Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Eucerin lanserar gelcreme för kroppen

Nu utökar Eucerin sin klassiska hudvårdsserie pH5 med en intensivt återfuktande nyhet för kroppen – pH5 Light Gel Cream. Den vårdande hudcremen har en fjäderlätt gelkonsistens som lugnar känslig hud, absorberas på sekunder och ger en långvarig len återfuktning.

Foto: Shutterstock

Frisk hud är kroppens främsta försvar mot extern påverkan. Men när huden är torr och känslig försämras dess naturliga skyddsbarriär, vilket kan leda till ytterligare torrhet och ökad känslighet.

Med nyheten pH5 Light Gel Cream kombinerar man den kraftfulla fuktighetsgivande effekten av en creme med den lätta och snabbabsorberande känslan av en gel. Den innovativa formulan absorberas snabbt utan att lämna en kladdig eller fet känsla på huden och ger intensiv vård och återfuktning till mycket torr och känslig hud. Gelcremen är milt parfymerad och har kliniskt och dermatologiskt bevisats vara lämplig på torr, känslig och även allergibenägen hud.

Spana in nyheten nedan!

ph5 light gel cream - Eucerin KÖP

ph5 light gel cream - Eucerin

Återfuktande gel-creme för kroppen med lätt konsistens och en snabbt absorberande, kladdfri konsistens som smälter in i huden och inte lämnar några rester. Med Eucerins pH Balance System som hjälper huden att återställas till det optimala pH-värdet. Återfuktar omedelbart och långvarigt för en mjuk och len hud.

 

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!