Skönhet

De här manikyrerna kommer att dominera 2024

Mode- och skönhetsvärlden ligger som bekant alltid ett steg före oss andra och redan nu kan vi skönja vilka trender som kommer att dominera 2024! Vi listar några av det kommande årets nageltrender som du kan hoppa på redan nu.

Foto: Instagram @naominailsnyc/@jinsoon

2024 års manikyr-trender bjuder på något för alla – oavsett om du gillar mörka och dramatiska nyanser, futuristiska metalltoner, eller mer klassiska färger. Nedan hittar du fyra manikyrer som kommer att synas överallt nästa år!

Metall med en twist

Metall är tillbaka, något som synts i bland annat LaPointes visning inför våren och sommaren 2024. Nagelkonstnären Naomi Yasuda fulländade denna iögonfallande look från modeveckan i New York med utsmyckningar på modellernas tum- och ringfingrar. Så snyggt!

Foto: Instagram @naominailsnyc

Nouveau French

Detta är fransk manikyr som du aldrig sett den förr! Gina Edwards ligger bakom denna läckra variation på en klassisk fransk manikyr som har synts i Prabal Gurungs vår- och sommarkollektioner. Förutom 3D-dekorationer i guld och silver (som Edwards skapelser nedan) har vi även sett liknande looks hos exempelvis Alice + Olivia – då med rött som accentfärg.

Foto: Instagram @prabalgurung

Balletcore

Balletcore är en trend som många har hoppat på under senare tid och även nästa år kommer vi sannolikt få se gott om klassiska manikyrer i mjukt rosa och champagne. För en trendig uppdatering avslutas denna look med ett lätt skimmer.

Foto: Instagram @julieknailsnyc

Klassiskt rött

Ännu en klassik manikyr som känns helt rätt inför 2024 är röda naglar – något som manikyren nedan (från Proenza Schoulers vår- och sommarkollektion) illustrerar perfekt. En look som aldrig går ur tiden!

Foto: Instagram @jinsoon

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!