Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Skönhet

Frisören tipsar – så kan du snabbt avgöra hur mycket du måste klippa dig….

Hur många gånger har vi inte fått höra att vi behöver klippa håret regelbundet för att undvika slitna hårtoppar? Nu har en frisör avslöjar ett knep som visar hur mycket som faktiskt måste klippas bort!

Foto: Unsplash

Det kan vara en tidskrävande process att spara ut till långt hår – åtminstone om du vill att det ska vara helt och friskt. Om håret ska växa sig längre är det som bekant otroligt viktigt att klippa bort slitna hårtoppar, annars hotar de att leta sig längre och längre upp.

Ett vitt papper under hårtopparna

Nu avslöjar en frisör på TikTok ett knep som visar hur mycket du faktiskt behöver klippa av för att behålla håret fräscht och friskt. I klippet håller frisören ett vitt papper under topparna och på sätt blir det tydligt var topparna börjar bli tunna och slitna. Hon viker också in de slitna topparna för att man ska se hur mycket friskare och tjockare det faktiskt blir om man gör sig av med slitna hårtoppar. Ett vitt papper fungerar bra för mörkare hår, men vill du testa samma knep med ljust hår kan det vara en fördel att använda ett svart papper! Spana in klippet nedan!

@hannahkellyhair

You can really see what needs to come off ✂️ ##hair ##haircut ##hairtok ##GetGrafting ##girls ##salon ##makeup ##fyp ##viral ##tiktok ##hack

♬ Beggin’ – Måneskin

Källa: Mirror

Foto: TikTok @HannahKellyHair

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!