instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
skonhet

Eucerin lanserar gelcreme för kroppen

Av: Metro Mode

Nu utökar Eucerin sin klassiska hudvårdsserie pH5 med en intensivt återfuktande nyhet för kroppen – pH5 Light Gel Cream. Den vårdande hudcremen har en fjäderlätt gelkonsistens som lugnar känslig hud, absorberas på sekunder och ger en långvarig len återfuktning.

Foto: Shutterstock

Frisk hud är kroppens främsta försvar mot extern påverkan. Men när huden är torr och känslig försämras dess naturliga skyddsbarriär, vilket kan leda till ytterligare torrhet och ökad känslighet.

Med nyheten pH5 Light Gel Cream kombinerar man den kraftfulla fuktighetsgivande effekten av en creme med den lätta och snabbabsorberande känslan av en gel. Den innovativa formulan absorberas snabbt utan att lämna en kladdig eller fet känsla på huden och ger intensiv vård och återfuktning till mycket torr och känslig hud. Gelcremen är milt parfymerad och har kliniskt och dermatologiskt bevisats vara lämplig på torr, känslig och även allergibenägen hud.

Spana in nyheten nedan!

Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår