Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Skönhet

Evelina Andersson tipsar: ”Vanligaste felen alla gör när när de applicerar foundation!”

Metro Modes skönhetsbloggare Evelina ”MakeupEvelina” Andersson har verkligen koll på alla ”do’s” and ”don’ts” när det kommer till smink. På sin blogg listar hon sju misstag som är vanliga när man applicerar foundation.

Foto: Unsplash / Evelina Andersson

Evelina Andersson är både skönhetsbloggare, make up-artist och såklart grymt kunnig inom allt som har med smink att göra. På sin blogg har hon listat sju punkter som man bör tänka på eller undvika när man applicerar foundation.

Misstagen som Evelina Andersson tar upp handlar dels om att man väljer fel typ av foundation och man applicerar i dåligt ljus. Det kan också handla om att man använder en foundation i fel syfte eller att man helt enkelt enkelt använder för mycket av sin foundation.

– Det är väldigt lätt att det ser för kakigt och smutsigt ut om du använder för mycket produkt på en och samma gång. Risken för ränder och flammig makeup ökar!, skriver hon på sin blogg.

Gå in på Evelina Anderssons blogg för att ta del av alla sju tips och lär dig mer om hur du ska applicera din foundation!

Källa: makeupevelina.metromode.se

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!