Skönhet

Då släpps Rihannas nya hudvårdsmärke Fenty Skin

Världsstjärnan Rihanna har inte bara lagt världen under sina fötter från musikscenen – när hennes makeup-brand Fenty Beauty lanserades 2017 gjorde det stor succé, inte minst för sitt inkluderande utbud för alla olika hudfärger. Nu kommer nästa steg i Rihannas skönhetsimperium, hudvårdmärket Fenty Skin, som släpps om bara några dagar.

Foto: @fentyskin, @badgalriri

Den här våren har handlat mycket om inkludering och representation – något som en hel del skönhets- och modemärken har fått bakläxa på. Det gäller dock inte Rihannas skönhetsmärke Fenty Beauty, som redan från början hade något för alla i sitt makuep-sortiment.

Nu när hon efter två års förberedelser gör sig redo att lansera nästa steg i sitt skönhetsimperium, hudvårdsmärket Fenty Skin, står det klart att hon återigen inte exluderar någon – hon menar nämligen att Fenty Skin vänder sig till såväl män som kvinnor, och i Instagram-inläggen som än så länge har publicerats om hudvårdsmärket ser vi bland annat A$AP Rocky och Lil Nas X.

– Allt börjar med basen som är din hud, och vi vet alla hur besatt jag är av vacker, hälsosam hy – så vare sig du vill bära smink, eller inget smink alls, så finns det alltid en hy med glow underst, säger Rihanna själv i ett Instagram-inlägg.

Än så länge har man inte gått ut med exakt vilka produkter som kommer att finnas i utbudet, men People.com skriver att det ser ut som en krämig och löddrande cleanser, ett ansiktsvatten och en lätt återfuktande kräm. Fenty Skin släpps nästa fredag, den 31:a juli, exklusivt på Fenty Beautys hemsida. Du kan dock signa upp dig redan nu för att få tidigare tillgång den 29:e juli här.

Vi på Metro Mode-redaktionen väntar med spänning!

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!