Skönhet

Djerf Avenue Beauty – allt om Matilda Djerfs nya skönhetsmärke

Med tanke på att Matilda Djerfs fantastiska hår har blivit hennes signum var det endast en tidsfråga innan hon lanserade sina egna hårvårdsprodukter – men det innebär inte att hon har fallit för frestelsen att producera något bara för sakens skull. “Jag har lärt mig att saker och ting tar tid, och att du måste lita på processen”, säger influencern till Who What Wear.

Foto: Djerf Avenue

I slutet av mars lanserar Matilda Djerf, 26, sitt efterlängtade skönhetsmärke Djerf Avenue Beauty. Här är allt vi vet om märket, samt de två första produkterna som snart kommer gå att klicka hem!

“Har varit en stor utmaning att hålla det hemligt”

Djerf Avenue Beauty är knappast ett hastverk – faktum är att Djerf och hennes partner, Rasmus Johansson, 28, först närmade sig idén att starta ett skönhetsmärke 2021.

Att det har tagit tre år att förverkliga visionen är dock inget som Matilda ångrar:

“Det spelade ingen roll för mig om det skulle ta två eller fyra år”, säger hon till Who What Wear.

De första produkterna att nå konsumenterna är två hårvårdsprodukter som Djerf anser saknades från hennes badrumsskåp: En Breezy Styling Mist och en On the Go Styling Gel.

Entreprenören berättar att tanken bakom produkterna är att underlätta effektiv styling, något som inte minst är användbart när man befinner sig på resande fot:

“Jag kände att jag behövde packa ner för många produkter när jag reste. Jag har tillräckligt med kläder och skor i min resväska – jag har inte möjligheten att ta med mig hela mitt badrumsskåp”, säger hon.

Så småningom kommer utbudet i Djerf Avenue Beauty givetvis att utökas, och du kan lita på att Djerf är 100 % nöjd med samtliga produkter som läggs till:

“Det har varit en stor utmaning att hålla detta hemligt. Varenda gång jag använder produkterna vill jag bara dela med mig av det. Jag vill bara prata om det med alla”, säger hon. “Jag har lärt mig att saker och ting tar tid, och att du måste lita på processen. Om du vill producera något som du känner passionerat för och älskar, måste du också lita på att det kommer ta tid – kanske mycket tid – men att det är okej.”

De första produkterna i Djerf Avenue Beauty finns tillgängliga att klicka hem på märkets hemsida den 27 mars!

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!