Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Experten Tipsar: Så håller du håret fint hela sommaren

Hårvårdsmärket Moroccanoils hårstylist Antonio Corral Calero stylar både världskändisar på röda mattan till många av de största visningarna under modeveckorna. Han vet vad som krävs för att få till det perfekta svallet och tipsar dig här hur du håller ditt hår friskt och fräscht under hela sommaren.

 

 

Återfukta - Moroccanoil Moisture Repair Duo 1000 ml KÖP

Återfukta - Moroccanoil Moisture Repair Duo 1000 ml

Mycket sol och bad i klor- och saltvatten torkar ut håret så glöm inte att återfukta det igen. Investera i ett bra och återfuktande schampo och balsam och i en återfuktande hårinpackning utan fosfat, sulfat och paraben.

Pris: 799 kronor.

KÖP

Nästa bild
Skydda - Moroccanoil Protect & Prevent Spray KÖP

Skydda - Moroccanoil Protect & Prevent Spray

Sasta på produkter som innehåller solskydd och använd en produkt som bygger upp håret igen efter en lång dag i solen och på stranden. Tänk på att håret tar minst lika mycket stryk som huden gör när du bränner dig under sommaren. Så skydda det väl. Låt även det självtorka så ofta du kan då håret mår jättebra av detta.

Pris: 319 kronor.

KÖP

Nästa bild
Vila - Moroccanoil Smoothing Hair Mask KÖP

Vila - Moroccanoil Smoothing Hair Mask

Låt ditt hår vila mellan varven. Lika bra som en ansiktsmask är för ansiktet är en hårmask för håret. Den återfuktar, stärker och bygger upp hårstråna från insidan och ända från roten och ut.

Pris: 389 kronor.

KÖP

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!