Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Florence by Mills lanseras hos H&M Beauty

Nu lanseras eftertraktade Florence by Mills på H&M Beauty i Sverige. Det hypade hudvårds- och sminkvarumärket är skapat av Millie Bobby Brown (Mills) – känd bland annat från sin roll som Eleven i Stranger Things. Med en passion för att skönhet handlar om att älska och uttrycka sig själv, har Mills döpt varumärket efter sin gammelmormor Florence som levde ett långt och lyckligt liv helt på sina egna villkor.

Produkternas formula är naturlig och vegansk, de är enkla och lekfulla att använda för alla hudtyper och åldrar. Mills vill att vi själva definierar vad skönhet är för oss – och vill med sitt nya varumärke uppmuntra till att utforska just din hudvårds- och sminkrutin utan skönhetsnormer och perfektion.

Nu finns Florence by Mills i utvalda H&M butiker och på hm.com. I sortimentet finns det både kul smink och nödvändiga hudvårdsprodukter.

Spana in produkterna nedan!

Ava's Mini Essential Kit - Florence By Mills KÖP

Ava's Mini Essential Kit - Florence By Mills

Detta kit är uppkallat efter Mills lillasyster Ava och består av Mills favoriter från Florence by Mills. Setet består av 6 miniprodukter i en återanvändbar väska – allt som behövs för en snabb och enkel hudvårdsrutin och makeup. Passar alla hudtyper.

Pris: 465 kronor.

KÖP

Nästa bild
Floating Under The Eyes Depuffing Under Eyegelpads - Florence By Mills KÖP

Floating Under The Eyes Depuffing Under Eyegelpads - Florence By Mills

Dessa gulligt moln-formade ögongelpatches innehåller koffeinextrakt för att väcka upp trött och svullen hud som ibland kan skapa mörka ringar. De är också indränkta i grönt te-extrakt för att lugna, samt kaktusextrakt som verkar återfuktande. Passar alla hudtyper.

Pris: 465 kronor.

KÖP

Nästa bild
Glow Yeah Lip Oil - Florence By Mills KÖP

Glow Yeah Lip Oil - Florence By Mills

En djupt återfuktande läppolja som ger härligt glossiga läppar – för den där GLOW YEAH-känslan hela dagen lång! Växtbaserade ingredienser motverkar torrhet och ger läpparna en fräsch look! Använd läppoljan ensam, eller ovanpå din favoritläppfärg för en glansig fuktboost. Passar alla hudtyper.

Pris: 215 kronor.

KÖP

Nästa bild
Dreamy Dew Moisturizer - Florence By Mills KÖP

Dreamy Dew Moisturizer - Florence By Mills

En fjäderlätt, återfuktande och oljefri ansiktscreme som ger din hud fukt utan att ge en fet känsla. Den silkeslena formulan består av ingredienser som lugnar huden och kontrollerar oljeproduktionen. Använd morgon och kväll för återfuktad och fräsch hud som är redo för vad som kommer härnäst! Passar alla hudtyper.

Pris: 245 kronor.

KÖP

Nästa bild
Zero Chill Makeup Setting Spray - Florence By Mills KÖP

Zero Chill Makeup Setting Spray - Florence By Mills

Återfuktande setting spray som håller din makeup på plats och förhindrar dålig stämning. Den skyddar mot de synliga skadliga effekterna av artificiellt blått ljus och är förstärkt med fruktextrakt för att ge huden fukt så att den känner sig återfuktad och glad! Passar alla hudtyper.

Pris: 275 kronor.

KÖP

Nästa bild
Cheek Me Later Cream Blush - Florence By Mills KÖP

Cheek Me Later Cream Blush - Florence By Mills

Ett krämigt rouge som torkar och får en puderfinish som varken glider runt eller av huden. Hemligheten är oljeabsorberande kaolinlera som hjälper färgen att hålla sig kvar. Ibland är lite färg allt vi behöver för att känna oss uppiggade! Passar alla hudtyper.

Pris: 215 kronor.

KÖP

Nästa bild
Feed Your Soul Berry In Love Pore Mask - Florence By Mills KÖP

Feed Your Soul Berry In Love Pore Mask - Florence By Mills

En fruktinfuserad, svalkande och uppljusande ansiktsmask. Formulan är packad med antioxidanter som hjälper till att skydda mot miljöpåfrestningar och hjälper till att vitalisera, mjukgöra och synligt ljusa upp huden. Naturligt sammandragande pilbark rensar och minimerar porerna. Passar alla hudtyper.

