Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Letar du efter ny parfym? Vi listar 18 fräscha dofter för honom och henne

Har du svårt att bestämma dig för vilken parfymdoft du ska välja? Satsa då på en allsidig parfym som fungerar i de flesta situationerna. En fräsch doft som påminner om citrus, nytvättat eller frisk luft fungerar lika bra på jobbet som på en fest.

Foto: Instagram @ralphlaurenfragrances

Nedan listar vi 18 populära parfymer för honom och henne som passar den sportiga som inte vill ha en alltför tung doft, utan vill känna sig fräsch genom hela dagen.

Light Blue Eau De Toilette - Dolce & Gabbana KÖP

Light Blue Eau De Toilette - Dolce & Gabbana

Doftfamilj: Blommig
En feminin, frisk och oemotståndlig doft
av vita rosor, jasmin, citron och äpple.

Pris: 880 kronor.

KÖP

Nästa bild
Warm Cotton Eau De Parfum - Clean KÖP

Warm Cotton Eau De Parfum - Clean

Parfymen som doftar likt varm bomull omhuldad av fräschör och sensualitet. Den upplyftande parfymen har krispiga toppnoter av citrus, ett hjärta med en unik blandning av apelsinblomma med frukter och marina ackord som avslutas med mysk och ambra. En frisk, tröstande, nytvättad doft som får dig att vilja ta ett djupt avslappnande andetag.

Pris: 525 kronor.

KÖP

Nästa bild
L'Eau d'Issey Eau De Toilette - Issey Miyake KÖP

L'Eau d'Issey Eau De Toilette - Issey Miyake

En ren och frisk doft som är inspirerad av vattenfall. I toppen finns söt honung, melon, ros, lotus och fresia som sedan möter hjärtats noter av pion, lijlekonval och nejlika. Doften avrundas med basnoter av natthyasint, skog, amber och mysk. En perfekt doft för dig som vill ha en fräsch parfym med sensuella inslag.

Pris: 675 kronor.

KÖP

Nästa bild
Daisy Eau So Fresh Eau De Toilette - Marc Jacobs KÖP

Daisy Eau So Fresh Eau De Toilette - Marc Jacobs

Livfull, charmig, oförutsägbar. Daisy Eau So Fresh är en ny spirituell version av orginaldoften Daisy. Den förflyttar dig till en plats som påminner om glädje, sommar och sprider en ungdomlig känsla av enkelhet och fräschhet

Pris: 1 065 kronor.

KÖP

Nästa bild
Skin Eau De Parfum Spray - Clean KÖP

Skin Eau De Parfum Spray - Clean

Fångar den oemotståndliga doften av nyduschad, varm och bar hud. En delikat och sensuell parfym med omslutande effekt, som sprider lika mycket trygghet som kärlek.

Pris: 525 kronor.

KÖP

Nästa bild
Laura EdT - Laura Biagiotti KÖP

Laura EdT - Laura Biagiotti

Doftar härligt av olika blommor och frukter. Parfymen inleder med toppnoter av persika, vattenmelon, bergamott och litchi.

Pris: 645 kronor.

KÖP

Nästa bild
Acqua Di Gioia EdP - Giorgio Armani KÖP

Acqua Di Gioia EdP - Giorgio Armani

Doftar härligt av olika blommor och frukter. Parfymen inleder med toppnoter av persika, vattenmelon, bergamott och litchi.

Pris: 571 kronor.

KÖP

Nästa bild
Rain Eau De Parfum Spray - Clean KÖP

Rain Eau De Parfum Spray - Clean

Får dig att minnas känslan efter ett varmt sommarregn. En svalkande och omslutande parfym som skänker lugn för både bärare och omgivning med sina fruktigt läskande noter.

Pris: 525 kronor.

KÖP

Nästa bild
Clean Cool Cotton EdP - Clean KÖP

Clean Cool Cotton EdP - Clean

En lätt, uppfriskande doft som fångat det härliga i minnet av att plocka ner nytvättade och solvarma lakan från tvättlinan. Den fräscha enkelhet som definierar denna doft har inslag av naturen: en klarblå himmel, strålande sol och känslan av mjuk och väldoftande bomull.

Pris: 525 kronor.

