Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

CAIA öppnar sin första fysiska butik på NK

Snart slår Caia Cosmetics upp dörrarna till sin allra första fysiska butik, en så kallad pop-up på NK i Stockholm – och givetvis kommer Bianca Ingrosso själv vara på plats vid öppningen.

Foto: Instagram @caiacosmetics

På torsdag kommer alla som älskar Caia Cosmetics för första gången kunna botanisera bland sminkmärkets produkter i en fysisk butik. Sminkmärket kommer nämligen att ha en pop-up på NK i Stockholm mellan den 12 oktober och den 18 januari.

Bianca Ingrosso: “En dröm som går i uppfyllelse”

Butiken öppnar klockan 10 på torsdag och utbudet kommer bestå av ett utvalt sortiment av Caias mest populära produkter. Dessutom kommer märkets grundare Bianca Ingrosso vara på plats inför lanseringen. På Instagram har hon meddelat att hon kommer att vara på plats mellan kl 10-12 på torsdagen och kl 12-15 på lördagen.

I ett inlägg på Instagram bekräftar Ingrosso den glada nyheten:

“Ni har frågat, drömt, och längtat efter detta – och det har vi också! Låt oss presentera vår första fysiska pop-up-butik någonsin! /…/ Och JA – för första gången i historien kommer den ikoniska NK-loggan att byta färg till rosa under den stora invigningsdagen”, skriver tv-personligheten, som kallar butiken för “en dröm som går i uppfyllelse”.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!