Pris: 235 kronor.

KÖP

Nästa bild
Built To Lash Mascara - Florence By Mills KÖP

Built To Lash Mascara - Florence By Mills

En förlängande mascara som får dina fransar att nästan se overkligt fylliga ut! Mascaran innehåller vårdande, växtbaserade ingredienser plus en allt-i-ett-borste för byggbar volym som lyfter och förlänger. Det supersvarta mineralpigmentet gör det mesta av även de kortaste fransarna. Fylliga fransar som ser längre ut Allt-i-ett-borste för byggbar volym

Pris: 215 kronor.

KÖP

Nästa bild
Self-reflecting Highlighter Stick - Florence By Mills KÖP

Self-reflecting Highlighter Stick - Florence By Mills

Ett oljefritt och krämigt highlighterstick som ger byggbar färg med en underbar lyster. Applicera direkt på huden eller över din foundation för att ljusa upp vilken look som helst. Så ta en stund för självreflektion och titta på ditt glow! Passar alla hudtyper.

Pris: 225 kronor.

Finns även i self-worth!

KÖP

Nästa bild
Out Of This Whirled Marble Bronzer - Florence By Mills KÖP

Out Of This Whirled Marble Bronzer - Florence By Mills

En marmorerad bronzer som ger dig en perfekt solkysst lyster när som helst på året. Finns i både varma och kalla nyanser så att du kan välja den nyans som fungerar bäst för din hudton. Passar alla hudtyper.

Pris: 225 kronor.

Finns även i warm tones!

KÖP

Nästa bild
Mind Glowing Peel Off Mask - Florence By Mills KÖP

Mind Glowing Peel Off Mask - Florence By Mills

En lila peel off-mask som hjälper till att återställa huden efter en lång och tröttsam vecka. Renande kol drar ut smuts och olja medan lavendelolja ger lugnande vibbar. Vänta bara tills du drar av den – det är otroligt beroendeframkallande! Passar alla hudtyper.

Pris: 275 kronor.

KÖP

Nästa bild
Call It Even Color-correcting Powder - Florence By Mills KÖP

Call It Even Color-correcting Powder - Florence By Mills

Detta färgkorrigerande, multifärgade och pressade puder är formulerat för att synligt jämna hudtonen och återuppliva en matt hy. Grönt neutraliserar rodnad, gult och persika ljusar upp matt hud och lavendel motverkar mörka fläckar och pigmenteringar.

Pris: 225 kronor.

KÖP

Nästa bild
Up In The Clouds Facial Moisturizer - Florence By Mills KÖP

Up In The Clouds Facial Moisturizer - Florence By Mills

En lätt gelcreme som gör att huden känns härligt återfuktad i 24 timmar med hjälp av växtbaserade extrakt. Tillverkad med planktonextrakt för att skydda mot de skadliga effekterna av artificiellt blått ljus. Huden känns silkeslen så vi är redo för vad som kommer härnäst! Passar alla hudtyper.

Pris: 275 kronor.

KÖP

Nästa bild
Spotlight Toner Series Episode 2: Clear The Way - Florence By Mills KÖP

Spotlight Toner Series Episode 2: Clear The Way - Florence By Mills

En renande och klargörande toner som kan användas dagligen. Tonerns ingredienser hjälper till att balansera olja så att huden förblir klar med en matt finish. Varje droppe stöder hudens naturliga försvar mot smuts och föroreningar som täpper till porerna. Passar alla hudtyper.

Pris: 255 kronor.

KÖP

Nästa bild
Magic Micellar Cleansing Gel - Florence By Mills KÖP

Magic Micellar Cleansing Gel - Florence By Mills

En magisk micellär rengöringsgel som SNABBT avlägsnar makeup när vi är för trötta för att göra oss redo för sängen. Återfuktande ingredienser som E-vitamin håller huden fräsch och återfuktad medan små miceller fångar upp smink och orenheter så att vi enkelt kan torka bort dem. Inget vatten, inga bekymmer! Passar alla hudtyper.

Pris: 185 kronor.

