Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Så får kändisarna perfekt hy på röda mattan – 3 enkla steg

Hur får kändisarna så strålande hy på röda mattan? TikTok har svaret. Här hittar du den förvånansvärt enkla och snabba makeup-rutinen som ger dig en fantastisk bas!

Foto: TikTok @bethanrlloyd

TikTok-användaren Bethan – som går under användarnamnet @bethanrlloyd – delar regelbundet med sig av tips gällande smink och skönhet till sina nästan 40 tusen följare på plattformen.

I en populär video visar Bethan sin version av den makeup-rutin som kändisar sägs använda sig av för att få perfekt hy på röda mattan. De goda nyheterna? Det är enklare än vi trodde!

3 steg till en bas värdig röda mattan

  1. Applicera en återfuktande primer – och snåla inte med produkten!
  2. Applicera en basprodukt som Charlotte Tilbury’s Hollywood Flawless Filter (eller budgetfavoriten Maybelline New York Instant Perfector 4-in-1 Glow som är en riktigt prisvärd kopia). Applicera därefter en skintint – alltså en lättare version av foundation.
  3. Arbeta in produkterna med hjälp av en fuktig beautyblender. Klart!
@bethanrlloyd Okay I actually love it #celebritymakeup #makeupartist #makeuphack #motd #dewyskin #makeuptutorial #foryou #foryoupage ♬ original sound – Savannah Rae Collins

Hydrating Face Primer - e.l.f Cosmetics KÖP

Hydrating Face Primer - e.l.f Cosmetics

Boosta din hy genom att dränka den med fukt, vilket skapar en frisk hy som ser ungdomligare ut.

Berikad med druva och vitamin A, C och E som bekämpar ålderstecken och återfuktar.

Den här primern reducerar synbart fina linjer och förvandlar din hy till en slät canvas så att makeupresultatet blir jämt och hållbart.

Pris: 98 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
Vitamin Enriched Face Base - Bobbi Brown KÖP

Vitamin Enriched Face Base - Bobbi Brown

Balmen är en av Bobbi Browns bästsäljare. Bobbi rekommenderar produkten som det första steget när man förbereder huden för makeup eftersom det ger ett jämnt och fint resultat. En exklusiv oljefri ansiktskräm med en härligt fyllig konsistens som aldrig känns oljig.

Pris: 485 kronor.

 

 

KÖP

Nästa bild
Airbrush Flawless Foundation - Charlotte Tilbury KÖP

Airbrush Flawless Foundation - Charlotte Tilbury

Flytande foundation. Lätt formula som håller länge och täcker helt. Sammansättning som tål svett, fukt och vatten samt inte kladdar, för en naturligt matt effekt. REPLEXIUM bidrar till att göra rynkor mindre framträdande efter åtta vecko

Pris: 486,48 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
Instant Perfector 4-in-1 Glow - Maybelline KÖP

Instant Perfector 4-in-1 Glow - Maybelline

Ger dig fördelarna från fyra produkter i ett enda steg! En allt-i-ett-produkt som tillför din hud omedelbar lyster och vacker finish. Ljusreflekterande och lätt täckande formula som används som bas, för att täcka, jämna ut och som highlighter.

Finns även hos Lyko!

Pris: 143 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
Super Smoother Blurring Skin Tint -  ICONIC LONDON KÖP

Super Smoother Blurring Skin Tint - ICONIC LONDON

En lättviktig, superåterfuktande skin tint som ger ett felfritt, satin-matt resultat som ser ut som riktig hud och som ger en långvarig finish i upp till 12 timmar.

Pris: 419 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
Skin Tint Perfecting Cream - IsaDora KÖP

Skin Tint Perfecting Cream - IsaDora

En färgad kräm framtagen för att återfukta, färgjustera och släta ut små ojämnheter. Less is more! Vår multifunktionella, oljefria Skin Tint Perfecting Cream är en hybrid mellan en primer, dagkräm och foundation.

Pris: 137 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
Sponge+ Miracle AirBlend Sponge - Real Techniques KÖP

Sponge+ Miracle AirBlend Sponge - Real Techniques

Miracle AirBlend Sponge+ med minnesskum som omfamnar huden för en jämn applikation och ger en medium till full täckning med en naturlig matt finish. Från skaparna av sminksvampen #1 – den populära formen är densamma men kommer nu med en ny minnesskum-teknologi som ger mer täckning, vilket resulterar i en matt finish.

Pris: 109 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
Sminksvamp - BeautyBlender KÖP

Sminksvamp - BeautyBlender

Beautyblender, prisbelönad som bästa sminksvamp, nu grönare än någonsin! Beautyblender Bio Pure består till 60 % växtbaserat material. Denna senaste innovation är en kombination av beautyblenders unika känsla med smidig blandning av smink för en naturlig och ren look.

Pris: 209 kronor.

 

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!