Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Få fylligare och tjockare ögonbryn – 3 bra tips

Trenden med fylliga ögonbryn håller i sig och om du är en av de som känner att dina ögonbryn behöver lite mer definition så har vi samlat några enkla tips för att uppnå just detta. Här är tre olika saker du kan göra för att få mer definierade bryn.

Foto: Instagram @kaiagerber

1. Använd olja

För att få ögonbrynen att växa måste de vara i en miljö som gynnar hårväxten. Med andra ord en återfuktad och näringsrik miljö. Här kan olja hjälpa till, den återfuktar och ”låser in” fukten. Masserar du in oljan stimuleras hårsäckarna och blodcirkulationen ökar som i sin tur kan göra att håret växer fortare. Du kan använda vilken olja som helst – allt från olivolja till jojobaolja och ricinolja. Smörj in brynen varje dag innan du går och lägger dig.

2. Fejka det

Det bästa sättet att få fylligare bryn är att sminka fram dem. Det kräver en del övning men resultatet blir perfekt. Det första du måste göra innan du tar till ögonbrynspennan är att komma fram till vilken form som passar bäst för ditt ansikte. Därefter drar du ett streck längs underkanten av brynet med en skugga eller penna. Fortsätt sedan att fylla i brynet där det är som glesast med en penna, genom att måla små ”strån”. Definiera sedan formen på brynet med en vinklad pensel och brynskugga. Borsta sedan igenom brynet för att få bort skarpa linjer och överskottsskuggan. Avsluta med en ögonbrynsgel som håller formen och skuggan på plats hela dagen.

3. Använd ett serum

Fungerar ingenting och du får aldrig riktigt till sminket, då kan det vara en idé att testa ett ögonbrynsserum. Serumen innehåller vitaminer och ämnen som ska stimulera hårväxten. Använd serumet dagligen och efter några veckor ska du märka att brynen blivit kraftigare och fylligare.

Nedan hittar du produkterna som skapar fylligare och tjockare ögonbryn.

Control Freak Eye Brow Gel Clear - NYX KÖP

Control Freak Eye Brow Gel Clear - NYX

En ögonbrynsgel som tämjer brynen snabbt. Den klara formulan fungerar bra på både puder eller penna för att försegla och göra ett bryn-intryck som du kommer att vara stolt över.

Pris: 79 kronor.

Finns även hos Åhléns!

 

KÖP

Nästa bild
Couture Brow - Yves Saint Laurent KÖP

Couture Brow - Yves Saint Laurent

En brynmascara som är enkel att använda och håller hela dagen. Forma, intensifiera och framhäv dina bryn med bara några få tag. Couture Brow har en uppbyggbar, hållbar formula som hjälper dig att förvandla dina bryn och ge dem perfekta brynlinjer.

Pris: 305 kronor.

Finns även hos Lyko!

Finns även hos Bangerhead!

KÖP

Nästa bild
Up Your Brow Game! Browfix - Indy Beauty KÖP

Up Your Brow Game! Browfix - Indy Beauty

Lätt, transparent ögonbrynsgel som formar och definierar ögonbrynen.

Pris: 149 kronor.

Finns även hos Bangerhead!

 

KÖP

Nästa bild
Brow Wiz - Anastasia Beverly Hills KÖP

Brow Wiz - Anastasia Beverly Hills

Idealisk för att fylla i glesa ögonbryn. Skapar ett naturligt utseende. Den ultrafina pennans spets hjälper dig att komma åt även små hårstrån. Den dubbeländade stiftpennan och den precisa “Spooley” borsten skapar ett fylligare ögonbryn både enkelt och bekvämt.

Pris: 199 kronor.

Finns även hos Åhléns!

Finns även hos Lyko!

 

KÖP

Nästa bild
Eye Brows Styler - Mac Cosmetics KÖP

Eye Brows Styler - Mac Cosmetics

En användarvänlig penna som aldrig behöver vässas. Pennan formar och färgar brynen med stor precision och fyller ut de allra minsta mellanrummen med en naturlig och hållbar färg.

Pris: 195 kronor.

Finns även hos Åhléns!

 

KÖP

Nästa bild
Double Down Brow - Urban Decay KÖP

Double Down Brow - Urban Decay

En byggbar brynprodukt för att skapa felfria bryn som varar upp till 16 timmar – även med fysisk aktivitet!

Pris: 310 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
Browfood Eyebrow Enhancer - Lashfood KÖP

Browfood Eyebrow Enhancer - Lashfood

Ett ögonbrynsserum som ökar ögonbrynstillväxten och gör ögonbrynen tjockare och tätare – resultatet blir vackert definierade och fylliga ögonbryn! Serumet är perfekt för dig som tappat eller fått tunnare eller glesare ögonbryn på grund av åldrande eller överplockade ögonbryn.

Pris: 895 kronor.

Finns även hos Meds!

Finns även hos Eleven!

 

 

KÖP

Nästa bild
Lash and Brow Booster - Rodial KÖP

Lash and Brow Booster - Rodial

Glöm allt som har att göra med fransförlängning och fillers för brynen och testa istället Lash & Brow-serum!

Pris: 693 kronor.

Finns även hos Åhléns!

 

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!