KÖP

Nästa bild
Get That Grime Face Scrub - Florence By Mills KÖP

Get That Grime Face Scrub - Florence By Mills

Ansiktsskrubb som skonsamt polerar bort smuts och orenheter som täpper igen porerna, samtidigt som huden får näring. Formulan rengör på djupet utan mikropärlor, i stället får skrubben sin exfolierande kraft från hållbart fröpulver av elfenbenspalm, ett mer planetvänligt sätt att skrubba. Passar alla hudtyper.

Pris: 195 kronor.

KÖP

Nästa bild
Low-key Calm Peel Off Mask - Florence By Mills KÖP

Low-key Calm Peel Off Mask - Florence By Mills

En lugnande peel off-mask fylld med vitaminer, antioxidanter och näckrosextrakt som hjälper huden att lugna ner sig efter en stressig dag. Passar alla hudtyper.

Pris: 275 kronor.

KÖP

Nästa bild
Pout Party Coffe Lip Scrub - Florence By Mills KÖP

Pout Party Coffe Lip Scrub - Florence By Mills

En balsamliknande, exfolierande läppskrubb som lätt glider på och lämnar läpparna mjuka och lena. Använd som ett första steg för din läpprutin på morgonen, eller som ett sista steg i din nattrutin för att vakna upp med mjuka läppar. Passar alla hudtyper.

Pris: 205 kronor.

KÖP

Nästa bild
See You Never Concealer - Florence By Mills KÖP

See You Never Concealer - Florence By Mills

En viktlös concealer med lätt täckning som hjälper till att jämna ut hudtonen utan att fastna på torra partier. Formulan innehåller koffein, och den svalkande metallapplikatorn känns sval och skön mot huden. Hejdå, hejdå och hejdå till prickar, plitor och trötta ögon. Passar alla hudtyper.

Pris: 235 kronor.

Finns i 3 olika nyanser!

KÖP

Nästa bild
Your Soul Love U A Latte Coffee Latte Glow Mask - Florence By Mills KÖP

Your Soul Love U A Latte Coffee Latte Glow Mask - Florence By Mills

Dubbelverkande hudbarista! Anpassa din beställning, eftersom valet är upp till dig att använda den som en återfuktande mask eller en kaffeinfuserad ansiktsskrubb. Oavsett hur du använder den lämnas huden återfuktad med en strålande lyster! Denna gelformula är så lätt att applicera att du kommer att älska den! Passar alla hudtyper.

Pris: 235 kronor.

KÖP

Nästa bild
Spotlight Toner Series Episode 1: Brighten Up - Florence By Mills KÖP

Spotlight Toner Series Episode 1: Brighten Up - Florence By Mills

En uppljusande toner som ger din hud fukt och lyster. Växtbaserade ingredienser med antioxidanter hjälper till att jämna ut hudtonen och boostar den med lyster. Återfuktande ingredienser skapar en sköld av fukt som kapslar in de bra sakerna (och håller de dåliga borta!). Passar alla hudtyper.

Pris: 255 kronor.

KÖP

Nästa bild
Self-reflecting Highlighter Stick - Florence By Mills KÖP

Self-reflecting Highlighter Stick - Florence By Mills

Ett oljefritt och krämigt highlighterstick som ger byggbar färg med en underbar lyster. Applicera direkt på huden eller över din foundation för att ljusa upp vilken look som helst. Så ta en stund för självreflektion och titta på ditt glow! Passar alla hudtyper.

Pris: 225 kronor.

KÖP

Nästa bild
See You Never Concealer - Florence By Mills KÖP

See You Never Concealer - Florence By Mills

Pris: 235 kronor.

KÖP

Nästa bild
Out Of This Whirled Marble Bronzer - Florence By Mills KÖP

Out Of This Whirled Marble Bronzer - Florence By Mills

En marmorerad bronzer som ger dig en perfekt solkysst lyster när som helst på året. Finns i både varma och kalla nyanser så att du kan välja den nyans som fungerar bäst för din hudton. Passar alla hudtyper.

Pris: 225 kronor.

KÖP

Nästa bild
See You Never Concealer - Florence By Mills KÖP

See You Never Concealer - Florence By Mills

En viktlös concealer med lätt täckning som hjälper till att jämna ut hudtonen utan att fastna på torra partier. Formulan innehåller koffein, och den svalkande metallapplikatorn känns sval och skön mot huden. Hejdå, hejdå och hejdå till prickar, plitor och trötta ögon. Passar alla hudtyper.

Pris: 235 kronor.

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!