Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Essence Lash Princess Mascara – Mest populära mascaran på TikTok

TikTok kryllar av tips på mascaror, men få budgetprodukter har fått lika goda recensioner som Lash Princess False Lash Effect Mascara från Essence. Här är allt du behöver veta om den hyllade produkten!

Foto: Essence

När en budgetprodukt blir populär bland TikTok:s skönhetsentusiaster är vi nog många som blir nyfikna. Lash Princess False Lash Effect Mascara från Essence är en mascara som har fått mycket uppmärksamhet på plattformen under senare tid, och vi förstår verkligen varför!

“Chockerande bra”

Essence har länge varit ett favoritmärke när det kommer till mascaror. Faktum är att det säljs en mascara från märket så ofta som var tionde sekund, enligt People. Därför är det inte konstigt att även deras Lash Princess False Lash Effect Mascara har blivit så omtyckt.

Mascaran – vars blygsamma pris landar på knappt 50 kronor – har kallats för “chockerande bra” tack vare sin förmåga att skapa fransar som är både långa, fylliga och separerade med endast ett par lager. Dessutom uppges den inte smula eller kladda, något som alltför många budgetmascaror tyvärr gör.

Låter det för bra för att vara sant? Tale Lindblom är en av de som varmt rekommenderar produkten – spana in hennes video nedan!

@talelindblom impressive😌 8/10❤️‍🔥 what do you think? #tryingmascara #fyp #falselasheffect #essencecosmetics ♬ original sound – lanasmonkeys

False lash effect mascara lash princess - Essence KÖP

False lash effect mascara lash princess - Essence

En kunglig nykomling i familjen lash princess, i svart. Den speciella, konformade fiberborsten förlänger dina ögonfransar och ger dem dramatisk volym, för en effekt som liknar lösögonfransar. Och precis som sin syster anländer den här prinsessan i en snygg outfit – den här gången i svart och mintgrönt. En riktig dramaqueen!

Pris: 43 kronor.

Finns även hos Nordicfeel!

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!