Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Den magiska ansiktskrämen från Charlotte Tilbury som kändisarna älskar

Charlotte Tilbury Magic Cream Moisturizer är ansiktskrämen som det säljs ett exemplar av varannan minut. Vi har tagit en titt på denna omåttligt populära ansiktskräm som kändisarna älskar.

Foto: Instagram @ctilburymakeup

Makeup-artisten Charlotte Tilbury skapade sin “magiska” ansiktskräm för att kunna förbereda modellers hud inför sminkning i professionella sammanhang, men eftersom krämen visade sig vara så bra bestämde hon sig snart för att lansera den i vanliga butiker.

Säljs en burk varannan minut

Vad innehåller då Charlotte Tilbury Magic Cream Moisturizer? Krämen innehåller bland annat vitamin C och E som jämnar ut hudtonen, hyaluronsyra som återfuktar, kollagenstimulerande peptider som slätar ut huden, och även aloe vera och andra ingredienser som har en återfuktande verkan.

Dessa ingredienser gör att krämen är perfekt för dig som har torr hy men den fungerar även på normal, fet och känslig hy. Eftersom krämen är lätt och absorberas av huden på bara några sekunder är den perfekt att ha under foundation – vilket var dess syfte när Charlotte Tilbury skapade den.

Även om ordet “magisk” är ett starkt ord så är det många som hävdar att Charlotte Tilbury Magic Cream Moisturizer faktiskt lever upp till hajpen. Och det faktum att en burk säljs varannan minut talar även det för att denna ansiktskräm är något utöver det vanliga.

Källa: Well and Good

Magic Cream Moisturizer - Charlotte Tilbury KÖP

Magic Cream Moisturizer - Charlotte Tilbury

ASOS

150 ml

Pris: 2 769 kronor.

Finns även hos NK!

50 ml

Pris: 1 129 kronor.

Finns även hos NK!

30 ml

Pris: 739 kronor.

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!