Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Expertens enkla knep för att tämja småhår

Trött på utstickande småhår? Slipp problemet med hjälp av det här enkla knepet som har blivit viralt på TikTok!

Foto: TikTok

Alla har vi varit där: håret är nytvättat och stylat, men envisa småhår förstör helhetsintrycket. Som tur är finns det ett smart tips som gör att du enkelt kan tämja ditt hår.

Så gör du

Knepet i fråga kommer från den amerikanska influencern Brigette Pheloung, som regelbundet delar med sig av skönhetstips på TikTok. Det klipp där hon visar hur man slätar ner envisa småhår har blivit viralt och har i skrivande stund 3,8 miljoner visningar på plattformen.

I videon berättar Pheloung att en kändisfrisör visade henne den metod hon använder sig av – och den kräver endast en fluffig sminkborste och lite hårspray.

Den “underskattade” metoden går ut på att man helt enkelt sprayar lite hårspray på borsten och sedan borstar ned småhåren med denna. Resultatet? En betydligt jämnare och snyggare look!

Vad tycker du om Pheloungs tips? Spana in klippet nedan!

@acquiredstyle Everyone needs to try this #flyawayshairhack ♬ original sound – ACQUIRED STYLE

Cult Favorite Firm +Flexible Hair Spray - Color Wow KÖP

Cult Favorite Firm +Flexible Hair Spray - Color Wow

Cult Favourite hårspray ger en flexibel stadga som håller hela dagen. Tillför även fantastisk glans till håret – utan att kännas klibbig. Hjälper till att kontrollera flygiga hårstrån, och är lätt att borsta ur. Passar alla hårtyper och texturer. Går utmärkt att använda vid håruppsättningar eller vid styling med värmeverktyg. Innehåller värmeskydd och UV-skydd.

Pris: 339 kronor.

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!