Skönhet

DOFTER AV SOMMAR

Parfym

 

Förgyll ditt badrumsskåp med säsongsanpassade dofter – vi har valt några godbitar i lyxiga extravaganta förpackningar

 

Av. PETRA TUNGÅRDEN

 

 

chloé

En flaska fullproppad med ljuvlig väldoft från blommor, citrus, persika och grapefrukt. En lätt vardagsdoft som funkar till allt. L’Eau de Chloé EdT, Chloé, 584 kr/50 ml.

 

lauder

Estée Lauders Bronze Goddess är sommar på flaska. Har du inte råd med utlandsresan i år? Dränkt dig i Bronze Goddess så luktar du kokosnöt, sandstrand och havsbris på en och samma gång.
Bronze Goddess Eau Fraiche Skinscent, Estée Lauder, 545 kr/100 ml.

 

dipt

Vi föll pladask för den här unisexdoften. Den doftar lika friskt som de första vårblommorna, med inslag av blött trä och sommarregn. L’Eau du 34 EdT, Diptyque,
940 kr/100 ml och 699 kr/50 ml.

 

jasmin

Bvlgari trollbinder alltid med sina feminina dofter som känns igen på det återkommande inslaget av jasmin. Den här nykomlingen är inte lika tung som resterande dofter i Bvlgarifamiljen, snarare den perfekta friska vardagsdoften. Mon Jasmin Noir L’Eau Exquise EdT, Bvlgari, 540 kr/50 ml.

 

Stella

Mossa, tryffel och liljekonvalj är några av doftnoterna som gör Stellas senaste parfym till en sommarfavorit. Att namnet (Linda I Love You) är en hyllning till hennes bortgångna mamma är bara en extra fin detalj.
L.I.L.Y EdP, Stella McCartney, 580 kr/50 ml.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!