Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

De bästa parfymerna 2021: Hitta din nya signaturdoft bland julens ljuvligaste dofter

Varje sofistikerad kvinna behöver sin egen signaturdoft. Lyko har nu listat årets mest populära damparfymer, och nummer ett visar – som alltid – att less is more. 

Foto: Pexels

Coco Chanel ska ha sagt: “En kvinna som inte bär parfym har ingen framtid”. Även om vi kanske inte ser lika allvarligt på saken så är det sant att en signaturdoft alltid tillför en viss elegans. Här är de mest populära damparfymerna hos Lyko i år. På första plats återfinns en parfym som uppfyller alla våra krav på en doft som är lätt och samtidigt utomordentligt sofistikerad.

10. Black opium EdP Extreme, 30 Ml - Yves Saint Laurent KÖP

10. Black opium EdP Extreme, 30 Ml - Yves Saint Laurent

Sensuell. Feminin. Glamorös. Nya Black Opium eau de parfum extreme är skarpare, djärvare och sexigare än någonsin. En starkt beroendeframkallande feminin doft från Yves Saint Laurent. Fascinerande och förföriskt berusande, som en adrenalinkick genom ådrorna.

Pris: 730 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
9. Voce Viva Eau de Parfum Intensa, 30 Ml - Valentino KÖP

9. Voce Viva Eau de Parfum Intensa, 30 Ml - Valentino

Voce Viva Intensa är en blomsterdoft har utvecklats i en anda av Valentinos moderna femininitet med noter av couture-apelsinblomma, ett överdådigt jasminabsolut samt ett strålande bergamott- och mandarinackord. Harmonin blir oväntat beroendeframkallande genom ett oväntat inslag av kristallmossa som intensifieras av en dubbel dos omslutande noter av bourbonvanilj.

Pris: 765 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
8. My Way Eau de Parfum 50 Ml - Giorgio Armani KÖP

8. My Way Eau de Parfum 50 Ml - Giorgio Armani

My Way Intense är en inbjudan till en inre resa, meningsfulla möten och förstärkta upplevelser. En blommande doft med beroendeframkallande tränoter och hållbart odlade ingredienser. Doften öppnar upp med skirt väldoftande noter av apelsinblomma från Egypten. En intensiv hjärtnot där tuberos från Indien avslöjar en krämig och sammetslen fasett av den blommiga signaturdoften. Basnoten av sandelträ från Nya Kaledonien ger en len och krämig twist när den möter sensuellt fyllig vanilj från Madagaskar.

Pris: 847 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
7. Idôle Aura Eau de Parfum, 100 Ml - Lancôme KÖP

7. Idôle Aura Eau de Parfum, 100 Ml - Lancôme

Lancôme Idôle Aura Eau de Parfum är en ren, strålande och sensuellt solig doft med en mineralisk touch. Doften rymmer utsökta salta noter – i toppnoten kombinerat med överdådiga rosor och i basnoten med pudrig vanilj/mysk.

Pris: 1 099 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
6. Fairy Love Eau De Toilette, 50 Ml - Escada KÖP

6. Fairy Love Eau De Toilette, 50 Ml - Escada

Två världar kolliderar i ESCADA Fairy Love Eau de Toilette, en ny limiterad doft för kvinnor. Det pirriga, första stadiet av förälskelse och det roliga i en färgglad, sprudlande doft. En parfym skapad av mästerparfymören Natalie Gracia-Cetto , tillägnad dem som är kära i kärleken självt.

Pris: 750 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
5. God Is A Woman Eau de Parfum, 50 Ml  - Ariana Grande KÖP

5. God Is A Woman Eau de Parfum, 50 Ml - Ariana Grande

Ariana Grandes God is a Woman, är en oväntad kombination av lyxiga och naturliga ingredienser som skapar en fantastiskt sensorisk och intim upplevelse. En beroendeframkallande doft som tar dig med storm!

Pris: 560 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
4. The One For Women Gold Eau de Parfum, 50 Ml - Dolce & Gabbana KÖP

4. The One For Women Gold Eau de Parfum, 50 Ml - Dolce & Gabbana

Dolce & Gabbana introducerar The One Gold – den nya fruktiga chypre-doften från D&G’s populära doftlinje The One. En ny feminin och sofistikerad Eau De Parfum som fångar andan av kvinnligt självförtroende och fängslande charm. En doft som hyllar kvinnans självklara elegans.

Pris: 1 050 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
3. Very Good Girl Eau De Parfum, 50 Ml - Carolina Herrera KÖP

3. Very Good Girl Eau De Parfum, 50 Ml - Carolina Herrera

Rolig, fabulös och orädd, Very Good Girl Eau de Parfum är en ny, djärv tolkning av den ikoniska doften Carolina Herrera Good Girl. Denna oemotståndliga doft utvecklar Carolina Herreras vision av den moderna kvinnans dualitet och finner vägen till ditt hjärta med dess sensuella doft av ros och eldigt röda design.

Pris: 799 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
2. Tinhare Remarkable Perfumes Eau de Parfum, 100 Ml - Le Couvent KÖP

2. Tinhare Remarkable Perfumes Eau de Parfum, 100 Ml - Le Couvent

Minnet av en resa till öarna i Brasilien, där tiden står still. En oändlig strand med orörd sand. Tinharé, en söt och vibrerande olfaktorisk hamn, som rör sig till slagverkets rytm. Framför allt är det början på en solig resa. Sötman i en saftig, läcker röd mandarin ger plats för ett ömt, feminint hjärta. Sensuell och beroendeframkallande med sin bas av vanilj, avslöjar sig i en söt tropisk dröm, Bahia Islands fängslande doft. 100% veganskt

Pris: 876 kronor.

 

 

KÖP

Nästa bild
1. Libre Eau De Parfum, 50 Ml - Yves Saint Laurent KÖP

1. Libre Eau De Parfum, 50 Ml - Yves Saint Laurent

Parfymen för den starka, modiga och fria kvinnan som experimenterar med sin frihet. Den första blommiga lavendeldoften. Spänningen mellan den sensuella apelsinblomman från Marocko och den franska lavendelns styrka, mixat med en feminin twist. Ett unikt doftspår av frihet.

Pris: 1 005 kronor.

 

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!