Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Skönhet

Då släpps Rihannas nya hudvårdsmärke Fenty Skin

Världsstjärnan Rihanna har inte bara lagt världen under sina fötter från musikscenen – när hennes makeup-brand Fenty Beauty lanserades 2017 gjorde det stor succé, inte minst för sitt inkluderande utbud för alla olika hudfärger. Nu kommer nästa steg i Rihannas skönhetsimperium, hudvårdmärket Fenty Skin, som släpps om bara några dagar.

Foto: @fentyskin, @badgalriri

Den här våren har handlat mycket om inkludering och representation – något som en hel del skönhets- och modemärken har fått bakläxa på. Det gäller dock inte Rihannas skönhetsmärke Fenty Beauty, som redan från början hade något för alla i sitt makuep-sortiment.

Nu när hon efter två års förberedelser gör sig redo att lansera nästa steg i sitt skönhetsimperium, hudvårdsmärket Fenty Skin, står det klart att hon återigen inte exluderar någon – hon menar nämligen att Fenty Skin vänder sig till såväl män som kvinnor, och i Instagram-inläggen som än så länge har publicerats om hudvårdsmärket ser vi bland annat A$AP Rocky och Lil Nas X.

– Allt börjar med basen som är din hud, och vi vet alla hur besatt jag är av vacker, hälsosam hy – så vare sig du vill bära smink, eller inget smink alls, så finns det alltid en hy med glow underst, säger Rihanna själv i ett Instagram-inlägg.

Än så länge har man inte gått ut med exakt vilka produkter som kommer att finnas i utbudet, men People.com skriver att det ser ut som en krämig och löddrande cleanser, ett ansiktsvatten och en lätt återfuktande kräm. Fenty Skin släpps nästa fredag, den 31:a juli, exklusivt på Fenty Beautys hemsida. Du kan dock signa upp dig redan nu för att få tidigare tillgång den 29:e juli här.

Vi på Metro Mode-redaktionen väntar med spänning!

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!