Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Den frysbara ansiktsmasken som gör huden fastare på 10 minuter

Den frysbara ansiktsmasken Cryo-Recovery från Charlotte Tilbury utlovar ett fastare och fräschare utseende  – men hur använder man den egentligen?

Instagram @ctilburymakeup

Att kyla ned ansiktet är ett beprövat knep för att få ner svullnad, särskilt på morgonen när man man ofta ser lite “puffig” ut. Så det var bara en tidsfråga innan någon uppfann en kylbar mask som man helt enkelt placerar på ansiktet för att uppnå denna effekt.

Ansiktsmasken Cryo-Recovery från Charlotte Tilbury är en av de masker som ska ge ett fastare och fräschare utseende genom att kyla ner huden. Konceptet kan tyckas enkelt: lägg in masken i frysen, ta ut, placera den över ansiktet och låt verka i tio minuter. Men det finns ett par saker som man bör hålla i åtanke när man använder den:

1. Följ rekommendationen att frysa masken i 30 minuter

Enligt instruktionerna kan man frysa masken i upp till en timme, men den rekommenderade tiden är 30 minuter. Detta är viktigt att komma ihåg – om du lämnar masken i frysen för länge och sedan använder den direkt kommer du få en köldchock, och masken kommer inte heller anpassa sig till ditt ansikte.

2. Vid längre frysning, vänta i 10 minuter

Om du trots allt föredrar att lägga masken i frysen under natten, glöm inte att vänta lite innan du använder den. Vid frysning i över en timme ska du låta masken ligga ute i 10 minuter innan användning och om du har känslig hy ska du vänta i 15 minuter.

3. Applicera inte ansiktskrämer innan användning

Även om det finns de som gillar att göra sin hudvårdsrutin före användandet av Cryo-Recovery-ansiktsmasken så är risken att produkterna fastnar på masken. Undvik kladd genom att spara krämerna till efteråt.

Resultatet

Så länge du följer dessa råd så kan du se fram emot ett betydligt fräschare jag på morgonen – de som provat masken rapporterar nämligen att den gör ansiktet synbart mindre svullet.

Källa: Beautycrew

Ansiktsmask, Cryo-Recovery - Charlotte Tilbury KÖP

Ansiktsmask, Cryo-Recovery - Charlotte Tilbury

Pris: 699 kronor.

 

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!