Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Få till de perfekta ögonbrynen – i två enkla steg

Att få till snygga, fylliga ögonbryn behöver inte vara varken tidsödande eller komplicerat. Här är YouTubern Katie Fawns enkla guide till hur du fixar de perfekta brynen!

Skärmdump: YouTube @Kate Fawn

Katie Fawn är en YouTuber med nästan 40 tusen prenumeranter som regelbundet delar med sig av tips gällande skönhet och smink på sin kanal. I en populär video ger hon sina bästa tips för hur man med hjälp av makeup skapar de perfekta ögonbrynen – och det är enklare än du kanske tror!

Så gör du

  1. Börja med att borsta upp brynen i deras naturliga riktning med hjälp av en stylinggel.
  2. Fyll i brynen med en ögonbrynspenna, helst en som har en tunn pensel eller microborste (Fawn tipsar om att använda en penna i en något mörkare nyans än dina egna ögonbryn). Fyll i brynen underifrån och följ deras naturliga form. Var lätt på handen och gör inte för många penseldrag på en och samma gång – det ger dig mer kontroll över resultatet.

Spana in Fawns video här nedan!

Brow Glue Stick - NYX PROFESSIONAL MAKEUP KÖP

Brow Glue Stick - NYX PROFESSIONAL MAKEUP

Fixera din brynlook! Vår första stylinggel för ögonbryn med upp till 16 timmars kraftig stadga. Den klibbar inte och är genomskinlig med en naturlig finish när den torkar. Smart och snabb applicering: Borsta gelen på brynen och forma sedan efter behag. För fixerade ögonbryn som garanterar en lyft look.

Pris: 119 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
Brow Now Stay-in-Place Brow Gel - Estee Lauder KÖP

Brow Now Stay-in-Place Brow Gel - Estee Lauder

Skulptera, formge och definiera dina bryn med detta innovativa 3-i-1 verktyg. I den ena ändan finns det en unik, trekantad spetspenna för att fylla i brynen och skapa konturer till brynet med ett tunt eller bredare streck.

Pris: 183 kronor.

 

 

KÖP

Nästa bild
Brow Care Fixing Gel - Lumene KÖP

Brow Care Fixing Gel - Lumene

Brow Care Fixing Gel är ett transparent gel som definierar ögonbrynen för ett fylligare utseende och fixerar formen för dagen. Den smala borsten är perfekt för att forma ögonbrynen precist och den hållbara konsistensen kladdar inte, klumpar inte och känns behaglig hela dagen.

Pris: 103 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
Lift n Snatch Brow Tint Pen - NYX PROFESSIONAL MAKEUP KÖP

Lift n Snatch Brow Tint Pen - NYX PROFESSIONAL MAKEUP

Skapa en lyft brynlook med en penna! Denna flexibla ögonbrynspenna med mikroborste låter dig skapa båda tunna och tjocka hårliknande streck. Uppbyggbara nyanser som gör det möjligt för dig att gå från en supernaturlig look till en perfekt markerad look med bara några streck.

Pris: 169 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
Shape & Shade Brow - MAC Cosmetics KÖP

Shape & Shade Brow - MAC Cosmetics

Shape & Shade Brow Tint från MAC Cosmetics är en 2-i-1-penna för brynen som ger den perfekta kombinationen av fast och flytande formel som på ett enkelt sätt formar dina bryn. Den ena änden har en tunn pensel som kan användas till att fylla i glesa ögonbryn medan den andra änden fyller i och definierar.

Pris: 225 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
Brow Pen - Anastasia Beverly Hills KÖP

Brow Pen - Anastasia Beverly Hills

Brow Pen från Anastasia Beverly Hills är en penna med en hårfin spets som är idealisk för att skapa realistiska ögonbrynsstreck och ögonbryn med det mest naturliga utseendet någonsin.

Pris: 229 kronor.

 

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!