instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
skonhet

CAIA har släppt ny brun utan sol-produkt – Instant tan!

Av: Metro Mode

Säkerligen är vi inte de enda som spetsar öronen när CAIA meddelar lansering av nya produkter. Sminkmärkets senaste nyhet är en brun utan sol-mousse som ger omedelbar färg – här är allt vi vet om produkten!

Foto: Caia Cosmetics

Om du redan är ett fan av CAIA:s brun utan sol-mousse Vacay Vibe så är sminkmärkets nya produkt Instant tan något för dig!

Ger omedelbart resultat

Den nya produkten – som släpps klockan 08.00 onsdagen den 25 oktober – beskrivs som en len och fluffig brun utan sol-mousse som ger omedelbar färg för en enklare applicering. Dessutom är den lätt att applicera, absorberas snabbt av huden och ger ett jämnt, solkysst resultat.

Foto: Caia Cosmetics

Som grädde på moset innehåller produkten aloe vera och kokosolja – ingredienser som är kända för sina lugnande och återfuktande egenskaper.

Fördelen med Instant tan är att den, som namnet antyder, ger resultat omedelbart. Detta innebär dock inte att den försvinner lika snabbt: enligt CAIA:s hemsida varar resultatet i tre till fyra dagar. Moussen kommer i nyanserna “light” och “deep” så att du kan välja vilken intensitet som passar dig.

Foto: Caia Cosmetics

Om du vill kan du dessutom välja ett kit som inte endast består av moussen utan även av vanten Self Tan Mitt som säkerställer en jämn applicering utan fläckar på händerna. Ytterligare ett kit innehåller den nya produkten Erase My Tan, en produkt som tar bort brun utan sol, rengör och förbereder huden för ny applicering av self tan.

Sugen på att testa? Här hittar du de nya produkterna!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår