Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

De bästa hårinpackningarna – frisörens 8 bästa tips

Ett snabbt och enkelt sätt att återfukta håret efter sommarens påfrestningar är att behandla det med en klassisk hårinpackning. Men vilka är egentligen de bästa varianterna? Det gick Metro Modes tidigare bloggare Elin Molimenti (f.d. Johansson) igenom!

Foto: Instagram @thefloralaw

– Vi är rätt dåliga på att regelbundet ge håret näring och låsa in, det är oftast ett moment som man gärna “tar det sen”. En hårinpackning är som en body-lotion tycker jag. En hårinpackning ger håret skydd, näring och det är extra viktigt för dig som färgar, bleker, stylar med värmetänger etc att ge håret extra fukt och kärlek, skriver Elin.

Hon delar även med sig av ett tips för att verkligen maxa effekten:

– Ett bra tips är att schamponera håret som vanligt, gå ur duschen, handdukstorka – alltså skippa balsam. Stå framför spegeln och applicera inpackningen med en bred kam. Fläta eller vira in håret i en duschmössa och sedan är det bara att gå och lägga sig. På morgonen sköljer du igenom håret ordentligt och stänger håret med balsam.

I bildspelet nedan hittar du Elins 8 favoriter!

Hårinpackning - Joico KÖP

Hårinpackning - Joico

Denna inpackning går Elin alltid tillbaka till. Hon tycker att den är helt magisk för torra och färgade hår som vill ha lite kärlek och lyster.

Pris: 161 kronor.

KÖP

Nästa bild
Hårinpackning - Davines KÖP

Hårinpackning - Davines

Intensivt reparerande mask med djup näring. Perfekt för torrt hår eller hår som har skadats av behandlingar såsom slingor, blekning eller annan kemisk behandling. Produkten innehåller en hög halt av kolhydrater och proteiner vilket ger näring samt en C-vitamin som har en antioxiderande effekt.

Pris: 319 kronor.

KÖP

Nästa bild
Hårinpackning - Redken KÖP

Hårinpackning - Redken

Redkens “Mega Masker” är livet och just denna för tjocka, grova hår är ett riktigt bra tips!

Pris: 291 kronor.

KÖP

Nästa bild
Hårinpackning - Living Proof KÖP

Hårinpackning - Living Proof

Ger näring åt torrt, skadat hår, återställer skador för en ny look och känsla.
En kraftfull silikonfri vårdande behandling som lagar torrt, skadat hår och skyddar mot framtida skador.

Pris: 399 kronor.

KÖP

Nästa bild
Hårinpackning - Kevin Murphy KÖP

Hårinpackning - Kevin Murphy

Fuktgivande och utjämnande mask för frissigt, grov eller färgat hår.

Pris: 329 kronor.

KÖP

Nästa bild
Hårinpackning - Joico KÖP

Hårinpackning - Joico

Ger ditt hår nytt liv! Med en enda behandling kommer håret att byggas upp på djupet och få en otrolig livfullhet till hårfärgen. Få en spegelliknande glans och ett hår som inte bara ser friskare ut, utan som också är starkare. Ger omedelbara resultat för färgbehandlade hår.

Pris: 296 kronor.

(Nedsatt från 295 kr)

KÖP

Nästa bild
Hårinpackning - Moroccanoil KÖP

Hårinpackning - Moroccanoil

En återuppbyggande hårmask, för hår som är matt, skadat eller färgbehandlat. Denna 5–7-minuters vitaliserande behandling återuppbygger snabbt hår i behov av reparation. Den högpresterande formeln är rik på arganolja och protein som hjälper att stärka och omstrukturera hår som har skadats genom kemiska behandlingar eller värmestyling.

Pris: 409 kronor.

KÖP

Nästa bild
Hårinpackning - Davines KÖP

Hårinpackning - Davines

Inpackning för torrt, trött och skadat hår. För alla hårtyper. Dess uppbyggande effekt ger nytt liv till skadade fibrer och försluter fjällskiktet vilket gör håret mjukt och friskt. Tack vare sina förstärkande egenskaper så hjälper det till att förebygga att håret bryts av. Håret blir omedelbart stärkt, lätthanterligt, mjukt och glansigt. Detta är den perfekta produkten för att återuppbygga håret hemma

Pris: 309 kronor.

KÖP

Nästa bild
Bred kam - GHD KÖP

Bred kam - GHD

Denna vid-tandade värmeresistenta, anti-statiska kam är perfekt för att reda ut vått, torrt eller stylat hår. Denna hjälper även till att fördela produkter jämnt i håret från roten till toppen innan styling.

Pris: 135 kronor.

KÖP

Nästa bild
Duschmössa - Åhléns KÖP

Duschmössa - Åhléns

Pris: 39 kronor.

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!