Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Därför har Diors nya läppstift blivit viralt på TikTok

Ett nytt, kyssäkta läppstift från Dior har blivit viralt på TikTok. En av de som har provat produkten är TikTok-profilen Erin Dugan Jurchak – och hon är mäkta imponerad av dess hållbarhet!

Foto: Instagram @erinduganjurchak/@diorbeauty

Erin Dugan Jurchak är en TikTok-profil med hela 2,5 miljoner följare som regelbundet publicerar videor med tips gällande smink och skönhet. I en video som har över 200 000 visningar provar Erin det virala läppstiftet Rouge Dior Forever Lipstick – en produkt som har blivit en av plattformens mest omtalade under senare tid.

Provar läppstiftets hållbarhet i viral video

I klippet berättar Erin Dugan Jurchak om den egenskap som ligger bakom läppstiftet popularitet:

“Det som gör detta speciellt är att det är ett läppstift, det är inte en flytande formula”, berättar TikTok-profilen och applicerar produkten. “Det känns precis som ett vanligt läppstift, det är inte torrt alls. Lent och krämigt”, tillägger hon.

Härnäst testar Erin läppstiftets hållbarhet. Först pressar hon läpparna mot en servett, ett test som produkten klarar med glans då inga fläckar syns på pappret.

Efter detta berättar hon att hon ska ut på middag med vänner och kommer att visa resultatet efter några timmar. Fyra och en halv timme senare återvänder Erin – och produkten sitter kvar!

“Är såld”

I kommentarsfältet har flera användare ställt frågor om läppstiftet till Erin. Bland annat berättar hon att hon inte bättrade på produkten över huvud taget under kvällen, och att läpparna inte blev torra av den.

Flera personer skriver att de har beställt produkten och är ivriga att prova den, medan andra berättar att Erin har övertygat dem att införskaffa den:

“Jag har det här läppstiftet i min varukorg, nu måste jag köpa det”, skriver en person.

“Jag är såld”, skriver en annan användare.

Spana in Erins video här nedan!

@erinduganjurchak ☠️LMAO☠️we may have been tipsy but at least I remembered to film #diorlipstick #makeup ♬ Bad Decisions – benny blanco & BTS & Snoop Dogg

Rouge Dior Forever Lipstick - DIOR KÖP

Rouge Dior Forever Lipstick - DIOR

Dior presenterar en ny innovation: Rouge Dior Forever, det första kyssäkta läppstiftet från Dior som kommer i hylsa. Innehåller rikligt med pigment för att ge intensiv färg samt vårdande ingredienser från blommor. Håller i 16 timmar* och ger en härligt behaglig känsla.
Rouge Dior Forevers kyssäkta läppstift håller hela dagen utan att färga av sig, inte ens på textil. Denna härliga Couture-färg har en extra matt finish och rör sig inte ur fläcken. Nyanserna framträder och blir djärvare, mer intensiva än någonsin.

Pris: 470 kronor.

Finns i flera färger!

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!