Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Skönhet

Förförisk på nyår

Höga kindben, förföriskt sotade ögon och nakna läppar är de tre huvudingredienserna till den perfekta nyårsmaken. Fira in det nya året som supermodellerna – så gör du steg för steg!

 

A och O till en perfekt felfri makeup är basen. Se till att sminket sitter hela året ut. Börja med att applicera en primer som håller sminket på plats långt in på småtimmarna. Fixera sedan din foundation med ett transparent puder för en heltäckande försäkring mot kyla och flammiga kinder. Få kindben du drömmer om genom att sudda ansiktet med ett mörkare puder likt en trea. Börja under käken, fortsätt in under kindbenet för att avslutningsvis svepa borsten upp längst tinningen. Framhäv dina drag och gå ner fem kilo i ett svep. Markera sedan ansiktets högsta punkter med en ljus highlighter för lyster. Använd dig av en krämig produkt, applicera den på kindbenens högsta punkt, under ögonbrynet, längst näsbenet, ögats inre vrå och på överläppens överkant. Fixera slutligen highlightern med ett ljusreflekterande puder. Få nyårsfestens mest åtråvärda ögon – börja med att lägga en ljusskugga över hela ögat. Markera sedan globlinjen med en mörkare jordnära brun ögonskugga, svep en flytande eyeliner över fransraden och avsluta med ett ordentligt lager mascara. Måla läpparna med ett beige läppstift och avsluta med att dutta på lite transparent läppglans i mitten på läppen för en kyssäkta nyårsmun!

NARS Ögonskugga, 159 kronor
Chantecaille Mascara, 303 kronor
Edward Bess Highlighter, 216 kronor
Bobbi Brown Lip Gloss, 274 kronor
Bobbi Brown Ögonskygga i krämform, 202 kronor
Bobbi Brown Ögonskugga, 173 kronor

 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!