KÖP

Nästa bild
Parfymer för honom! Acqua Di Gio Homme EdT - Giorgio Armani KÖP

Parfymer för honom! Acqua Di Gio Homme EdT - Giorgio Armani

Denna akvatiska och aromatiska doft öppnar med fräsch italiensk bergamott, neroli och grön mandarin. De lätta noterna av hav blandas med jasminblad, rosmarin, sharonfrukt och varm indonesisk patchouli som förenas i en maskulin doft som är både fräsch och sensuell.

Pris: 695 kronor.

Finns även hos Nordicfeel!

KÖP

Nästa bild
Invictus EdT - Paco Rabanne KÖP

Invictus EdT - Paco Rabanne

Denna sensuellt fräscha doft sätter en modern syn på manlighet. Doften öppnar sig med färsk grapefrukt, lagerblad och jasmin som leder till en träig bas av guaiacträ, patchouli, ekmossa och ambra.

Pris: 551 kronor.

(Rek pris: 749 kr)

KÖP

Nästa bild
Light Blue Eau Intense Pour Homme EdP - Dolce & Gabbana KÖP

Light Blue Eau Intense Pour Homme EdP - Dolce & Gabbana

Friska citrusnoter i toppen av grapefrukt och mandarin och i hjärtat har vi en och saltiga havsackord som tar oss bort till medelhavet. I botten har vi en överdos av amber tillsammans med sensuella myiga noter.

Pris: 867 kronor.

(Rek pris: 1 095 kr)

KÖP

Nästa bild
L'Homme EdT - Yves Saint Laurent KÖP

L'Homme EdT - Yves Saint Laurent

En träigt maskulin doft mixad med vattenackord och kryddiga noter. Designad för den elegante mannen, som är charmerande, vågad och sensuell. Doften öppnar med en frisk toppnot med citrus och ozonnoter. Den kryddiga mellannoten övergår i en torr basnot av ädla träslag.

Pris: 544 kronor.

(Rek pris: 719 kr)

KÖP

Nästa bild
Only The Brave EdT - Diesel KÖP

Only The Brave EdT - Diesel

En mix av orientaliska noter, läder och träslag. Parfymen öppnar med maskulina noter från läder och sprudlande citrus. Aromatiska mellannoter avslutas med amber och cederträ.

Pris: 525 kronor.

(Rek pris: 669 kr)

KÖP

Nästa bild
Versace Pour Homme EdT - Versace KÖP

Versace Pour Homme EdT - Versace

Det är en klassisk men samtidigt en modern parfym med imponerande och härliga ingredienser som tillsammans bildar en aromatisk och träig doft. I toppen finns frisk bergamott, neroli, citron och underbara apelsinblad. Det mjuka hjärtat innehåller salvia, hyacint och cederträ som sedan möter basens smakfulla toner av ambra, mysk och tonkaböna.

Pris: 613 kronor.

(Rek pris: 769 kr)

KÖP

Nästa bild
K By EdT - Dolce & Gabbana KÖP

K By EdT - Dolce & Gabbana

Gestaltar en generös och karismatisk anda, en man som respekterar traditioner men som även omfamnar det som är här och nu. Fräsch citrus från medelhavet i form av Siciliansk citron och blodapelsin blir sprakande av doftens hjärta med muskatellsalvia, amber, krispig geranium och energigivande lavandin. Kryddig, röd peppar bidrar till K by Dolce&Gabbanas starka personlighet och komponeras av sensue.

Pris: 683 kronor.

(Rek pris: 795 kr)

KÖP

Nästa bild
Polo Red EdT - Ralph Lauren KÖP

Polo Red EdT - Ralph Lauren

Inspirerad av Ralph Laurens utsökta bilsamling. Från de eleganta kurvorna i flaskan till färgens djärvhet. Varje bil i hans samling var utformad som ett uttryck för passion, stil, hastighet och prestanda – och Polo Red är inte annorlunda. Framträdande noter är saffran, grapefrukt och trä.

Pris: 545 kronor.

KÖP

Nästa bild
Light Blue Pour Homme EdT - Dolce & Gabbana KÖP

Light Blue Pour Homme EdT - Dolce & Gabbana

Doft som fångar den sensuella känslan av Medelhavet. En uppfriskande blandning av citrus i kombination med en perfekt maskulin träighet. Doften innehåller raffinerade kryddor som skapar en distinkt karaktär med en sofistikerad och avslappnad touch.

Pris: 534 kronor.

(Rek pris: 639 kr)

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!