

@mikaylanogueira A DUPE for the Flawless Filter? 🤔🤯 #makeup #beauty #makeupdupe #TakisTransformation #SimlishSessions #CompleteMyLook ♬ original sound – Mikayla Nogueira

Källa: Stylecaster

Hollywood Flawless Filter - Charlotte Tilbury KÖP

Hollywood Flawless Filter - Charlotte Tilbury

Pris: 540 kronor.

Finns även hos Asos!

KÖP

Nästa bild
Instant Perfector 4-in-1 Glow - Maybelline KÖP

Instant Perfector 4-in-1 Glow - Maybelline

Ger dig fördelarna från fyra produkter i ett enda steg! En allt-i-ett-produkt som tillför din hud omedelbar lyster och vacker finish. Ljusreflekterande och lätt täckande formula som används som bas, för att täcka, jämna ut och som highlighter.

Pris: 179 kronor.

Finns även hos Lyko!

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!