Skönhet

Expensive Blonde: Allt du behöver veta om årets trendigaste hårfärg

“Expensive blonde” förutspås bli en av årets största hårtrender – men vad innebär det egentligen?

Foto: Instagram @chrishell.stause/@hassieharrison

Efter att hårtrenden “Expensive brunette” – alltså “dyr brunett” – blivit en av vinterns största trender kommer nu den blonda motsvarigheten “Expensive blonde”. Även här är det den extra dimensionen, skapad med olika nyanser, som gör att resultatet ser exklusivt ut.

Förutspås bli en av årets största trender

Hårstylisen Tom Smith, som jobbar med ett flertal kändisar, förutspår i en Instagramvideo att “Expensive blonde” kommer bli en av 2022 års största trender:

“Ni har alla hört om ‘Expensive brunette’-trenden, och detta är vad jag kallar ‘Expensive blonde’. Det är en väldigt mjuk kontrast så håret har färre skuggor, men det är inte en enhetlig färg. Det finns fortfarande en dimension”, säger Smith och fortsätter:

“Generellt sett är det en varmare ton men jag tror att detta kommer bli stort i vår.”

Det ska du be din frisör om

Vad ska man då be sin frisör om för att prova den nya trenden? Det viktigaste är att diskutera vilka nyanser du vill ha i håret, från den mörkaste till den ljusaste – och allt däremellan.

Nyanserna kan skifta från gyllene, sandfärgat, platina, beige eller honungsfärgat. De olika tonerna ska sedan fördelas i håret på ett subtilt sätt, så att resultatet ser så naturligt ut som möjligt.

Här kan du se videon med samtliga trender som Smith förutspår kommer bli stora 2022:

Källa: Glamour

Foto: Instagram @chrishell.stause

Nästa bild

Foto: Instagram @hassieharrison

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!